Call of duty 4 multiplayer Windows 7

poruka: 6
|
čitano: 2.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Jedno pitanje. Instalirali smo cod4 na dva kompa (windows 7 ultimate) igramo preko LAN-a. Nakon instalacije mogli se odmah igrati bez problema, i nakon nekih sat vremena se pojavila neka greška (čini mi se da je riječ o punkbusteru) i više nemožemo igrati preko LAN-a- igranje preko servera me i ne zanima. Zna li netko u čemu je problem i kako riješiti. Napominjem da je igra u prvi mah radila. Nije pomoglo ni ponovno instaliranje niti update punkbuster. Radilo je sat vremena i onda ništa. Čim pokrenem multiplayer odmah me izbaci s nekakvim izlistanjem teksta (nisam čitao detaljno) Pomoć i hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj update punkbustera mozda rjesi problem

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 multiplayer Windows 7
marioD kaže...

Pozdrav svima. Jedno pitanje. Instalirali smo cod4 na dva kompa (windows 7 ultimate) igramo preko LAN-a. Nakon instalacije mogli se odmah igrati bez problema, i nakon nekih sat vremena se pojavila neka greška (čini mi se da je riječ o punkbusteru) i više nemožemo igrati preko LAN-a- igranje preko servera me i ne zanima. Zna li netko u čemu je problem i kako riješiti. Napominjem da je igra u prvi mah radila. Nije pomoglo ni ponovno instaliranje niti update punkbuster. Radilo je sat vremena i onda ništa. Čim pokrenem multiplayer odmah me izbaci s nekakvim izlistanjem teksta (nisam čitao detaljno) Pomoć i hvala...

Napisi sta ti izbaci,ovako napamet ti nitko nemoze pomoc.

Core2Duo E7500 2.93Ghz-4gb 800Mhz-HD 4650-HDD 320Gb
15 godina
neaktivan

jesam, probao sam update ali ništa

15 godina
neaktivan

Pronašao sam riješenje problema. Tko želi igrati samo preko LAN-a call of duty na win 7 treba se samo instalirati igra bez punkbustera i radi sve ko sat.

Bar je to kod mene tako. Ne treba mi više pomoć.

13 godina
neaktivan

Bok svima prije par tjedana sam poceo igrat COD 4 multiplayer i bilo je sve u redu i mogo sam igrat,prije par dana sam provao ponovno igrat COD 4 i nije mi htjelo i svaki put mi izbaci "server is a different version 1.7" a instaliro sam sve patcheve i sad mi nije jasno kako dalje ne mogu igrat.Molim ako itko zna neka mi pomogne.Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice