Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield Hardline

Solidna igra, ali prekratke runde.

Za 30€ max bih kupio, ali ako ce ic DLCevi nema sanse...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 20:52 (Mitch).
16 godina

Pošto ga pokrenuh 3 puta od početka bete a i sutra završava..

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
mrxa1 kaže...

Dobro što si nas obavijestio. Što si još istalirao danas? Što je bilo za jesti kod tebe?{#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...
mrxa1 kaže...

Dobro što si nas obavijestio. Što si još istalirao danas? Što je bilo za jesti kod tebe?{#}

A čuješ, nađe se svašta ;)

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

To nije ništa,Scrappy je nakon svakog patcha uninstalirao BF4.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

a ljudina to radi dvaput na dan.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja sam ga isto maknuo neki dan! Igram bf3 i sad sam nedavno skinuo opet bc2. Je*es bf4 najnezabavniji bf ikad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 10:06 (kach).

6 9 hvala 0
16 godina
kach kaže...

Ja sam ga isto maknuo neki dan! Igram bf3 i sad sam nedavno skinuo opet bc2. Je*es bf4 najnezabavniji bf ikad.

Daj sliku di je uninstal u procesu ne ovako. :)

15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Evo ga:D.

7 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ljudina kad instalira BF i dalje ima prazan hard :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

ljudina kad instalira BF i dalje ima prazan hard :D

On mišem trči po praznom disku onda.{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Battlefield Hardline

Odkako sam uninstall, SSD mi lakše radi.... {#}

Zaključak: Hardline otežava rad kompa {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
16 1 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Napokon sam odigrao dvije runde.

Prema ovome napisanome sam očekivao prosječnu igru.

Al prilično je dobra! Pogotovo za one koji nikad nisu igrali BF3 i 4. I još ako vole te lopovo-policajci fore.

I to još u beti...

ALI, meni, kao igraču Battlefielda 4, ne nudi ništa posebno novo i drugačije, pa se ne vidim da ju igram.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
21 3 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

ALI, meni, kao igraču Battlefielda 4, ne nudi ništa posebno novo i drugačije, pa se ne vidim da ju igram.

Totalno se slažem! 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
I ja zavrsio s tom betom, zakljucio da necu kupovat, cista ekspanzija za BF4...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
Battlefield Hardline
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ovako posto je Beta sluzbeno zavrsila da dam svoj dojam na igru.

Htjeli mi ili ne ova je igra BF i to ne samo imenom vec samim osjecajem unutar igre. Napredak naspram BF 4 je dosta vidljiv a i gameplay je jos malo vise usporen. To nije minus vec veliki + bar za mene. Iako se vidi da je igra jos rana BETA kroz par patcheva su odmah popravili sitnice koje su utjecale na sam gameplay. Headglitch u igri nisam dozivio i mogao sam pogoditi svaki dio protivnika koji je virio van nekog zaklona. Mark crvene boje za HS je nesto odlicno i nadam se tomu u BF 4. Igra u oba moda koja su ponudjena je iznimno timska, rundu sam znao igrati svega 2 min a neke cak do 20min. Grafika iako se svi zale na nju meni djeluje ljepse, nekako veselije a ne isprano kao sto je nekad Sangaj mapa. Ruku na srce u ovom vjerojatno ne bude onih zeleniji mapa koje su mi najdraze. Zakljucak je taj da je igra jako zabavna i jedno osvjezenje u BF serijalu, ali tko je sretan sa BF 4 ne bi trebao zuriti sa kupovinom Hardline.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
moderator

Normalno,open beta uvijek prije izlaska igre.

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Pa kad svi daju osvrt na igru evo i moj kratko i jasno igra nije loša ali meni je Bf4 puno bolji. Znam ovo je samo beta teško je uspoređivati s cijelom igrom ali mislim da ipak ne mogu izmisliti toplu vodu i da smo dobili dobar uvid što nas čeka na jesen. Vidjet ćemo s 2 betom kako će to onda izgledati ali mislim da ostajem na starom klasičnom battlefieldu. Sve me to ipak podsjeća na jedan malo opsežniji dlc red novih modova , novih mapa s uglavnom starim ili neznatno izmijenjenim pljucama i veliki minus s truba vozilima. Par puta sam samo odigrao  betu i to sam se još prisilio i to mi je jasan znak da me igra neće privući i zadržati.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

60 FPS Hardline trailer:

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

60 FPS Hardline trailer:

a koliko me nerviraju frame dropovi u ovom "60 FPS" traileru,recite mi da nisam jedini koji to vidi molim vas

na previse mjesta ovdje nije ni blizu 60 fpsa nazalost

BiH__Snowflake BF4
13 godina
mersimh kaže...
a koliko me nerviraju frame dropovi u ovom "60 FPS" traileru,recite mi da nisam jedini koji to vidi molim vas

na previse mjesta ovdje nije ni blizu 60 fpsa nazalost

To sam i očekivao od Flashplayera.... :/

Ne mogu sad proučavati video, tu sam s kćerkom.

