Solidna igra, ali prekratke runde.
Za 30€ max bih kupio, ali ako ce ic DLCevi nema sanse...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto ga pokrenuh 3 puta od početka bete a i sutra završava..
Dobro što si nas obavijestio. Što si još istalirao danas? Što je bilo za jesti kod tebe?
Pošto ga pokrenuh 3 puta od početka bete a i sutra završava..
Dobro što si nas obavijestio. Što si još istalirao danas? Što je bilo za jesti kod tebe?
A čuješ, nađe se svašta ;)
To nije ništa,Scrappy je nakon svakog patcha uninstalirao BF4.

a ljudina to radi dvaput na dan.
Ja sam ga isto maknuo neki dan! Igram bf3 i sad sam nedavno skinuo opet bc2. Je*es bf4 najnezabavniji bf ikad.
Daj sliku di je uninstal u procesu ne ovako. :)
ljudina kad instalira BF i dalje ima prazan hard :D
ljudina kad instalira BF i dalje ima prazan hard :D
On mišem trči po praznom disku onda.
Odkako sam uninstall, SSD mi lakše radi....
Zaključak: Hardline otežava rad kompa
Napokon sam odigrao dvije runde.
Prema ovome napisanome sam očekivao prosječnu igru.
Al prilično je dobra! Pogotovo za one koji nikad nisu igrali BF3 i 4. I još ako vole te lopovo-policajci fore.
I to još u beti...
ALI, meni, kao igraču Battlefielda 4, ne nudi ništa posebno novo i drugačije, pa se ne vidim da ju igram.
ALI, meni, kao igraču Battlefielda 4, ne nudi ništa posebno novo i drugačije, pa se ne vidim da ju igram.
Totalno se slažem!
Ovako posto je Beta sluzbeno zavrsila da dam svoj dojam na igru.
Htjeli mi ili ne ova je igra BF i to ne samo imenom vec samim osjecajem unutar igre. Napredak naspram BF 4 je dosta vidljiv a i gameplay je jos malo vise usporen. To nije minus vec veliki + bar za mene. Iako se vidi da je igra jos rana BETA kroz par patcheva su odmah popravili sitnice koje su utjecale na sam gameplay. Headglitch u igri nisam dozivio i mogao sam pogoditi svaki dio protivnika koji je virio van nekog zaklona. Mark crvene boje za HS je nesto odlicno i nadam se tomu u BF 4. Igra u oba moda koja su ponudjena je iznimno timska, rundu sam znao igrati svega 2 min a neke cak do 20min. Grafika iako se svi zale na nju meni djeluje ljepse, nekako veselije a ne isprano kao sto je nekad Sangaj mapa. Ruku na srce u ovom vjerojatno ne bude onih zeleniji mapa koje su mi najdraze. Zakljucak je taj da je igra jako zabavna i jedno osvjezenje u BF serijalu, ali tko je sretan sa BF 4 ne bi trebao zuriti sa kupovinom Hardline.
Normalno,open beta uvijek prije izlaska igre.
Pa kad svi daju osvrt na igru evo i moj kratko i jasno igra nije loša ali meni je Bf4 puno bolji. Znam ovo je samo beta teško je uspoređivati s cijelom igrom ali mislim da ipak ne mogu izmisliti toplu vodu i da smo dobili dobar uvid što nas čeka na jesen. Vidjet ćemo s 2 betom kako će to onda izgledati ali mislim da ostajem na starom klasičnom battlefieldu. Sve me to ipak podsjeća na jedan malo opsežniji dlc red novih modova , novih mapa s uglavnom starim ili neznatno izmijenjenim pljucama i veliki minus s truba vozilima. Par puta sam samo odigrao betu i to sam se još prisilio i to mi je jasan znak da me igra neće privući i zadržati.
na previse mjesta ovdje nije ni blizu 60 fpsa nazalost
To sam i očekivao od Flashplayera.... :/
Ne mogu sad proučavati video, tu sam s kćerkom.
Ako znaš kako, probaj skinuti video s nekim downloaderom pa ga pogledaj s nekim playerom na kompu.
Ako će biti OK, onda slobodno okrivimo Youtube player, a ako će i onda trzati, onda je problem ili u uploadanom videu, ili je Youtube uništio kvalitetu izvornog videa.
Ako znaš kako, probaj skinuti video s nekim downloaderom pa ga pogledaj s nekim playerom na kompu.
Ako će biti OK, onda slobodno okrivimo Youtube player, a ako će i onda trzati, onda je problem ili u uploadanom videu, ili je Youtube uništio kvalitetu izvornog videa.
Skino Full HD preko IDMa na komp i isti vrag,osjetis ono sto je pravi gameplay u videu i jeste 60 fpsa a ono ostalo je 30 valjda
oni i njihovih 60 fpsa ccc
Skino Full HD preko IDMa na komp i isti vrag,osjetis ono sto je pravi gameplay u videu i jeste 60 fpsa a ono ostalo je 30 valjda
oni i njihovih 60 fpsa ccc
Ja sam imao problema u firefox-u, u google chrome-u se tek vidi da je 60fps
ama ljudi gledam u chromu u html5 ali nije problem u tome vec jednostavno se primjeti da nije cijeli klip u 60 fpsa,ono ok ima na dosta mjesta u klipu gdje vidis da jeste 60 ali ima i mnogo gdje jednodtavno nije pa aj.takav je bio i naval strike trailer koji su dali da skines na svojoj stranici,lafo 60 fpsa a osjetis na nekim mjestima da nije.
zadnji pravi 60 fpsa trailer od battlefielda jeste oficijalni bf4 trailer koji se mogao skinut koji je Sav 60 FPSa :)

ama ljudi gledam u chromu u html5 ali nije problem u tome vec jednostavno se primjeti da nije cijeli klip u 60 fpsa,ono ok ima na dosta mjesta u klipu gdje vidis da jeste 60 ali ima i mnogo gdje jednodtavno nije pa aj.takav je bio i naval strike trailer koji su dali da skines na svojoj stranici,lafo 60 fpsa a osjetis na nekim mjestima da nije.
zadnji pravi 60 fpsa trailer od battlefielda jeste oficijalni bf4 trailer koji se mogao skinut koji je Sav 60 FPSa :)
Meni krene na 60 tek malo kasnije jer se izgleda treba nešto učitati ili podesiti, a ako si skinuo možda ti taj downloader ne skida 60fps video kak spada.
http://www.hcl.hr/vijesti-destiny-bi-mogao-biti-najprodavanija-igra-2014-11284-27.html
Analitička tvrtka prema sakupljenim podacima o prednarudžbama tvrde kako će Destiny samo u 2014. prodati 10-15 milijuna primjeraka, a Battlefield: Hardline će se pokazati financijskim promašajem.
http://www.hcl.hr/vijesti-destiny-bi-mogao-biti-najprodavanija-igra-2014-11284-27.html
Analitička tvrtka prema sakupljenim podacima o prednarudžbama tvrde kako će Destiny samo u 2014. prodati 10-15 milijuna primjeraka, a Battlefield: Hardline će se pokazati financijskim promašajem.
Bilo bi super kad bi Battlefield: Hardline bio totalni promašaj onda bi se bar potrudili da naprave bf5 kako treba!
Očekivano da će biti debakl nakon masakra nad bf4 prvih nekoliko mjeseci i glupave tematike.
Bilo bi super kad bi Battlefield: Hardline bio totalni promašaj onda bi se bar potrudili da naprave bf5 kako treba!
bf5 je već pri kraju s izradom...