- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

kako mogu bookmarkati server neki?
Stisni Tab + O
Jel samo ja mislim da je Recon klasa preslaba? Znam da bi se trebao držati daljine, ali to nije na svim mapama moguće...
Ono što me možda najviše živcira:
iznenadna situacija, pogodim lika s 2 metra u prsa i preživi, ali zato oni mene redovito tuku na 80-100m sa svojim MP7 i sličnim SMG igračkama...
Stisni Tab + O
Jel samo ja mislim da je Recon klasa preslaba? Znam da bi se trebao držati daljine, ali to nije na svim mapama moguće...
Ono što me možda najviše živcira:
iznenadna situacija, pogodim lika s 2 metra u prsa i preživi, ali zato oni mene redovito tuku na 80-100m sa svojim MP7 i sličnim SMG igračkama...
Da, danas igram sa reconom (tek počeo sa njim, inače igram sa m16) i gledam da je ovaj sv98 nekako slab, mislim dva metka mu trebaju da ovaj crkne a puca 7.62x51, koji bi ga u stvarnosti bacio na pod od pogodka u sredinu prsa... Situacija: Tip nam capa zastavu, a ja ga ugledam, nisam blizu, ali nisam ni daleko, pucam mu u glavu, ali zbog sway-a mi se nišan pomakne na donji dio vrata, tj. gornji dio prsa, opalim te mi samo ispiše -54 -.- .... Skinulo mu je malo više od polovice zdravlja sa nekih 50-70 m i naravno, dok ja nategnem bolt ovaj se okrene i izrešeta me sa aekom :( postoji li neki jači snip, koji mu skine više zdravlja??? Oni statsi u igri mi ne govore ništa :/
Da, danas igram sa reconom (tek počeo sa njim, inače igram sa m16) i gledam da je ovaj sv98 nekako slab, mislim dva metka mu trebaju da ovaj crkne a puca 7.62x51, koji bi ga u stvarnosti bacio na pod od pogodka u sredinu prsa... Situacija: Tip nam capa zastavu, a ja ga ugledam, nisam blizu, ali nisam ni daleko, pucam mu u glavu, ali zbog sway-a mi se nišan pomakne na donji dio vrata, tj. gornji dio prsa, opalim te mi samo ispiše -54 -.- .... Skinulo mu je malo više od polovice zdravlja sa nekih 50-70 m i naravno, dok ja nategnem bolt ovaj se okrene i izrešeta me sa aekom :( postoji li neki jači snip, koji mu skine više zdravlja??? Oni statsi u igri mi ne govore ništa :/
Pod 1. snajper max dmg ti je nekih 50 dmg.... osim headshota što je odma kill. znači treba najmanje 2 pogotka za kill
Pod 2. imaš bulletdrop (gravitacija utječe na metak, pa za one +100m moraš procjeniti i dići nišan)
Pod 3. ostavljaš whitetrrail da bi se spriječilo kempanje... Al bitno da onome koji me skine sa M16 na 100 metara ništa ne pokaže odakle me gađa...
Od ovih snajpera koje ne moraš kupiti RL parama, imaš još M24-taj ima 5 metaka i nešto je jači, ali to ti je to...
Eventualno Dragunov, ali on ti je još slabiji, ali doduše ima veći rate of fire i veći clip... Ali je prejadan.
Od ostalih snajpera imaš još M95, jači, al to se sve plaća...
Sad sam lvl18 sa Reconom, ali sam se bogami DOBRO napatio za to... Solidno igram i po rundi imam obično 2000-3000 bodova, dok assault i medic znaju imati po 4000-6000...
Da ne velim da mi je sad maloprije neki medic na Karkandu imao 36/2 skor... EEEEJ! 36/2!
Žiboh! Znači moram se malo naučit dizat nišan, nisam znao da toga ima u ovoj igri :) sada mi se još više sviđa igra :) Hvala na savjetima :)
Ovo što si rekao za m16 je istina... spasilo me to nebrojeno puta dok sam skido snajpere sa njom :)
Btw sada gledan na trening sa snipom, on nema onu Tactical reflexes opciju ili?
I nema ništa posebno od tih skillova...
Moj build je: 4 skilla u spotting (kad jednog uočim, ostalih 5 oko njega će također biti "uočeno")-tu nabereš bodove za spotting
brzo penjanje po ljestvama i brži sprint, skill kad nekog nišanim da mi pokaže njegov health i postavljanje claymorea.
