Bus Simulator 2012 problem

poruka: 5
|
čitano: 5.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako skinuo sam bus simulator 2012 i prilikom pokretanja mi prikaže ovu poruku "Aplikacija se nije uspjela pokrenuti zbog nepravilne usporedne konfiguracije.Podrobnije informacije potražite u zapisniku programskih događaja ili pokrenite alat naredbenog retka sxstrace.exe.".Probao sam ponovno skinuti igru međutim ista stvar pa vas molim ako netko zna riješenje da mi pomogne!..

Softwer

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tu su ljudi to dosta prokomentirali, odi, vidi, rješenje ti ja odmah 2 ili 3 post, ali preporučam da malo više pročitaš, tj. da skužiš o ćemu se radi. Sretno. :)

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/error-the-application-has-failed-to-start-because/df019c0d-746e-42d0-ad68-465e18e3f3ef

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Bus Simulator 2012 problem
Antonio kaže...

Tu su ljudi to dosta prokomentirali, odi, vidi, rješenje ti ja odmah 2 ili 3 post, ali preporučam da malo više pročitaš, tj. da skužiš o ćemu se radi. Sretno. :)

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/error-the-application-has-failed-to-start-because/df019c0d-746e-42d0-ad68-465e18e3f3ef

To sam već sve pročitao i imam instaliran taj Microsoft Visual C++ 2008,ali problem se i dalje nije riješio!.

Softwer
16 godina

Zar nitko nezna riješenje problema...

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kod bussimulatora 2012 imaš 2 verzije.
HIGH-version za 64 bitni sustav 

BASIC-version za 32 bitni sustav... možda imaš 32 bitni a oćeš pokreniti HIGH... to nemože

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice