Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.074
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Danny_HR kaže...
Ono što ja govorim je da znam da SCAR-L nije submachine gun i da se sekcija ne zove submachine već Sub-Machine Guns/Compact Assault Rifles ali su iz praktičnosti napisali da je samo Submachine jer se radi o igri a ne o dućanu s oružjem.

Kao što submachine gun nije ni AKS-74u ni 9a91.

Sekcija je, opet ponavljam, zamišljena kao Sub-Machine Guns/Compact Assault Rifles sekcija.

Hebiga ali koliko vidim H416 je u kompaktnoj verziji pa se nalazi pod jurišne puške. Dakle fail.

Pored toga mene ne zanima što su to oni zamislili, mislili itd... Ako se sekcija zove submachine gun, a nigdje ne piše carbine osim pored puške, onda je to svrstavanje pod submachine gun, a to nije točno.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 10:37 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Sorry na još jednom postu.

Dakle, pitanje za ove koji igraju pirata. Da li puške u konačnoj verziji imaju selektor paljbe?

0 0 hvala 0
16 godina

koliko sam primjetio, nemaju, ispravite me ako griješim. Evo da nisi to spomenuo ne bi se niti sjetio togaSramim se Pa kud više te igre idu, kad nam samo smanjuju opcije umjesto da povečavaju, već je toliko da izostanak stvari koje su prije godinu-dve bile standard sada je posve normalnoMršti se Neznam tko je kriv, da li devovi što to rade, ili mi igraći koji im to dozvoljavamo...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mislim da previše briješ na to jer "sekcija" u stvarnosti i nema. Biraš što ti treba i što je prikladno za misiju, a najčešće izbor ne radi niti vođa voda, već neki činovnik tamo negdje iza. I ne, nije uopće bitno gdje je svrstano oružje, nego je bitno tko ga i kako koristi, a ovdje imaš čak i "klase" što nije slučaj u stvarnosti. Puške su poslagali kako su mislili da je najzgodnije vis a vis upotrebe, a ne realizma pakovanja u kutije ili na police.

Ovo je ipak igra. Veći problem je što ne možeš ležati, naginjati se, žmiriti, zadržati dah, mijenjati mod pucanja, itd. nego smještanje puške u "pogrešnu" grupu...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 12:09 (naxeem).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Mislim da previše briješ na to jer "sekcija" u stvarnosti i nema. Biraš  što ti treba i što je prikladno za misiju, a najčešće izbor ne radi niti vođa voda, već neki činovnik tamo negdje iza. I ne, nije uopće bitno gdje je svrstano oružje, nego je bitno tko ga i kako koristi, a ovdje imaš čak i "klase" što nije slučaj u stvarnosti. Puške su poslagali kako su mislili da je najzgodnije vis a vis upotrebe, a ne realizma pakovanja u kutije ili na police.

Ma sve pet.Poljubac

Edit:

Da slučajno netko ne bi mislio da ja imam nešto puno protiv igre (ima doduše protiv micanja nekih djelova iz igre ali to se može primjeniti i na MW2 i koliko vidim na novi MOH), ja se samo bunim što su mi najdražu pušku stavili u krivu sekciju. To im neću oprostiti (maše bjesno šakom).

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 11:19 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Meni bi dobro došlo naginjanje u stranu.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baš sam sad odigrao par misija i mogu reći da je igra stvarnno dobro.

Malo sam proućavao i vidim da je ovo stariji build od beta:

leaked version-515195 prema installationdata.xml dok je u beti bilo 519072 prema installationdata.xml

16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

leaked version-515195 prema installationdata.xml dok je u beti bilo 519072 prema installationdata.xml

Dakle, ovo sto mi sada igramo nije isto sto i ono sto cemo dobiti 5.og?

17 godina

Da vidio sam bc2 na ebay za 15 funti, iz Indije. Vidimo se na nekom od servera kad dodje, i ako ti key bude radio ;) GL HF

Sto se tice verzije bc2, ocekuj patch u prve dvije sedmice.

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 12:28 (zeleni).
17 godina
neaktivan
rulF kaže...
Wolf88 kaže...

Dakle, ovo sto mi sada igramo nije isto sto i ono sto cemo dobiti 5.og?