(ostalo je standard: granate, tenk, apc i avioni)
Claymore koristim za miniranje zastave ili miniranje ljestvi kad sam na nekoj zgradi da mi se ne može nitko popeti gore (tj. može, al ga "odbaci" nekoliko metara u vis) :)
Aha, jer bi mi tactical reflexes dosta pomogli, jer me ponekada ulovi neki grunt a ja ga ne vidim i nemogu mu odrediti poziciju kao sa assault klasom... Ja sam tek počeo sa reconom igrati ali gledam za takve slične stvari
Hehe, dobrodošao u patnje :D
Ma Recon bi bio ok da bi ga malo pojačali (ili 1 shot 1 kill, ili bez whitetraila ili bulletdropa), ali ovako ima dosta živciranja heh
Jer inače u 90% slučajeva gubiš mid range i close range borbu (čak i da ga prvi pogodiš, treba ti oko 2.5 sekunde da repetiraš pušku i moraš ga opet naći s nišanom jer se odscopea, a do onda si već izrešetan s 10 metaka) :)
Hmmm da :/ Ali onda bi recon bio stvarno OP u slučaju da postane 1 shot 1 kill, eventualno da ostave base damage oružja i stave neki multiplier na prsa, glavu i trbuh tako da npr. pogodak u glavu odma skine lika, u prsa mu skine 90-95 zdravlja (dovršiš ga sa pištoljem, ili ga teammate rješi) i u trbuh 60 zdravlja. Ekstremiteti neka budu ispod 50 :) i neka uvedu držanje daha kao u codu ( meh, morao sam, prva igra koja mi je pala na pamet sa tom mogućnosti) tako da na većoj udaljenosti mogu biti siguran da ću ga pogoditi isprve :)
tako da na većoj udaljenosti mogu biti siguran da ću ga pogoditi isprve :)
To i je najveći problem... Jer ako ga profulaš, nahebo si.
Btw, da ne velim da je u igri snajperski metak sporiji od npr mp7 (što je nečuveno lol)
Što se tiče OP, ja bi stavio kako je u nekim igrama: što je veća udaljenost pogotka, veći damage (kao nagrada strijelcu)
Jer ako ti možeš nekoga pogoditi na 200-300 metara (Npr. na Oman mapi: s vrha hotela gađaj neprijatelja na D ili B zastavi), svaka čast i zaslužuješ taj kill :)
a ne da ga moram pogoditi još 2 ili 3 puta zato jer je igra odlučila da sam ga pogodio u bubreg umjesto u glavu
Zato ja sa reconom koristim USAS!! Svaki match preko 20 killova i score oko 7000. Istreniraš motion sensor na max, i što više ga bacaš.
Sa USAS-om mozes skinuti 5-6 soldirea sa jednim clipom...
Ima li koji hrvatski klan?
ja sam : assult 20lv, recon 18lv
beta igrač
nema ništa još...
Zato ja sa reconom koristim USAS!! Svaki match preko 20 killova i score oko 7000. Istreniraš motion sensor na max, i što više ga bacaš.
Sa USAS-om mozes skinuti 5-6 soldirea sa jednim clipom...
Al USAS se plaća RL lovom jel? Ne hvala :)
I to onda nije "sniper" jel, kad USAS može koristiti bilokoja klasa hehe
Danas počeo sa medicom i već sam lvl10... u 1 danu...
S reconom mi trebalo 10-15 dana da budem lvl 20...
USAS možeš i rentat, sa 500 kredita imaš ga 24 sata i u tih 24 sata možes lako nabrat hrpu kredita za veteran ili elite verziju
USAS možeš i rentat, sa 500 kredita imaš ga 24 sata i u tih 24 sata možes lako nabrat hrpu kredita za veteran ili elite verziju
Da, u pravu si, ja sam nešto bio pobrkao. :)
Je li netko isprobao novu verziju? Tamo navodno već ima i Tier 3 mogućnosti.
Nego, ima li kakav klan ili nekakva zajednica koja ovdje igra? Jer s noobarama na javnim serverima više ne mogu izdržati...
Stojim kraj Assaulta i vičem da mi treba municije, a kreten me samo gleda. Valjda sam 10 sekundi vikao dok me nije neki metak skinuo lol
Ista je stvar i sa Medicima...
Pa daj spamaj okolo sa tim boxevima, malo timske igre, zaradit ćeš i ti bodova, a ne samo da misliš na sebe i svoje killove!
A tek oni kreteni u helikopterima koji ga uspiju naopako okrenuti!
Ja priznam da ne znam voziti helikopter pa ga niti ne vozim, ali niti ne frustriram druge ljude s tim.
Ja sam isto stvarno loš sa avionima i helikopterima!!
A ovo što se tiče nubara koji neznaju za teamplay... Najprije im dam dva-tri warninga, nakon toga lagani kick sa servera.
Ali rijetko kada moram kickat zbog toga, većinom mi ih ostane 4-5 afk u timu pa treba njih izbacit.
Koja je razlika između veteran oružija i normalnog oružija?
Koja je razlika između veteran oružija i normalnog oružija?
Malo veći damage (2-3) i oko 5-10 metaka više...
tab + g
A ovo što se tiče nubara koji neznaju za teamplay... Najprije im dam dva-tri warninga, nakon toga lagani kick sa servera.
