BFH i jest igra koja je namjenjena za "odmor" od nekih pola sata - sat a nije bila zamisljena kao igra koju bi se trebalo igrat dosta vremena da bi nesto postigao.
Svejedno, opet ima fanatika koji imaju viska love i vremena pa mi pokvare i tih pola sata zabave sa svojim gatling gunovima, flame shotgunima, health packovima koje ja nemam. A i nemam namjeru trositi lovu i vrijeme da bi ih nabavio. Ne sumnjam da ce igra, iako je besplatna, donijeti koji dolarcic dice-u, upravo zahvaljujuci ovim fanaticima.
To ja gledam kao legalni cheat, plati da dobijes prednost koju drugi nemaju.
Evo napokon ću je isprobati osobno (a ne samo gledat gameplay filmiće), stigao mi beta key u mailu jutros i sad mi se skida client.
Napišem dojmove večeras ili sutra..
meni isto. i isprobao sam igru. Mogu reci samo dobre stvari o njoj ali isto tako da je identicna obicnom Battlefieldu ( valjda jer se zove Battlefield heroes=)) ali je zanimljiva. Igra se moze igat ali ne vise od pola sata. Sve u svemu ako je ne poboljsaju malo sumnjam da ce je ekipa igrat stalno
Ekipa, gledajte ovo (ne znam jel već bilo govora o tome na ovom forumu ali eto ga):
nadolazeći potpuno besplatni multiplay shooter (po mom mišljenju biti će puuuuno bolji od Quake Live-a)
http://www.battlefield-heroes.com/
Molim komentare...
3 mape su jer je beta verzija , sigurno ce biti biti puno official mapa a i onih sto igraci naprave
Novac i itemi mi nisu nestajali nikada pa ne znam
Meni je voznja vozila sasvim solidna . Avion jest da je malo tesko dobro voziti ali kada se ustosis nema problema . Vidjet ces kada dodu misije koje ukljucuju avione
Pozdrav svima...
Dobio sam i ja svoj beta key i mogu reć da je igra totalni promašaj u prvih pola sata. Nakon 2 sata igranja nasilu ( najviše zato što sam ju tako dugo čekao ), igra postaje nevjerovatno zarazna... Pogotovo kad se otključaju neke stvari malo kasnije, i kad zaradite neke novce za poboljšanja. Tako da je jedina zamjerka to što malo duže treba da se navikneš na stil igre, al onda je potpuni pogodak!
Meni na žalost nije htjela proraditi kak spada pa sam ju uninstall-irao jer zaista nemam živaca ni vremena natezat se sa tu nekakvom betom.. grrrrrrrrr!
Meni na žalost nije htjela proraditi kak spada pa sam ju uninstall-irao jer zaista nemam živaca ni vremena natezat se sa tu nekakvom betom.. grrrrrrrrr!

Da, možda će kao i Gmail ostati beta još godinama
e ljudi imam problem... kad pokrecem igru resetira mi se komp......MOŽE POMOĆ????
Meni je ova igra blago rečeno jadna a imala je toliki potencijal. Toliko opcija fali (npr. server browser) da to nije za priču.
Meni se u biti sviđa kao razbibriga od kakvih pola sata do sat vremena kad nemam kaj drugo za raditi.. zabavno je nekog mitraljirat iz protuavionca ili recimo prišuljat se snajperu sleđa i nabit ga na nož
htio bi uzet one njihove pare za par stvari pa me zanima jel mogu dat enabavi da mi uplati za mene bez da im dajem svoje podatke o racunu(id pass) znaci ja sve napravim sam sam mi oni uplate?
htio bi uzet one njihove pare za par stvari pa me zanima jel mogu dat enabavi da mi uplati za mene bez da im dajem svoje podatke o racunu(id pass) znaci ja sve napravim sam sam mi oni uplate?
Ja bih ti preporucio base-host, njima ti je provizija samo 15 kuna, a mislim da je na eplati oko 30 (prije je bila). Dok sada nista ne pise. Na BaseHostu sam vec vise puta kupovao neke druge stvari osim igrica i dobro je proslo.
Ja bih ti preporucio base-host, njima ti je provizija samo 15 kuna, a mislim da je na eplati oko 30 (prije je bila). Dok sada nista ne pise. Na BaseHostu sam vec vise puta kupovao neke druge stvari osim igrica i dobro je proslo.
ok Hvala al mene zanima kad ocu da uplate jer im ja moram dat onda svoje podatke o acc-u ili mi battlefield samo da neke podatke koje dajem basehostu da mi uplate??
ok Hvala al mene zanima kad ocu da uplate jer im ja moram dat onda svoje podatke o acc-u ili mi battlefield samo da neke podatke koje dajem basehostu da mi uplate??
Nemogu ti drukcije uplatiti ako im nedas info od acc-a.
MA IGRA JE OK...najdraža mi je mapa Coastal Clash...nick:dominikmisadin
Nervira me što ovi sa najboljim puškama i velikim levelima iživljavaju se na nama početnicima, ja lično tek 7. level, i od municije ono šta dođe i ponovno budem 2-3 na listi, pomažu li zaista puške ako ti slabo igraš-ne, i još dali postoji neki način, kao u CrossFire-u kocanje, zarade BF-ova?
Ovo mi je bila najdraža online igra. Nažalost upropaštena je nevjerovatnim brojem aimbootera. Nije problem u tome što neki kupuju bolja oružja jer ih se pametnim igranjem može sredit. No aimbootera ima sve više i koliko vidim apsolutno ništa se ne radi da bi ih se banalo. Ne banaju se zato jer ti imbecili uz to što koriste aimboot još kupe najbolju snajpersku pušku i onda te gađaju sa drugog kraja mape u glavu. Naravno developerima je glavno to što troše novce. Šteta.
Ovo mi je bila najdraža online igra. Nažalost upropaštena je nevjerovatnim brojem aimbootera. Nije problem u tome što neki kupuju bolja oružja jer ih se pametnim igranjem može sredit. No aimbootera ima sve više i koliko vidim apsolutno ništa se ne radi da bi ih se banalo. Ne banaju se zato jer ti imbecili uz to što koriste aimboot još kupe najbolju snajpersku pušku i onda te gađaju sa drugog kraja mape u glavu. Naravno developerima je glavno to što troše novce. Šteta.
I kad kažeš tipu da koristi cheat-ove, on kaže pa šta. To mi je 5-i ili 7-i account, pa nek mi banaju taj. Smije se i nastavi dalje.
Uglavnom skužim ovu ekipu koja koristi hack da te preko pola mape vidi a ti koristiš skill skrivanja i onda te zvekne u glavu, naravno (vjerojatno onda imaju i aimbot).
A igra je tako dobra kad se nađu dva podjednaka tima jedan nasuprot drugome, gdje nitko ne koristi cheat-ove. BTW, i ja kupio sniper rifle za BF-ove, pa me u nekim rundama zovu cheaterom (jerbo ove neke puške koje se mogu kupiti su stvarno prejake...)
...
Prvo i osnovno dečki ova je igra otišla u shit... Ja sam jako poznati igrač u toj igri i igrao sam na svijestkom prvenstvu kupovima clanwarovima i svemu... I šta se dogodilo igrači s počeli od kkraja ovog ljete 2011 odlaziti ( ali igrači koji igraju warove i ta sranja i koji su najviše davali love...) ova je igra banka ništa drugo shit i još malo fali da se upropasti nedami se psiati imam još puno slučajev ali preporučava mnemo jte kupovati Battlefundse ja sam potrošio 300 eura i na kraju sam skuzio da mi nista nisu pomogli....
Meni je BH jedna od najboljih online igri, šteta što se raspada.
....
Da li je iko iskoristio bonus?
https://checkout.battlefieldheroes.com/lockbox-ui/checkout/showOffers
Dali igrate još uvjek ovu igru?? Ja dosta često pa me zanima dali ima bugovca koji su još uvjek aktivni.
taman sam se registrirao :D
taman sam se registrirao :D
Super,onda me dodaj robi1986