Imaj na umu da je BETA bila krpana i da je BETA koja je bila za PC bila rani build ove igre. Ovo znači da je sasvim normalno da će igra koja dolazi u dućane biti "starija", ali to isto znači da će najvjerojatnije biti krpana dan-dva nako izlaska. Cijela BETA je služila upravo ovome.

17 godina
neaktivan

Igrao sam malo single i kolko sam iznenađen nekim stvarima u igri isto toliko sam i zgrožen. ima nekih super stvari, recimo uništavanje zgrada sa granatama, provaljivanje u sve zgrade, mnogo brojnost oružja i vozila, ali... grafika me malo razočarala. Na trenutke mi izgleda ko da igram igru staru 2-3 godine. a oni intermissioni ( filmovi medju misijama ) su ko crtić i u cod-u su mnogo bolje napravljeni. neželim započinjat raspravu cod vs. bf ali te neke sitnice su previše važne za ugođaj igre.

p.s. za sve vas koji imate probleme sa tipkovnicom ili mišem da čudno reagiraju, treba ju vam 2 txt fajle:  jabberwocky.txt i pitoni.txt koje se stave u folder od igre i više nema problema sa kretanjem.Namigiva

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Na početku igre u Japanu kad se popnemo po brdu na cesticu dođe konvoj japanaca i tip kaže da legnemo i oni svi legnu na travu a ja ostanem stajat i ne mogu niti čučnuti jer je animirana sekvenca u igri gdje nemam kontrole, samo gledam kako prolaze, na dva metra od mene cijeli konvoj kamiona i vojnika prolazi pored mene a ja stojim i nitko me nije primjetio LOL, odmah sam vidio o kakvoj je igri riječ... :D

AMD / ATI all the way
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Da zbog toga je i mene upočetku SP zgrozio, nekako općenito ta prva misija u ww2 mi nije sjela, al kasnije se dojam puno popravio, pogotovo kad se ekipa počne sprdatiSmijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Dobio mail od eastore :

Thank you for ordering on Electronic Arts Swiss Sàrl. The product that you preordered is now available for preload. Click the link below to preload your product.
Order ID:
Product ID:
Product Name: Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
Release Date: 04 March 2010

Nadam se barem sp veceras Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ti je zakljućano do 4.3, i ja sam dobio poruku isto od EACool

16 godina
neaktivan

Jel se vec zna sta dolazi sa prvim DLC-om ? Stvarno se nadam da ce ubaciti M4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Igrao sam malo single i kolko sam iznenađen nekim stvarima u igri isto toliko sam i zgrožen. ima nekih super stvari, recimo uništavanje zgrada sa granatama, provaljivanje u sve zgrade, mnogo brojnost oružja i vozila, ali... grafika me malo razočarala. Na trenutke mi izgleda ko da igram igru staru 2-3 godine. a oni intermissioni ( filmovi medju misijama ) su ko crtić i u cod-u su mnogo bolje napravljeni. neželim započinjat raspravu cod vs. bf ali te neke sitnice su previše važne za ugođaj igre.

p.s. za sve vas koji imate probleme sa tipkovnicom ili mišem da čudno reagiraju, treba ju vam 2 txt fajle:  jabberwocky.txt i pitoni.txt koje se stave u folder od igre i više nema problema sa kretanjem.Namigiva

Meni BC2 ide na high i grafika mi je ponekad fotorealistična neznam ak ti je grafa ponekad stara po 2-3 godine, hitno odi okulisti pa da ti provjeri vid jer meni je grafika bolja u BC2 nego u Crysisu i Far cry dvojici.

16 godina
neaktivan
kejbl kaže...
Joe Cavallo kaže...

Meni BC2 ide na high i grafika mi je ponekad fotorealistična neznam ak ti je grafa ponekad stara po 2-3 godine, hitno odi okulisti pa da ti provjeri vid jer meni je grafika bolja u BC2 nego u Crysisu i Far cry dvojici.

ja mislim da bi ti trebao ici okulisti,jer ocito imas probleme s okom i pogle kakvu imas sliku na avataru,na lijevo oko uopce ne vidis :)

i grafika uopce nije bolja od crysisa i far cry 2

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
kikolo rikolo kaže...

Kad dode slikam ti.Ne pricaj gluposti ako nikad nisi kupovo na ebayu!

Jel možeš ti dati već jednom taj link? Našao sam nešto na ebay-u ali ne znam dali je to isto što si i ti našao...

zeleni kaže...