Ali rijetko kada moram kickat zbog toga, većinom mi ih ostane 4-5 afk u timu pa treba njih izbacit.
ti si onda neki admin na serveru?
daj me dodaj za frienda: 1. racun: terorman
2. racun: masterblaster
i meni je pun noobara
ti si onda neki admin na serveru?
daj me dodaj za frienda: 1. racun: terorman
2. racun: masterblaster
i meni je pun noobara
Moderator sam!
Dva lika sa kojima sam bio u clanu iz BFH kupili server i postavili me za moderatora
Server je skoro uvijek pun. Svima se sviđa rotacija mapa ( sve mape, al svaka druga je oman).
Moderator sam!
Dva lika sa kojima sam bio u clanu iz BFH kupili server i postavili me za moderatora
Server je skoro uvijek pun. Svima se sviđa rotacija mapa ( sve mape, al svaka druga je oman).
super, a ja nisam loš s avionima i helićoma
sad stalno igram PTE zbog jeftinog oružja, da se malo izguštam
Evo jučer sam opet malo zaigrao igru, nakon što sam dobio mail da su došla nova oružja. Nakon što sam redeemao AN-94 na jedan dan otišao sam igrati.... Pa ljudi moji, u igru je došlo toliko cod dječurlije da je to bolest.... Primjer: 1. Na karkandu igram kao amer, cjeli moj tim bezglavo juriša na B, dok C stoji nezaštićen i nitko ga ne capa, obiđem B (usput flenkam tri-četiri snajpera, koje iznenađenje) i dođem na C i zamislite moje iznenađenje kada sam otkrio da je na C već jedan iz tima ?!? Pa kako onda C nije naš, pitate se, kao i ja. Tip čuči na vrhu zgrade iza C, medic i roka po njima kada se spawnaju, ja lijepo capam C i upadnem u gunfight sa jednim defenderom, ubijem ga, ali se izvučem sa 20-30 helta, zovem tog medica, ali on ne reagira (a baš sam ostao bez flastera)
2. Isto karkand: Ovaj put sam rus, nekako uspijem sa još dva igrača capati sve zastave, pogodite što se dogodi- pogodili ste: ostatak cod dječurlije igra sa snipom i svi na C zgradi ili na B zgradi. Ovi nam capaju tri zastave bez beda i ostanemo je i još dva sa početka priče i trudimo se da capamo bar još jednu, ali gde ćemo mi protiv tenkova i APC-jeva sa suprotne strane
To je ta cod generacija dječurlije kako sam rekao već prije, koja misli samo na sebe i svoje killove, a timska igra im je stran pojam.
Pošto sam već recon lvl 20, igram druge glase. Trenutno sam sa inžinjerom i često ostanem bez municije i raketa...
I stalno zovem za municiju jer nemam više raketa, a nema tko osim mene uništiti tenk/apc... Al hebe se njemu, kad on spawn killa u njihovoj bazi.
Pa jbt, danas sam 4-5 puta poginuo kad sam popravljao tenk/apc ekipi, al reko nema veze što si nesposoban me zaštititi, bitno da tenk preživi napad jer će napraviti veći kaos od mene pješaka.
Pa u svakoj rundi imam barem po 1000 bodova samo za popravljanje drugih vozila...
Al da on baci health box-jedino u slučaju da i njemu treba!
I to mi strašno smeta: spawn killing.
Trebali bi uvesti nekakav štit npr 2-3 sekunde da te ne može nitko ozlijediti kad se respawnaš, jer ovo često nema smisla.
kod vas sve radi normalno?ja danas ujutro stisnem play now i ništ se ne događa
meni radi normalno, da ti možda nisi na PTE stranici?
meni radi normalno, da ti možda nisi na PTE stranici?
ne radi mi ni pte,ni ovaj obični
Pod 1. snajper max dmg ti je nekih 50 dmg.... osim headshota što je odma kill. znači treba najmanje 2 pogotka za kill
Pod 2. imaš bulletdrop (gravitacija utječe na metak, pa za one +100m moraš procjeniti i dići nišan)
Pod 3. ostavljaš whitetrrail da bi se spriječilo kempanje... Al bitno da onome koji me skine sa M16 na 100 metara ništa ne pokaže odakle me gađa...
Od ovih snajpera koje ne moraš kupiti RL parama, imaš još M24-taj ima 5 metaka i nešto je jači, ali to ti je to...
Eventualno Dragunov, ali on ti je još slabiji, ali doduše ima veći rate of fire i veći clip... Ali je prejadan.
Od ostalih snajpera imaš još M95, jači, al to se sve plaća...
Sad sam lvl18 sa Reconom, ali sam se bogami DOBRO napatio za to... Solidno igram i po rundi imam obično 2000-3000 bodova, dok assault i medic znaju imati po 4000-6000...
Da ne velim da mi je sad maloprije neki medic na Karkandu imao 36/2 skor... EEEEJ! 36/2!
Ja na Karkandu imam sa Medicom nešto slično - 34/5.
Na Karkandu sam jako dobar.