/com_maxFPS 125
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
upišem npr. /com_maxfps 125 i ništa. sve isto
/com_maxfps 125
Ne možeš dobit 250 s tom konfom. A i to ti ne stvara probleme, imaš neki drugi problem s kompjuterom.
kolko ti bude uopce fps-a?
ako ga nevidis /cg_drawFPS 1
uključen mi je fraps pa vidim.
a fps mi je oko 15- nekad skoči,a nekad se spusti. sad skidam patch pa ću vidit
j3b3s fraps..
kucaj cg_drawfps 1
iskljuci fraps
Dv14, pa na kojim detaljima ti to držiš?
Skini nekakav cfg i clockaj procesor. Probaj yitch3 cfg.
/cg_drawfps 1
/com_maxfps 250
probaj s ovim ako nebude onda instaliraj drivere koje trebaš i prođi komp s nekim antivirusom (meni je jednom cod išao jako loše pa san skužia da su trojanci uzrok tom dramatičnom smanjenju fps-a, sad je sve ok)
Evo. Stavio patch 1.7 i opet ista stvar.
Ajme, dijete drago, pa ti to držiš na koliko-toliko visokim postavkama i još 4x AA uključeno, pa nije ni čudo što ti se igra vuče.
Ako hoćeš LOCK 125 smanji detalje i isključi AA. CoD4 se ionako bolje igra na manjim detaljima. Jednostavno oni s manjim detaljima a više fps-a imaju znatno veliku prednost.
S viskoim detaljima puno toga smeta; ljepše izgleda ali se zbog toga manje toga vidi i primječuje.

DUAL VIDEO CARDS, najvaznija komanda, tebi je off?
To nije glupost, ocito nikad nisi igrao jer glow, specular map i razna ostala sranja samo ubijaju fps i jos je teze uociti protivnika.
za double post.
Ako je to onaj Sardax za kojeg mislim da je,brijem da bi vi morali učiti od njega,jer je on igrao dok vi nist ni imali kompjutor,NHF all.
Sardax, ti si onaj lik na CODhr-u koji podržava HC umjesto promoda ? Svaka čast, i meni je HC draži, ali jbg, kad svi deru promod nemam izbora :D.
Da ekipa, to je taj sardax...on i ja smo trebali organizirati turnir za bug ali onda smo imali servere down
Nikad ja nisam podrzavao HC naspram Promoda, ja sam samo bio protiv promoda ovakvog kakav je, jer na ovakvom promodu svatko moze biti dobar, a puno lakse postat izvrstan na njemu nego na stocku ili na starom pamu.

el znadete neki dobar jump mode s mapama za server..?
imas cod jumper,al trebas org key
netreba org ako mislis na ovaj srvr 193.77.135.115:28961 *sct* jumper
el znadete neki dobar jump mode s mapama za server..?
imas cod jumper,al trebas org key
netreba org ako mislis na ovaj srvr 193.77.135.115:28961 *sct* jumper
mislim na codjumper engleski server treba ti org 100%
e bok imam ja riješenje na tvoje pitanje u konzolu moras upisat cl_wwwdownload 1 i sv_wwwdownload 1 i brzina će se promijeniti sa 12kb/s na 400kb/s, RADI 100% ;)
Xd opet ja,,
ljudi imam grafu hd 5670 1 gb ddr5
i procesor x2 3800+ 2. 4ghz ..a rama imam 2 gb
I jel bi mogo imat 250 fpsa ....???
U pitanju je cod 4
hvala unaprijed
Xd opet ja,,
ljudi imam grafu hd 5670 1 gb ddr5
i procesor x2 3800+ 2. 4ghz ..a rama imam 2 gb
I jel bi mogo imat 250 fpsa ....???
U pitanju je cod 4
hvala unaprijed
Možda na maloj rezoluciji tipa 1024x768, na ičemu većem sigurno ne. Da je neki bolji procesor možda bi i išlo.
Ma ista stvar ja staim na najvecu rezoluciju fpsa je isti kao i na 640
tako da mi je na najvecem ,,,
A vjerojatno je procesor u pitanju ...
Grafička može držat 250,al pri nekim manjim rezama,al procesor te koči jako.
A jebiga ....
a da kupim
x 4 ? jel bi mogo igrat neke jace igrce a high ???
A jebiga ....
a da kupim
x 4 ? jel bi mogo igrat neke jace igrce a high ???
Ovisi na kojoj rezoluciji. Na recimo 1024x768 HD 5670 tjera igre na High ili čak na max pa i s nekim filterima uključenim. No na recimo 1920x1080 ta grafa jedva tjera medium.
Xd pa najveca reza mi je 1368-768
men se cini ...
oce moc to i detalji na max ?
npr igrica gta 4