Da vidio sam bc2 na ebay za 15 funti, iz Indije. Vidimo se na nekom od servera kad dodje, i ako ti key bude radio ;) GL HF

Ovdje se ne kupuje "key" nego "box" u svojem originalnom pakiranju.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 15:12 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Evo par objašnjenja zašto je BC2 bolji, mnogima nego MW2:

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kejbl kaže...

Evo par objašnjenja zašto je BC2 bolji, mnogima nego MW2:

to je prastari video jos nije ni mw2 izisao!

ma ne treba se bc2 dokazivat mw2 niti nikome

bc2 je igra za sebe i ja cu ju kupit zato jer se im igra sviđa i zabavna im je kao meni a ne jer je bolja od mw2

vec je i meni dosta tog prepucavanja sta je bolje koga briga za to!!!uopce to nije bitno

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina

Do sad sam igrao samo prvu  misiju, odigrao sam do sad milijardu igara, ovo sam prekinuo nakon 5 min.

Ima li sta novo? nema!

Igrivost? katastrofa (ko prije 10 god.) hodas po rovovima i pucas u Japance ?? Nema ni ljevo ni desno samo ravno ??!! hebeno

Grafika me se nije dojmila.

Totalno linearno i viđeno 100-tine puta.

Naravno ponavljam igrao sam 5-10 min. Nek se niko ne ljuti al ovo je moja procjena, mozda su me i godine pregazile (28), al misilm da je svakako cod razina vise od ovog.

Nek se niko ne ljuti i govori da sam bedast jer se o ukusima ne raspravlja, nadam se da ce Mp biti dobar i da ce moci zaigrati i mi plitkog đepa tj. hrvatski radnik seljak :).

a kome tata moze kupit, blago njemu"""!!!:)

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Do sad sam igrao samo prvu  misiju, odigrao sam do sad milijardu igara, ovo sam prekinuo nakon 5 min.

Ima li sta novo? nema!

Igrivost? katastrofa (ko prije 10 god.) hodas po rovovima i pucas u Japance ?? Nema ni ljevo ni desno samo ravno ??!! hebeno

Naravno ponavljam igrao sam 5-10 min. Nek se niko ne ljuti al ovo je moja procjena, mozda su me i godine pregazile (28), al misilm da je svakako cod razina vise od ovog.

Nek se niko ne ljuti i govori da sam bedast jer se o ukusima ne raspravlja, nadam se da ce Mp biti dobar i da ce moci zaigrati i mi plitkog đepa tj. hrvatski radnik seljak :).

To je flashback misija, slijedece misije su drugacije.

15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ima li sta novo? nema!

TROL Šutim

16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ima li sta novo? nema!

Slagao sam se sa tobom sve dok nisi napisao da je "cod razina vise od ovog", a isto ima sve one mane koje si prije toga nabrojao.

16 godina
moderator
toTheCore kaže...
ivanec kaže...

Ima li sta novo? nema!

Slagao sam se sa tobom sve dok nisi napisao da je "cod razina vise od ovog", a isto ima sve one mane koje si prije toga nabrojao.

Daj pogledaj pobliže što je napisao.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
toTheCore kaže...
ivanec kaže...

Ima li sta novo? nema!

Daj pogledaj pobliže što je napisao.

Ma sve ok, vise mu se svidja CoD ali napisati da je igra linearna i da je sve vec viđeno a onda navesti da je CoD nesto vise od toga. Da je napisao da su slicne uz razlike koje su posljedica osobnih preferencija, onda ok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 16:05 (toTheCore).
15 godina
neaktivan

iz buga

Kao i Modern Warfare 2, samo s dedicated serverima. I vozilima. I uništivim okolišem i plamtećim zgradama. Bad Company 2 traži više timskog rada, a nudi manje krumpira, pa mu u koncu predviđamo daleko manju popularnost - ovdje je potrebno i malo misliti, a čemu to, kad se drugdje može samo pucati?

xD

Ima li tko prodati 2gb ram 800mhz ddr2 ? pm me !

6 0 hvala 1
16 godina

I neka je BC2 manje popularniji, bit će manje noobova koji će kvarit zabavu( i više krumpira za nasCool). Upamtite: kvaliteta a ne kvantitetaBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 16:48 (Stoja).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

MA DA JE NAJGORI NA SVJETU JA BF VOLIMVOLIMVOLIM

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice