Jel igra tko?
Jel ima grešaka kao kod mene(zaglavi se i neće se odblokirat,a najbolje je dok se zablokira nitro onaj u kutu se vrti?????)?
Jel igra tko?
Jel ima grešaka kao kod mene(zaglavi se i neće se odblokirat,a najbolje je dok se zablokira nitro onaj u kutu se vrti?????)?
Jel igra tko?
Imam original!!!!
Jel ima koji fix?
Provaj instalirati ovaj patch.
Jedva sam naša "Exit" botun... a sad je li itko može reći kako pokrenuti utrku u igri? 
da udjes u u trku stanes na raskrizje i kliknes gas i kocnicu skupa. ;)
Inace jedna od boljih igara u zadnje vrijeme.
Jel igra tko?
Znam da je ovo glupo pitanje,ali kako kad se vozim po gradu i stisnem ESC,gdje kliknuti za izlaz iz igre?
Znam da je ovo glupo pitanje,ali kako kad se vozim po gradu i stisnem ESC,gdje kliknuti za izlaz iz igre?
Meni je problem što ja ne znam gdje kliknuti za MAIN MENU?!
ma samo kliknes esc u igri i onda (bar kod mene na crackovanoj igri) listas sa f1 f2!!
stvarno dobra igra za jednokratnu upotrebu tj za instant zabavu
jednostavno odvozis dnevno jednu utrku malo se provozas po gradu i odmah se bolje osjecas x))))))
Meni je problem što ja ne znam gdje kliknuti za MAIN MENU?!
Za igru imam samo pohvale. Najveći gušt je postić maksimalnu brzinu + nitro + prvi automobil(po mogućnosti kamion) koji naleti i bum u njega. Oštećenja i drobljenje auta je savršeno. Utrke su super zabavne. Uvijek ima nekakvih skokova sudara lupanja i ostalih radosti. Toplo preporučujem svima.
Sve sam probavap i f1 i f2 i sve ali ja iz igre izlazim pomoću ALT I F4?!
Kada bi malo bolje pogledao teme na ovom časnom forumu,
vidio bi da nema puno anđela.
Hvala. Jesam.
Nema piraterije na forumu!
Nema piraterije na forumu!
Ma dobro nije bitno što sam ciitirao. Čovjek je pitao kako da dođe do glavnog menija u igri i ja sam mu odgovorio. Nije bitno da li je igra piratska ili originalna. Kakve to veze ima s piraterijom?!
Ma dobro nije bitno što sam ciitirao. Čovjek je pitao kako da dođe do glavnog menija u igri i ja sam mu odgovorio. Nije bitno da li je igra piratska ili originalna. Kakve to veze ima s piraterijom?!
De malo pišite o igri, a ne ko je u pravu a ko nije.
nemam zamijerki igra je besprijekorna 
igram je svako malo
piratska je!!!
pati
radi besprijekorno i bez problema
super optimizirana...sve na max, i trči na 40+ fps-a
baš prava no brain vožnja
igram je svako malo
piratska je!!!
pati
radi besprijekorno i bez problema
super optimizirana...sve na max, i trči na 40+ fps-a
baš prava no brain vožnja

koji kontroleri rade s burnout-om, osim tipkovnice?
ja imam logitech rumblepad 2, i radi odlično sa igrom
ja imam logitech rumblepad 2, i radi odlično sa igrom