Gdje ste kupili preorder? Gledam preko origina je 60eur, jel ima gdje jeftinije a da je sigurna kupnja?
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-5-cd-key-compare-prices/
Gdje ste kupili preorder? Gledam preko origina je 60eur, jel ima gdje jeftinije a da je sigurna kupnja?
https://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-5-cd-key-compare-prices/
G2play i kinguin. Oba 44 eura.
ovo je jeftinije
https://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-v-5-pc-origin-cd-key
Super, hvala na info, nadam se da bu stari i7 920 to vrtio ako je i bf1 vrtio bez nekih problema
I ja isto mislim da je vrijeme da se lagano preordera :)
Uzeo ja BF 5 kod njih prije nekoliko dana. Ispalo me 306 kn.
Prošle godine sam uzimao još neku igru od njih i sve bilo ok.
I ja isto uvijek uzmem kod njih, uvijek bude sve okej, evo rješen preorder, još 2 tjedna i startamo :D
Nemojte zaboraviti da ćete key dobit vjerojatno na dan izlaska ili par sati prije tako da vam preload ništa ne znači....
jedino pirat skinut, stavit untouched u folder pa pokrenut skidanje da ne čekate na dan izlaska.
Ako uzmate na cdkeys imate po netu hrpu onih popust kodova pa si izguglajte.
Nemojte zaboraviti da će te key dobit vjerojatno na dan izlaska ili par sati prije tako da vam preload ništa ne znači....
jedino pirat skinut, stavit untouched u folder pa pokrenut skidanje da ne čekate na dan izlaska.
Zašto bi to radili pored EA accessa?
ja uzeo na cd keysu ima već 4 mjeseca, pa kad key dođe tko želi dam ga za 200kn...ovaj bfV se prebacujem na kauč i HDR
Nemojte zaboraviti da će te key dobit vjerojatno na dan izlaska ili par sati prije tako da vam preload ništa ne znači....
Zašto bi to radili pored EA accessa?
Pa zašto bi davali 30kn da skinu igru i igraju 10 sati pa onda da si je otključaju ključem od 300kn.
Ili nisam dobro shvatio što želiš reći..
osim petka, on će upalit ray tracing
Pa zašto bi davali 30kn da skinu igru i igraju 10 sati pa onda da si je otključaju ključem od 300kn.
Pa, za tih 30 Kn dobiješ:
- preload igre od sutra ili prekosutra (bez potrebe za ikakvim torentima i kemijanjima)
- igranje 10 sati "unaprijed" tj 10 sati da iskoristiš do izlaska igre (dok ti ne stigne key)
- još igara za isprobati (ovih što su uključene u basic access)
Isto tako moguće je iskoristiti 7 dana free EA accessa, također za preload igre i za iskoristiti tih 10 sati igre.
- preload igre od sutra ili prekosutra (bez potrebe za ikakvim torentima i kemijanjima)
- igranje 10 sati "unaprijed" tj 10 sati da iskoristiš do izlaska igre (dok ti ne stigne key)
Isto tako moguće je iskoristiti 7 dana free EA accessa, također za preload igre i za iskoristiti tih 10 sati igre.
za 30kn pojedem fino ćevape i brinem dva premingera i odem spavati.
Da mi je toliko stalo do igre, onda bih učinio tako kao što si rekao.
...za 30 kuna pojedes cevape kod "Vidovitog Milana".... pffffff.....
30kn nije puno ali zasto bi ih dao kada ce igra doci kroz par dana kako god okrenes a nakon tih 10 ces se ili tresti od ovisnosti ili udarati glavom sto si obavio prednarudzbu i uzeli ti novce?
Na kraju krajeva, lijepo stavis da se skida tokom noci i ujutro ugasis komp.
To je odličan deal da se proba igra prije kupnje. Kad je opće release date? Sav sam se pogubio, uzeo bi taj Origin Access za 30kn, i od kad onda mogu igrati?
To je odličan deal da se proba igra prije kupnje. Kad je opće release date? Sav sam se pogubio, uzeo bi taj Origin Access za 30kn, i od kad onda mogu igrati?
Sutra preorder od petka igraš.
Pa to se premium uzima,110kn.
Nećemo valjda uzet Bassic ko neka sirotinja pa da nam se ljudi smiju.
Nemojte zaboraviti da ćete key dobit vjerojatno na dan izlaska ili par sati prije tako da vam preload ništa ne znači....
Ako uzmate na cdkeys imate po netu hrpu onih popust kodova pa si izguglajte.
I Btf 1 sam uzeo tamo dobiješ dan prije izlaska, čak i da shebu nešto pa i da bude na dan izlaska imam net koji skine igru za 2 sata tako da nemos problemos :D
I Btf 1 sam uzeo tamo dobiješ dan prije izlaska, čak i da shebu nešto pa i da bude na dan izlaska imam net koji skine igru za 2 sata tako da nemos problemos :D
ma sve 5 samo reno 4. Imam i ja 60mbit pa se rugam, ali ekipa koja hoće prva krenut možda neće stić radi neta, to sam želio skrenuti pozornost.
eto gz na kupnji, koliko je izašlo na kraju, 300kn?
ma sve 5 samo reno 4. Imam i ja 60mbit pa se rugam, ali ekipa koja hoće prva krenut možda neće stić radi neta, to sam želio skrenuti pozornost.
eto gz na kupnji, koliko je izašlo na kraju, 300kn?
305kn za jednu tako veliku igru ja zadovoljan, još sav dodatan content koji dođe je besplatan u budućnosti :D
Dobra vijest... Iako, bilo bi zaista neobično kada ne bi bilo tako.
Do jučer je stajala službena obavijest da neće biti Platoona.
Nitko nije stavio na forum, pa ovdje ljudi nisu ni znali :D
Maknuli Tweet:
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9t7dio/no_platoon_support_features_at_launch/
Dobra vijest... Iako, bilo bi zaista neobično kada ne bi bilo tako.
Do jučer je stajala službena obavijest da neće biti Platoona.
Nitko nije stavio na forum, pa ovdje ljudi nisu ni znali :D
DICE please.
Stiže changelog od bete velik 135 stranica
I kad počinje preload
Poznavajući DICE changelog će biti deset puta veći do kraja mjeseca.
pa nije još, to će za koji dan izdati
Pa to se premium uzima,110kn.
Nećemo valjda uzet Bassic ko neka sirotinja pa da nam se ljudi smiju.
And starting November 9 Origin Access subscribers will be able to invite their friends to join them on the battlefield for 10 full hours of combat. The Origin Access Friend Referral program** is a great way to let up to 4 of your buddies experience all the benefits of a Basic subscription, including the Battlefield V Play First Trial, and they won’t have to spend a penny.
Os mi bit frend , da i ja sirotek probam