Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
PsychoticBaklava kaže...

Meni je stigao danas u Ri sa game.co.uk, nikakva carina me nije zakacila..

Igra je odlicna, dio koji mi se najmanje svidja je eventualno losa ekipa na serveru, no nije uvijek tako.. nikakav crash nisam imao do sad

Btw danny i ekipa svaka cast na Bug serveru, javite ako treba financijski pogurat sta - nema se puno al ako treba prilog mjesecno da ubacim koju vrecicu slatkisa :P

Nax sry sto sam te odveo u smrt u onom humwee-u Smijeh

Ja sam također preorderao sa game.co.uk i još uvijek mi nije stigla igra, već lagano ludim.

Jel znaš možda dal ti je došla normalnom poštom (HP) ili preko CityEx-a ili sličnih? Ne znam više koga da krivim za to što tolko kasni :(

16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

A ti možeš strejfati dok sprintaš???

kao sto rekaoh nije da mi toliko smeta ali mi fali onaj "filing" da kad trcim (u igri naravno) ne moram se usmjeravati iskljucivo misem, vec da mogu kombinirat misa i strafe! znaci, trcim lijevo gledam desno (kako ovo glupo zvuci!)- taj dio mi fali! e sad jel to realno ili nerealno nema nikakve veze jer je ipak to igra, tu nista nije realno

EDIT:

cek malo, sta su serveri non stop puni ili nesto sexa pa se ne mogu spojit ni na jedan server (cak ni tamo gdje ima 3 igraca)!?

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 14:29 (skank666).
17 godina
neaktivan

Pa idi na naš server ako ima mjesta. I nije baš da nije ništa realno, igra je ipak aproksimacija realnosti, a bočno kretanje u sprintu je apsolutno neprihvatljivo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
odjavljen

naravno da nema mjesta! nije bed toliko, uletit cu kad-tad. nego onaj drugi dio meni nije jasan, poluprazni severi (nisu zasticeni passwordom), opalim join on malo odvrti onaj "kruzic" i nista, ni a ni b!

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

naravno da nema mjesta! nije bed toliko, uletit cu kad-tad. nego onaj drugi dio meni nije jasan, poluprazni severi (nisu zasticeni passwordom), opalim join on malo odvrti onaj "kruzic" i nista, ni a ni b!

da to se i meni dogada

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

jesu li serveri down ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Za sve te zgodne dodatke okrivite konzole, jer na njihove gamepadove jednostavno ne stane vise tipki. A ako nema tipke, nema ni lean-a.

A zašto?Pa zar ne mogu PC verziju napraviti po PC mogućnostima,a konzolašku po ograničenjima konzola?Koliko znam,jedan tim je radio na konzolaškoj(PS3,X360)verziji dok je drugi tim radio na PC verziji.Jednostavno ne razumijem.

EDIT:Nakon što sam vidio temu "Zerk,we console players deserve a response"-link: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/293857.page

sve mi je odmah jasno.Konzolaši su se bunili i DICE je morao popustiti pod pritiskom.Je li tako?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:23 (AdriTheGamer).
15 godina
neaktivan

jesu li serveri down ???

ups,slučajno dupli post

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:22 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo narucujem igru s game.co.uk :D (imam Erste Maestro karticu)

imam probleme ... upisem card number(ima 7 znamenaka) izbaci mi ovo ''Please enter a valid card number!'' ili trebam ovaj broj sa 16 znamenaka ?

i sta da napisem pod *Name On Card ? (na cije je ime?) .. jel tamo smijem pisati šđčćž ?

molim vas pomoc ko je narucivao s game.co.uk .. hvala !

Issue number: mogu unjeti samo 2 znamenke .. a to na kartici nemam ... 
(Maestro only)

Prodajem Logitech G5 za 300kn (ispravan, ocuvan, utezi ...) Kupljen u Vemilu (nema garanciju jer je vemulj propao) Kontakt na pp !
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 15:50 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

molim vas pomoc .. sorry za double post .. al ovo mi je jako hitno .. sad imam priliku da je kupim i vise nikad ... zato pls neka neko odgovori ko je kupovao s game.co.uk ...

:(

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 16:00 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

upravo narucujem igru s game.co.uk :D (imam Erste Maestro karticu)

imam probleme ... upisem card number(ima 7 znamenaka) izbaci mi ovo ''Please enter a valid card number!'' ili trebam ovaj broj sa 16 znamenaka ?

i sta da napisem pod *Name On Card ? (na cije je ime?) .. jel tamo smijem pisati šđčćž ?

molim vas pomoc ko je narucivao s game.co.uk .. hvala !

Issue number: mogu unjeti samo 2 znamenke .. a to na kartici nemam ... 
(Maestro only)

Podatke o vlasniku unesi bez dijakritika sve velikim slovima. Broj mora biti puni broj kartice, a kontrolni broj mora biti s poleđine. Ne znam kako Maestro radi, ali kartica mora biti kreditna.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

pa to moja kartica nema :( tj. mamina

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onda nije kreditna.

