Borderlands 2

poruka: 388
|
čitano: 85.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2
ERM kaže...
HBomb kaže...

pa igram stalno na svom kompu, nikad ništa nisam čeprkao.. i ovo mi se sad prvi put dogodilo..

nego, mene je zbunilo to kaj je za oboje pisalo da je modified yesterday..

oh well :/ pozdravljam se sa krasnim loot-om koje sam imao i idemo ispočetka x)

al interesantno, Badass rank mi je ostao isti o.O

Badass rank se cuva u profile.bin fajlu. Napravi njegov backup za svaki slucaj ;)

thx za info :D Wilhelm je razvaljen (drugi puta).. idemo dalje...

sad ću sve backup-at da ne bi opet bilo x)

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
15 godina
Borderlands 2

Kak vaš hardware podnosi igru? Ja igram na 1024x768 na medium postavkama i kad uletim u guzvu ili u neko kompleksnije mjesto FPS mi pada ispod 20... jedva je igrivo.... zadnji driveri su na grafickoj. ne znam u cemu bi mogao bit problem. moze savjet ? Dal je mozda do hard diska jer je to ipak BLUE verzija, ili do graficke koja ima snizene taktove u odnosu na punokrvnu gts 250 i samo 512 mb rama???

EDIT: evo bas sam primjetio da u prvih nekoliko minuta kad pokrenem igru ide sve glatko ... jako jako glatko a onda iznenada za minutu dvije performanse naglo pocnu padat... kartica se NE PREGRIJAVA... radi se o necem drugom... ne znam o cemu ... moze pomoc? da nije 512 mb rama premalo ? medium postavke, physx medium

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:52 (juice21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juice21 kaže...

Kak vaš hardware podnosi igru? Ja igram na 1024x768 na medium postavkama i kad uletim u guzvu ili u neko kompleksnije mjesto FPS mi pada ispod 20... jedva je igrivo.... zadnji driveri su na grafickoj. ne znam u cemu bi mogao bit problem. moze savjet ? Dal je mozda do hard diska jer je to ipak BLUE verzija, ili do graficke koja ima snizene taktove u odnosu na punokrvnu gts 250 i samo 512 mb rama???

EDIT: evo bas sam primjetio da u prvih nekoliko minuta kad pokrenem igru ide sve glatko ... jako jako glatko a onda iznenada za minutu dvije performanse naglo pocnu padat... kartica se NE PREGRIJAVA... radi se o necem drugom... ne znam o cemu ... moze pomoc? da nije 512 mb rama premalo ? medium postavke, physx medium

sa 512mb rama mislim da bi ti postavke trebale biti skoro sve na low:

physx low, bullet decals off, foliage near, view distance medium, deapth of field low, af off, aa off, game detail low-medium, texture low-medium, vsync off, ambient occlusion off.

Life is a journey full of adventures !!
13 godina
neaktivan
White_Insane kaže...

sa 512mb rama mislim da bi ti postavke trebale biti skoro sve na low:

physx low, bullet decals off, foliage near, view distance medium, deapth of field low, af off, aa off, game detail low-medium, texture low-medium, vsync off, ambient occlusion off.

512MB VRAM-a, tip ima 8GB RAM-a.

Meni ide na 1280x1024 na medium postavkama igrivo.

15 godina
Borderlands 2
daj sta pricas da bih trebao imat sve na low !! to je nekakav bug u igri ... igram na naijnizoj rezi, sve stavim na high a iskljucim physx tj stavim na low igra leti. cim ukljucim physx, ako ga stavim na medium ili high a sve ostale postavke na low kroz 20 sekundi mi padnu fps sa 130 na 17 ... to nije do hardwarea .. nest je drugo u pitanju ... na tako maloj rezi kolicina grafick
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2
na tako maloj rezi kolicina graficke memorije i nije toliko bitna... vidim da mi je oko 350 iskoristeno .. dakle nije do toga..nije do napajanja... imam seasonicovo od 430w ... sistem mi uopce ne vuce puno struje ... i3 je 55 W TDP ... a graficka green verzija ...jel postoji kakav patch za igru? na mobu sam pa ne mogu citirat a bas niti uredjivat tekst pa se odmah ispricavam..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands 2

Sam si si dao odgovor.

