- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bete nema za PC, već će izaći samo MP demo na početku 2010.
Bete če biti za PC i to od 26.1,na twiteru poslije ovih praznika slijedi "info" za PC
kad će ta beta za PC, da se malo sa snajperom poigram
kažu da će bit nadogradnji za oružja, dal će možda bit za snajper i kakve nadogradnje, ako netko možda zna
da imas za sniper drugacije scopove
ma puno duze traje lvl-anje nego na mw2 na top listi igraca najveci lvl koji sam vidio je bio 49 i taj lik je imo odigrano 200 sati
za betu se još nezna kada će biti i hoće li uopće bit za pc.Više informacija bi trebalo doći uskoro o BF:BC 2(najvjerovatnije već sljedeći tjedan).
I ovo je danas osvanulo na twitteru.
nadogradnja za oružja bi trebala biti u ovom smislu :
-ovo je ps 3 beta pa su samo određena oružija i specijalizacije stavljene
evo još jedan
došla godina i mjesec kad bi trebali zaigrati bad company 2 demo. tooooooooooooooo
došla godina i mjesec kad bi trebali zaigrati bad company 2 demo. tooooooooooooooo
da al samo oni koji bace 500kn na gamestopu
Samo se nadam da se nove mape neće morati plaćat kao za mw2
Sto ce se nove mape u MW2 placati?
znaci za bc2 ce biti dedicated servera .. to znaci da ce gusari moci igrati nonstop ? ... kolko kosta preorder igre i gdje to mogu preorderati ? vidio sam za 200kn
Sto ce se nove mape u MW2 placati?
Nezna se još ništa.
znaci za bc2 ce biti dedicated servera .. to znaci da ce gusari moci igrati nonstop ? ... kolko kosta preorder igre i gdje to mogu preorderati ? vidio sam za 200kn
Da i pirati če bez problema igrat,isto kako sad igraju cod4
kakav preorder onda :D igrica ce bit na torentima drugi dan ... :D
e da kad tocno izlazi igra .. kojeg datuma ?
Možeš na Game.co.uk, tamo mi se čini dosta povoljno.
kakav preorder onda :D igrica ce bit na torentima drugi dan ... :D
e da kad tocno izlazi igra .. kojeg datuma ?
5.3.2010
LoL ... samo 130kn ... pa to bih mogao kupit ... bila bi mi prva org igra :D
jel se to na game.co.uk nemoze placat american expresom ? :(
LoL ... samo 130kn ... pa to bih mogao kupit ... bila bi mi prva org igra :D
Gdje si vidio 130kn, ako na game.co.uk onda se se zaznuo jer tamo nisu euri nego funte.
EDIT: oko 200-210 kn, plus poštarina oko 20 kn(za poštarinu nisam siguran).
ako sam za mw2 dao 400 kuna za ovo bi dao i 500 :D
pa oke 200kn :D
25 EUR - 182 kn
25 USD - 126 kn
25 GPB - 200kn
eh 200kn mi je vec previse :O ipak biram onaj ''zlocesti'' nacin :D
pa oke 200kn :D
25 EUR - 182 kn
25 USD - 126 kn
25 GPB - 200kn
eh 200kn mi je vec previse :O ipak biram onaj ''zlocesti'' nacin :D
e jbg ja ipak biram kupnju
upravo zbog ovakvih razmisljanja pc ima sve manje igara te je zaražen konzolitisom
200kn je sasvim razumna cijena a igra po pokazanom zasluzuje mozda i visu
k tome imat ce DS tako da ja kupujem igra je osvojila moje srce
a i barem iz postovanja devovima sto su bad company serijal stavili na pc bi mogli kupit igru ak vec radi niceg drugog
nema se para za igrice ;)
nema se para za igrice ;)
pa ak nemas sad recimo mozda ljeti probaj kupit ak se ti igra svidi
Kao sto pirati bez problema igraju i MW 2
To sa mw2 je drugačije,igraju staru verziju igre a i nema ih tamo tko kickat/banat.
Na battlefieldu je to druga priča s DS i punkbuster-om.
To sa mw2 je drugačije,igraju staru verziju igre a i nema ih tamo tko kickat/banat.
Na battlefieldu je to druga priča s DS i punkbuster-om.
Da bar ce imati tko kikat/banat cheatere, rasiste, nacionaliste, spamere koji pisu u chat i psuju ti sve po spisku jer njihova definicija je low lvl=cheat itd . . .
ono na gamespot-u je za amerikance, tamo igra izlazi 2.3.2010.
valjda neće zapostavit europljane (kod nas izlazi 5.3.2010.) pa će valjda bit i bete na game.co.uk, tj. za one koji su se tam predbilježili
valjda neće zapostavit europljane (kod nas izlazi 5.3.2010.) pa će valjda bit i bete na game.co.uk, tj. za one koji su se tam predbilježili
ma neznam sad kolko to ima veze za podrucje jer sam za ps3 dobio americki beta key pa sam opet igro sa europljanima
ja molim boga svaki dan da bude tako
al cisto sumnjam
Igra je prebrutalna,ali ju nažalost neću moći igrati.
"Zadnje informacije su da ce BETA biti public i da ce svi moci probati ,na moje pitanje cemu onda reklama za Gamestop da ce davati public keys,odgovor je da je vjerovatno marketinski trik"
jel se moze preko game.co.uk placati american express karticom ... ako ne moze .. oce li neko bit dobar (ja cu poslat pare preko uplatnice) i nek mi kupi igru za mene i posalje ono kao gift ako moze :D