16 godina
odjavljen

sad sam ne znam ni ja kako uspio upast na bugov server i bilo mi je super, a deckima iz suprotnog tima jos i bolje, gadali su me kao patkicu, cak sam i ja uspio nekog sasvim slucajno ubit. ja mu se ispricavam! sve je bilo super dok mi nije pukla veza i dovidenja, odmah se napunio! 

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ga .. narucio sam svoj primjerak bad company 2 s game.co.uk za 28 GPB = 225kn :D

nadam se da ce stici do sljedeceg petka ...

vidimo se na bug serveru ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je campaign odličan ali imam problem u misiji Snowblind.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

SP JE TOTALNA dosada.. mw2 je miljama daleko.. bar kaj se tice sp-a .. ---uinstall--- i da neke texture izgledaju odvratno.. osobito borovi recimo ...mislim da u return to castle wofenstainu izgledaju 5 x bolje.. a igra je iz koje 02-03? lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 17:42 (dokly).
Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skinuo sam bad company 2 sa interneta i kad pokusam instalirati kaze file c2.cab is corrupt i prekine instalaciju.to mi se prije nije događalo i zna li itko kako cu to rijesiti?

0 0 hvala 0
16 godina
riboo kaže...

Skinuo sam bad company 2 sa interneta i kad pokusam instalirati kaze file c2.cab is corrupt i prekine instalaciju.to mi se prije nije događalo i zna li itko kako cu to rijesiti?

Da,možeš kupiti original.

16 godina
neaktivan

kupit cu ga ako mi se svidi igra

4 0 hvala 0
16 godina

Da li je netko radio preorder na game.co.uk a da mu igra još nije stigla?

Ja sam iz Zagreba, i još uvijek ništa. Poludit ću od čekanja. Plač

Super im je taj preorder, prvi naručiš, zadnji dobiješ. Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pero82 kaže...

Ja sam narucio 1.3, poslali su mi 3.3 a dobio sam ju 8.3. Isto sam iz ZG.

15 godina
neaktivan
dokly kaže...

SP JE TOTALNA dosada.. mw2 je miljama daleko.. bar kaj se tice sp-a .. ---uinstall--- i da neke texture izgledaju odvratno.. osobito borovi recimo ...mislim da u return to castle wofenstainu izgledaju 5 x bolje.. a igra je iz koje 02-03? lol

Joj daj odje** sa glupim komentarima...

17 godina
neaktivan
pero82 kaže...

Ja sam preorderao još prošle godine pa još nije stiglo. Doduše ionako nemam previše vremena za igrati sada pa nisam tolko nestrpljiv.

Nije ti to do Gamea nego do HP-a, eto zadnji put kad sam naručio došlo je u tri radna dana, sad je već tjedan dana na putu.

Strpljenja, kad-tad će doći.

15 godina
neaktivan

ja sam danas narucio na game.co.uk nadam se da ce mi doci do sljedeceg petka ... ako ne dodje .. onda cu tek panicarit :D

evo ovo mi pise ..

10/03/2010 Your order is held for credit checking.
10/03/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing.

znaci sutra bih je trebali poslat?

ako sam narucio s game.co.uk moci cu igrati one 2 dodatne mape ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 18:54 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako ovo čudo igrati online ??

traži mi ea account,ja ga napravio i neće da mi prihvati

kad to nisam uspio,kliknuo sam create account i piše mi unable to create account

sad sam upisao točno i piše mi unable to log in,please try again later

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 19:30 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
patch123 kaže...

kad to nisam uspio,kliknuo sam create account i piše mi unable to create account

Ako si igrao betu onda se ulogiraj sa istim mailom i passwordom.

16 godina
rebelsy kaže...

ja sam danas narucio na game.co.uk nadam se da ce mi doci do sljedeceg petka ... ako ne dodje .. onda cu tek panicarit :D

evo ovo mi pise ..

10/03/2010 Your order is held for credit checking.
10/03/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing.

znaci sutra bih je trebali poslat?

ako sam narucio s game.co.uk moci cu igrati one 2 dodatne mape ?

cekaj malo dok se ekipa na carini zasiti igre

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
patch123 kaže...

Ako si igrao betu onda se ulogiraj sa istim mailom i passwordom.

briješ?probao sam sad i neide,a to ni nema logike jer onda nitko nebi ni kupovo orginal nego bi svi kristili beta pasworde

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
debs kaže...

briješ?probao sam sad i neide,a to ni nema logike jer onda nitko nebi ni kupovo orginal nego bi svi kristili beta pasworde

Pa beta je gotova.

Krivo si shvatio, key je ono što dobiješ kad kupiš igru, a password je ono što ti treba da se ulogiraš na svoj ea account.

Jer netrebaš si za svaku ea igru raditi drugi ea acc nego koristiš stalno isti.

I ne, nebrijem jer sam ja tako napravio a i ostala 3 frenda, za koje znam da su isto tako napravili.

EDIT: ajme ti si pokušao utipkati key od bete lol, pa naravno da to nemožeš jer se razlikuju ključevi od bete i full verzije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 20:15 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice