smrad sam bio i osto
opet sam spam na forumu posto!
Evo i druge runde:
kakav ti je to chiterski drugi video?
sve mi cudna slika nesto
Želi netko večeras protiv Gentlemena? Eventualno možemo i 2 meča odigrat!
Aj da vidim koliko nas bude online pa ti javim.
Ja cu uploadat svoje videe večeras,cenzurirat cu neke scene i zvuk pošto nisu primjerene,nadam se da je to u redu?
di su video uradci ;P
Evo i druge runde:
kakav ti je to chiterski drugi video?
sve mi cudna slika nesto
hah lol, to mi je youtube reka da mi je video "too shaky" a ha tek sad vidin šta je napravia lol.
10.05 // u jutarnjim satima na mom kanalu > https://www.youtube.com/user/zdravkodren13?feature=guide
Moc cete pogledati Finale Meča Blue Magnum Teama i Nauljenih Pingvina
Mi još imamo sa Extremnim njubarama odigrat i 53team curice. Ne možemo igrati ovaj tjedan do petka poslije 21h, ali sljedeći možemo :))))) U nedjelju je najbolje :)
Dado, Ceco????? Javite se :)
Evo odigrali smo meč i sa Extraordinary Gentlemen-ima. Ekipa je dobro organizirana i reka bi dado "opako pucaju". Partije su bile jako guste, krajnji rezultat 2:2.
Evo i screenshootovi na linku: http://imgur.com/PlFvt,snI5g,Pzayh,sJwZz#3.
Usljedit će i video uradak, ali za koji dan.
Mi još imamo sa Extremnim njubarama odigrat i 53team curice. Ne možemo igrati ovaj tjedan do petka poslije 21h, ali sljedeći možemo :))))) U nedjelju je najbolje :)
Bok. Ma ja ti se javim ali mi ti se skupimo tek oko 22:00 jer neki rade popodne a i vrijeme je ljepše pa se kasnije dolazi za komp.
Ako ne prije onda ćemo za vikend.
Bok. Ma ja ti se javim ali mi ti se skupimo tek oko 22:00 jer neki rade popodne a i vrijeme je ljepše pa se kasnije dolazi za komp.
Ma super, može onda nedjelja tamo negdje oko 21-21:30?
Ma super, može onda nedjelja tamo negdje oko 21-21:30?
Dogovoreno

Menga i to?

Misliš B-Net obećava da će doći s dugim i staviti ga, ali nikako da ispuni obećano?

Ma, Ceco, nema frke, sačekat ćemo vas. :)
YT je ipak approve-ao moj video. :) Svaka im cast sto su odgovorili na mail i rijesili problem.
Anyway.. Nauljeni pingvini Vs. Magnum 4-0
Posebno je zanimljiva 1. runda Canala. :))))
Sorry na par sek black screena,shebo me ili vegas ili Yt. Neznam.
Zadnjih par min je pocetak runde sa Blue magnumom,slucajno stavio,iako nemam nista vise od toga.
Uzivajte
Nadam se da ćete uploadati i onu Nauljeni Pingvini vs. Blue Magnum
Nema nitko taj gameplay nazalost.
Nadam se da ćete uploadati i onu Nauljeni Pingvini vs. Blue Magnum
u nadi je spas,a nada je ku....a :)
I jel turnir gotov?
kolko ja znam nije. barem mi moram sa dadom1410 odigrati i sa cecom (ceco nema net jos)... i moram naci rezultate sa CRO da postam na battlelog da ih dado registrira, jer vidim da ovak nije :D
kolko ja znam nije. barem mi moram sa dadom1410 odigrati i sa cecom (ceco nema net jos)... i moram naci rezultate sa CRO da postam na battlelog da ih dado registrira, jer vidim da ovak nije :D
vidim ništa se ne piše a ovi su na vrhu nedostižni, barem za nas ''smrtnike'' :)