Ako znaš kako, probaj skinuti video s nekim downloaderom pa ga pogledaj s nekim playerom na kompu.

Ako će biti OK, onda slobodno okrivimo Youtube player, a ako će i onda trzati, onda je problem ili u uploadanom videu, ili je Youtube uništio kvalitetu izvornog videa.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ako znaš kako, probaj skinuti video s nekim downloaderom pa ga pogledaj s nekim playerom na kompu.

Ako će biti OK, onda slobodno okrivimo Youtube player, a ako će i onda trzati, onda je problem ili u uploadanom videu, ili je Youtube uništio kvalitetu izvornog videa.

Skino Full HD preko IDMa na komp i isti vrag,osjetis ono sto je pravi gameplay u videu i jeste 60 fpsa a ono ostalo je 30 valjda

oni i njihovih 60 fpsa ccc

BiH__Snowflake BF4
13 godina
neaktivan
mersimh kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Skino Full HD preko IDMa na komp i isti vrag,osjetis ono sto je pravi gameplay u videu i jeste 60 fpsa a ono ostalo je 30 valjda

oni i njihovih 60 fpsa ccc

Ja sam imao problema u firefox-u, u google chrome-u se tek vidi da je 60fps

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

ama ljudi gledam u chromu u html5 ali nije problem u tome vec jednostavno se primjeti da nije cijeli klip u 60 fpsa,ono ok ima na dosta mjesta u klipu gdje vidis da jeste 60 ali ima i mnogo gdje jednodtavno nije pa aj.takav je bio i naval strike trailer koji su dali da skines na svojoj stranici,lafo 60 fpsa a osjetis na nekim mjestima da nije.

zadnji pravi 60 fpsa trailer od battlefielda jeste oficijalni bf4 trailer koji se mogao skinut koji je Sav 60 FPSa :)

BiH__Snowflake BF4
16 godina
mersimh kaže...
Marcuskac kaže...

ama ljudi gledam u chromu u html5 ali nije problem u tome vec jednostavno se primjeti da nije cijeli klip u 60 fpsa,ono ok ima na dosta mjesta u klipu gdje vidis da jeste 60 ali ima i mnogo gdje jednodtavno nije pa aj.takav je bio i naval strike trailer koji su dali da skines na svojoj stranici,lafo 60 fpsa a osjetis na nekim mjestima da nije.

zadnji pravi 60 fpsa trailer od battlefielda jeste oficijalni bf4 trailer koji se mogao skinut koji je Sav 60 FPSa :)

Meni krene na 60 tek malo kasnije jer se izgleda treba nešto učitati ili podesiti, a ako si skinuo možda ti taj downloader ne skida 60fps video kak spada.

13 godina
Battlefield Hardline

http://www.hcl.hr/vijesti-destiny-bi-mogao-biti-najprodavanija-igra-2014-11284-27.html

Analitička tvrtka prema sakupljenim podacima o prednarudžbama tvrde kako će Destiny samo u 2014. prodati 10-15 milijuna primjeraka, a Battlefield: Hardline će se pokazati financijskim promašajem. 

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

http://www.hcl.hr/vijesti-destiny-bi-mogao-biti-najprodavanija-igra-2014-11284-27.html

Analitička tvrtka prema sakupljenim podacima o prednarudžbama tvrde kako će Destiny samo u 2014. prodati 10-15 milijuna primjeraka, a Battlefield: Hardline će se pokazati financijskim promašajem. 

Bilo bi super kad bi Battlefield: Hardline bio totalni promašaj onda bi se bar potrudili da naprave bf5 kako treba!

17 godina
Battlefield Hardline

Očekivano da će biti debakl nakon masakra nad bf4 prvih nekoliko mjeseci i glupave tematike.

BF3, BF4: [G] Pamark

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mate123ist kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Bilo bi super kad bi Battlefield: Hardline bio totalni promašaj onda bi se bar potrudili da naprave bf5 kako treba!

bf5 je već pri kraju s izradom...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice