Burnout Paradise

poruka: 36
|
čitano: 4.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Burnout Paradise

Jel igra tko?

Jel ima grešaka kao kod mene(zaglavi se i neće se odblokirat,a najbolje je dok se zablokira nitro onaj u kutu se vrti?????)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Burnout Paradise
niky kaže...

Jel igra tko?

Jel ima grešaka kao kod mene(zaglavi se i neće se odblokirat,a najbolje je dok se zablokira nitro onaj u kutu se vrti?????)?

Nemam apsolutno nikakvih problema.... A ni ne čudim se da tebi zacvikava s piratskim cra**om ...
In the war it doesen't mean you wont die if you are right! You have to look left too!
17 godina
protjeran

Imam original!!!!

Jel ima koji fix?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 18:59 (niky).
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Provaj instalirati ovaj patch.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
18 godina
Burnout Paradise

Jedva sam naša "Exit" botun... a sad je li itko može reći kako pokrenuti utrku u igri? Sramim se

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
18 godina

da udjes u u trku stanes na raskrizje i kliknes gas i kocnicu skupa. ;)

Inace jedna od boljih igara u zadnje vrijeme.

17 godina
jojo1909 kaže...
niky kaže...

Jel igra tko?

Nemam apsolutno nikakvih problema.... A ni ne čudim se da tebi zacvikava s piratskim cra**om ...
 Ma radi i ako nije original.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Znam da je ovo glupo pitanje,ali kako kad se vozim po gradu i stisnem ESC,gdje kliknuti za izlaz iz igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Znam da je ovo glupo pitanje,ali kako kad se vozim po gradu i stisnem ESC,gdje kliknuti za izlaz iz igre?

nakon Esc tipke, u meniju, ako se ne varam vidjet ces tipke na screenu L1 i L2, i klices misem po jednoj od tih i pronaci ces.
Made in: Neverland ﺖﺐﮨﺾﻃﮜ
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Meni je problem što ja ne znam gdje kliknuti za MAIN MENU?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Burnout Paradise

ma samo kliknes esc u igri i onda (bar kod mene na crackovanoj igri) listas sa f1 f2!!

stvarno dobra igra za jednokratnu upotrebu tj za instant zabavu

jednostavno odvozis dnevno jednu utrku malo se provozas po gradu i odmah se bolje osjecas x))))))

we need power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

Meni je problem što ja ne znam gdje kliknuti za MAIN MENU?!

ESC i onda dva ili tri puta F1 nisam siguran koliko točno puta i onda ti se pojavi quit game.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Za igru imam samo pohvale. Najveći gušt je postić maksimalnu brzinu + nitro + prvi automobil(po mogućnosti kamion) koji naleti i bum u njega. Oštećenja i drobljenje auta je savršeno. Utrke su super zabavne. Uvijek ima nekakvih skokova sudara lupanja i ostalih radosti. Toplo preporučujem svima.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Sve sam probavap i f1 i f2 i sve ali ja iz igre izlazim pomoću ALT I F4?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ne!! Kad igraš igru, dok voziš auto il nešt stisni ESC. E onda kad si stisnio ESC pojavi ti se ekran sa informacijama o tvom provilu. Tu stisni F1 ili F2 i listat će se prozori sa raznim informacijama. U jednom od njih možeš izaći iz igre.
17 godina
Afro_Deco kaže...
big_guy kaže...

Ne!! Kad igraš igru, dok voziš auto il nešt stisni ESC. E onda kad si stisnio ESC pojavi ti se ekran sa informacijama o tvom provilu. Tu stisni F1 ili F2 i listat će se prozori sa raznim informacijama. U jednom od njih možeš izaći iz igre.
 Točno esc pa F1 dva ili tri puta i onda se pojavi onaj glavni meni za exit, options i slično.
16 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Kada bi malo bolje pogledao teme na ovom časnom forumu,

vidio bi da nema puno anđela.

Hvala. Jesam.

dbaric
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 7:06 (Barrichello).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

Nema piraterije na forumu!

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nedIm kaže...

Nema piraterije na forumu!

Pa kakva piraterija! Kaj se na originalnoj igri dugačije dolazi do glavnog menija?
18 godina
moderator
Igor kaže...
 Pa kakva piraterija! Kaj se na originalnoj igri dugačije dolazi do glavnog menija?
 Post koji si citirao se odnosi na post iznad, koji sam ja editirao.
Resistance is futile (if < 1 ohm)
17 godina
Burnout Paradise

Ma dobro nije bitno što sam ciitirao. Čovjek je pitao kako da dođe do glavnog menija u igri i ja sam mu odgovorio. Nije bitno da li je igra piratska ili originalna. Kakve to veze ima s piraterijom?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
Igor kaže...

Ma dobro nije bitno što sam ciitirao. Čovjek je pitao kako da dođe do glavnog menija u igri i ja sam mu odgovorio. Nije bitno da li je igra piratska ili originalna. Kakve to veze ima s piraterijom?!

Gubis se pomalo. Bitno je sta si citirao, jer se komentar korisnika odnosio na poruku iznad, gdje je vozac formule 1 u svojoj poruci trazio link za download, nesto nevezano s temom, ali to nisi mogao vidjeti jer sam editirao, ali mogao si vidjeti na sta se odnosio komentar koji si ti citirao da si kliknuo nadporuka i bilo bi ti jasno. Samim tim bi i tvoja poruka bila suvisna i ne bi pisali dalje, ni ti ni ja :)))
Ako ti nesto opet nije jasno, predlazem da procitas ovu temu od Barichellovog (editiranog) posta, do ovog mog. :)
Resistance is futile (if < 1 ohm)
16 godina
neaktivan
Burnout Paradise

De malo pišite o igri, a ne ko je u pravu a ko nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...
Igor kaže...

Gubis se pomalo. Bitno je sta si citirao, jer se komentar korisnika odnosio na poruku iznad, gdje je vozac formule 1 u svojoj poruci trazio link za download, nesto nevezano s temom, ali to nisi mogao vidjeti jer sam editirao, ali mogao si vidjeti na sta se odnosio komentar koji si ti citirao da si kliknuo nadporuka i bilo bi ti jasno. Samim tim bi i tvoja poruka bila suvisna i ne bi pisali dalje, ni ti ni ja :)))
Ako ti nesto opet nije jasno, predlazem da procitas ovu temu od Barichellovog (editiranog) posta, do ovog mog. :)
 No dobro predajem se ti su u pravu ja nisam. Ispričavam se. Inače meni je igra odlična.
17 godina

nemam zamijerki igra je besprijekorna   Smijeh

Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor!
17 godina
protjeran
Burnout Paradise

igram je svako malo

piratska je!!!

pati

radi besprijekorno i bez problema

super optimizirana...sve na max, i trči na 40+ fps-a

baš prava no brain vožnja

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

igram je svako malo

piratska je!!!

pati

radi besprijekorno i bez problema

super optimizirana...sve na max, i trči na 40+ fps-a

baš prava no brain vožnja

To majstore!Viče
16 godina
neaktivan
Burnout Paradise

koji kontroleri rade s burnout-om, osim tipkovnice?

dbaric

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Burnout Paradise

ja imam logitech rumblepad 2, i radi odlično sa igrom

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malo zaigrano dijete kaže...

ja imam logitech rumblepad 2, i radi odlično sa igrom

imam i ja taj rumblepad, predobro radi s igrom.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice