znači block(kažu najmanja mapa ikad u bf serijalu) je novi metro,64 igrača conquest svi pljuju po takvim mapama a ono serveri svi puni
znači block(kažu najmanja mapa ikad u bf serijalu) je novi metro,64 igrača conquest svi pljuju po takvim mapama a ono serveri svi puni
Sta vas briga sto ce dama i ostala ekipa kupit Hardline?
Njegova lova i on radi sto god hoce s njom.Nema smisla da zajebavate covjeka jer se vama ne svđa igra,a kladim se da ce vecina kupit..
Za sada kazu da nece biti moguce na njoj preko 32 igraca
Njegova lova i on radi sto god hoce s njom.Nema smisla da zajebavate covjeka jer se vama ne svđa igra,a kladim se da ce vecina kupit..
nema smisla spamat ovu temu kao bf3 i bf4,zaboli me hoće li mirko ili slavko kupit ili neće kupit igru
Kako to mislis?
Ma to se MadTom zajebaje... No sikiriki.
ima ko iskustvo s kupovinom preko g2a.com dali se isplati riskirati, razlika je više od 100 kuna, a nadam se da će par tjedana nakon što izađe igrica još spustiti cijenu.
ima ko iskustvo s kupovinom preko g2a.com dali se isplati riskirati, razlika je više od 100 kuna, a nadam se da će par tjedana nakon što izađe igrica još spustiti cijenu.
sa G2a se ne riskira. To je totalno legit stranica za keyeve. Slobodno uzmi. Preko njih sam uzeo 5-6 igara.
Nas je petorica uzelo BF3 i BF4 preko g2a.com i nismo imali nikakvih problema.
Ovaj vikend uzimamo i BFH
https://instagram.com/p/0LaWyfLMBC/?taken-by=battlefield
Probajte mozda netko omasi brk
Pa navodno easter egg.
Kada izlazi BF softline?
Kada izlazi BF softline?
U premiumu,logicno :D
Kada izlazi BF softline?
izasao ljudina ;)
Kaj ovaj 3.0 TDI tu dela...nema ni kompa :D :D :D
Di je vec dostupan Hardline preload ? Presao bi SP dok izadje cijela igra ?
EDIT: Postao sam svetski covek pa sam ga nabavio na Tajlandu ;)
I da ni sa ovom igrom nisu uspjeli dati ono sto su obecali http://battlelog.battlefield.com/bfh/servers/show/pc/a72d3456-c4e5-44f8-8327-c99b8ee156bd/4Netplayers-TDM-05/ Ipak na tome isto mlate postenu lovu...
Kolika cijena tamo?
Ja sam kupio u Meksiku kad su imali akciju 15% na preorder...
On nema kompa a ti na svojem mozes igrat tetris 😄
nego dal itko zna kad krece preload na pcu i konzolama?
Ja sam kupio u Meksiku kad su imali akciju 15% na preorder...
Ja mislio da si na tailandu nabavio, kako si tamo u postu prije rekao!
On nema kompa a ti na svojem mozes igrat tetris 😄
nego dal itko zna kad krece preload na pcu i konzolama?
hahahaha pogledaj ponovo...mislim da si neki krivi pogledao :D
preko Tajlanda samo skidam igru...
BTW. ako sam dobro vidio u J. Korei Ultimate Edition kosta 80 KN ;)
BTW. ako sam dobro vidio u J. Korei Ultimate Edition kosta 80 KN ;)
Sad sam probao, ali piše 97,000 WR, tj. 80 eura.... 622kn.
Edit: Nije da me zanima, ja sam vec napravio preorder i preload :D nego sam isao isprobat sta si napisao