Ubi Physics.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2
je da ... sa physx je deste puta bolja slika i zanimljivije je... bolji je dozivljaj ... koji drugi savjet? zar nitko nema tih problema?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands 2

Kupi jacu graficku koja ti moze prozvakati Physics.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 8:43 (Chaky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2
nije to do hardwarea ... citam po forumima na internetu da se to dogadja i ljudima s 7970 i gtx 670 ... da im padne fps na 10 i vise se uopce ne dize bez obzira na lokaciju na mapi il sl.. pa odu u postavke i smanje view distance na low, igraju deset sekundi pa ga vrate na zadane postavke.. nakon toga fps drasticno skoci pa da bi opet za minutu pao na ispod dvadeset. to NIJE do hardwarea ... jel nitko to nije primjetio?? zajebavate me ??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands 2

Pa ne moras te najskuplje kupovati.

Kupi nesto u rangu HD6870. {#}

Kako ti igra radi na defaultnim/preporucenim postavkama?

Koja je verzija igre, Steam ili?

Imas li u pozadini kakve procese podignute?

Meni na Steam verziji, se zna dogoditi, nakon sto Alt-Tabam na desktop, pa se vratim u igru, da mi prvih par sekundi zakasljuca.

Ali onda se unormali. 1680x1050 sve na Max, osim Physics.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
juice21 kaže...
daj sta pricas da bih trebao imat sve na low !! to je nekakav bug u igri ... igram na naijnizoj rezi, sve stavim na high a iskljucim physx tj stavim na low igra leti. cim ukljucim physx, ako ga stavim na medium ili high a sve ostale postavke na low kroz 20 sekundi mi padnu fps sa 130 na 17 ... to nije do hardwarea .. nest je drugo u pitanju ... na tako maloj rezi kolicina grafick

da dobro sam ti rekao da staviš na low sve sa tako malo memorije.

gle ovako imam 2gb na grafičkoj i kad stavim sve na high uletim u njih 20 i sve puca a physx na high isto mi malo uspori.

ostavim sve ostalo na high i stavim physx ili na medium ili low radi sve.

znači ti sa 512vrama ne gine ti imat physx na low sam si dao odgovor sve ti je spušteno i postavke ti uzmu 350mb vrama (kako god da si došao do ovog), kad upališ physx high grafička ti još radi izračune fizike koji su jako zahtjevni i naravno da ti dropa fps i to nije samo do borderlandsa ima i drugih igara di se iste stvari događaju zbog phsyxa.

Za najbolji doživljaj oni dubljeg džepa imaju 2 grafičke jednu samo za physx izračune te drugu za prikaz slike.

Dok ne kupiš grafičku: physx low.

p.s. rezolucija ti na današnjim igarama igra ulogu 5-10posto tako da stavi si u full hd i bar uživaj u čistoj slici. cheers.

Life is a journey full of adventures !!
15 godina
Borderlands 2
msi afterburner ima monitornig graficke .. kad izadjem iz igre vidim koliko je bilo zauzece memorije, temp i sve ostalo prije par minuta (kad sam igrao) ... rado bih stavio na full hd rezu al nemam monitor, sto je logicno ... imam stari crt 17" ... al vi u biti ne vidite o cemu se tu zapravo radi ... ajd stavit cu sad link ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Borderlands 2

Nitko te ne zaje*avana, niti trola.

Slusaj Bijelog Ludjaka.

Ostavi rezoluciju koja ti najvise odgovara monitoru, i odj*bi Physics u 3 P.M.

Ako ja mogu igrati bez te djidje, onda mozes i ti!

Chaky over and out!

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

grafa ti je slaba ko i moja + ne tako dobar port sa konzola....( puno bolji nego jedinica ali idalje loš port ) ; ja na svom kompu rjetko dobijem preko 40 fps-a sa ovim postavkama ( full hd reza , q6600@3,2ghz , 4gb , hd4850 ) .

http://www.pohrani.com/f/3C/ga/1ue1gsn6/b2-postavke.jpg

http://www.pohrani.com/f/11/WK/2xkuYJmG/b2-fps.jpg

u mom slučaju smanjivanje rezolucije najviše pomogne ali onda je slika očajno loša ( mala reza na 23 inča & cell shading.....no good :D ) .

bez obzira na loš framerate nemogu se odljepit od igre jer je prokleto zarazna i zabavna a kad čujem robote kad krenu zapomagat kad ih rokaš...oh...no...no....ouch....aaa...requesting repairs sa robotskim glasom bez emocija pišam gace od smjeha....ono igra je puna atmosfere , detalja i humora i ustvari je ogroman napredak u odnosu na jedinicu koja je bila onak.....sterilna i ne previše uzbudljiva .

za kraj ; i ja imam dropove tu i tamo do 15-ak fpsa u extremnim situacijama ali nije tako često ( frend s kojim prolazim igru ima i5 , 8gb , gtx460 i takođe ima dropove ali ne tako drastične )

12 godina
neaktivan
Borderlands 2

eov ima na cdkeyhuntu cijena joj je 150 kn..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bajla92 kaže...

eov ima na cdkeyhuntu cijena joj je 150 kn..

o čemu ti ??? {#} 

EDIT:

aha , misliš na ovo http://cdkeyhunt.com/steam/borderlands2

btw jel ima tko kakva iskustva s ovom stranicom , jel sve prođe uredno kod kupovine ???

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 15:54 (Noxer).
17 godina
Borderlands 2

Bas sam juces s prijateljem roknuo Arenu 3 i 4.

Dobili smo dojam da su dropovi bezveze, tj. bili su bolji u Areni 1 i 2.

Te kad smo poginuli, nestali su skoro svi dropovi koji su se pojavili tijekom meca.

Prije su ostajali, pa kad smo poginuli, mogli smo bar kao utjehu pobrati dropove.

Da li ima saznanja da li su to sta mijenjali?

Vjerojatno je ekipa farmala zadnju arenu, pa su nerfali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Chaky kaže...

Sam si si dao odgovor.

Ubi Physics.

Evo tak sam i napravio. Sve max out na rezi 1024 x 768 (jer imam monitor od 17 ") i u najvecim borbama mi ne pada ispod 60 FPS ... tj lockao sam na 60 ... maksimalno fluidno .... pa jel moguce da physx toliko ubije graficku ?  don´t get it :S

16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Traži poseban grafički procesor koji imaju nvidije koje podržavaju physics, ako ga nema tgrafa ga pokušava simulirati i to je izludi.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
juice21 kaže...
Chaky kaže...

Sam si si dao odgovor.

Ubi Physics.

Evo tak sam i napravio. Sve max out na rezi 1024 x 768 (jer imam monitor od 17 ") i u najvecim borbama mi ne pada ispod 60 FPS ... tj lockao sam na 60 ... maksimalno fluidno .... pa jel moguce da physx toliko ubije graficku ?  don´t get it :S

Preporucam ti ovu maticnu plocu za novu graficku koja ce podrzavati fiziks. Sve ce ti letit. Majke mi ;)

15 godina
ERM kaže...
juice21 kaže...
Chaky kaže...

Sam si si dao odgovor.

Ubi Physics.

Preporucam ti ovu maticnu plocu za novu graficku koja ce podrzavati fiziks. Sve ce ti letit. Majke mi ;)

hahahaha ... najs najs

16 godina
neaktivan
Borderlands 2

"Captain Scarlet and her pirate botty" trailer.

link

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 23:22 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

"Captain Scarlet and her pirate botty" trailer.

link

Prije bih rekao recenzija ne trailer....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Lol da, neznam otkud mi ovo, ebiga, dešava se, čovjek se zamisli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Borderlands 2

upravo prijeđena igra u troje,super stvar samo sam se malo razocarao u zadnjoj misiji neke bezveze puske,ocekivo sam nesto bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borderlands 2

Prešao glavni quest i sve side misije. Što sad? {#}

Di se nalazi save folder? Ako radim reinstalaciju igre ili nešto slično? Jer, prešao sam crackanu, sad bih kupio pa da odigramo CO-OP. Treba i onog lvl. 50 crva ubit

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

Di se nalazi save folder? Ako radim reinstalaciju igre ili nešto slično? Jer, prešao sam crackanu, sad bih kupio pa da odigramo CO-OP. Treba i onog lvl. 50 crva ubit

mozes i na ovoj nekupljnoj co-op :)

16 godina
neaktivan
crack kaže...
Šef kaže...

mozes i na ovoj nekupljnoj co-op :)

Hm, kako? Javi u PP. :)

Al, svejedno, želio bih kupit igru i prebacit taj savegame

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice