Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.748
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

ekipo evo malo novosti za betu za PC

od 28.1 - 25.2 2010.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?sku=647589

a šta je s nama koji smo naručili preko game.co.uk - nadam se da nas neće zakinut

15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

ekipo evo malo novosti za betu za PC

od 28.1 - 25.2 2010.

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?sku=647589

a šta je s nama koji smo naručili preko game.co.uk - nadam se da nas neće zakinut

da to se i ja nadam

ja u siječnju kad stara napravi debitnu karticu naručujem na gameu jer je tam najeftinije

no hocemo li dobiti prokleti key?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

svrsavat cu svaki put kad nekog killnem u igri

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

eo, trenutno laganini uživam u starom BF2...

o ovom naslovu se puno piše, puno priča pa skoknem ja do youtube-a da vidim gameplay...

dojmovi: MW2 s tenkovima, helikopterima, avionima, itd...

jako mi se sviđa što su povećali učinkovitost nekih oružja naspram BF2..

uglavnom, veoma razmišljam o kupnji istog kad izađe, ukrcat se u black hawk i padobranom iskočit iza neprijateljskih linija...

semper fi

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

svrsavat cu svaki put kad nekog killnem u igri

A šta kad on tebe ubije? Smijeh

BTW, danas sam opet zaigrao "stari" Bad Company 1... Igra je preepska, pa onda kakav će biti BC2 tek!?

Danas na multiplayeru, jadan Rus mislio da mi se može sakriti iza zida, a ja šećem sa zoljom Smijeh

Ne jedi govna ako je burek 6 kuna...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 20:40 (AlienWare1).
16 godina
pad0branac kaže...

o ovom naslovu se puno piše, puno priča pa skoknem ja do youtube-a da vidim gameplay...

uglavnom, veoma razmišljam o kupnji istog kad izađe, ukrcat se u black hawk i padobranom iskočit iza neprijateljskih linija...

semper fi

Pa nisi li ogranićen tako da se ne možeš dopeljati sa heliem do neprijateljskog spawna?

Jer sam na nekim videima na youtube vidio da kako se nemože ići na mapi dalje do kad ne uništite točke a i b, tek onda ti otvori drugi dio mape, tako oko 4 ili 5 puta ti lagano otvara put za dalje.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
pad0branac kaže...

semper fi

Pa nisi li ogranićen tako da se ne možeš dopeljati sa heliem do neprijateljskog spawna?

Jer sam na nekim videima na youtube vidio da kako se nemože ići na mapi dalje do kad ne uništite točke a i b, tek onda ti otvori drugi dio mape, tako oko 4 ili 5 puta ti lagano otvara put za dalje.

To je vjerovatno u nekom drugom modu igre.. Možda si gledao Gold Rush(ako će ga uopče biti u BC2)?

16 godina

Ovo sam gledao:

Na ovim videu se vidi da mu otvara lagano mapu, prije toga mu je taj dio mape žuti i kad osvoje(unište) točke a i b onda mu otvori.

Točnije na drugim videu se vidi na djelu 4:34, gdje želi ići dalje i napiše mu da se mora vratiti, onda prićeka malo da se uništi točka, te mu na taj naćin otvori put za dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovo sam gledao:

Na ovim videu se vidi da mu otvara lagano mapu, prije toga mu je taj dio mape žuti i kad osvoje(unište) točke a i b onda mu otvori.

Točnije na drugim videu se vidi na djelu 4:34, gdje želi ići dalje i napiše mu da se mora vratiti, onda prićeka malo da se uništi točka, te mu na taj naćin otvori put za dalje.

Unutar same mape možeš praviti squadove i squad (tj. leader) određuje mini-misiju koju će squad raditi. Ovo da napušta combat area je samo upozorenje da se udaljava od mission objectivea i da leti iz squada ukoliko ne igra s njima (pretpostavljam). Cijela mapa ti je otvorena, ti ako ćeš uzeti humvee i pičiti do neprijatelja, slobodno (samo et, nećeš baš preživjeti). Nema "otvaranja" puta, nego samo zauzimanje kritičnih točaka na mapi. Moguće da ne možeš zauzeti jednu točku ukoliko nisi očistio onu koja ju blokira, ali te to ne sprječava da ideš tamo i snajpaš neprijatelje :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 22:51 (Adisuki).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ovo sam gledao:

Mislim da ce igra biti odlicna.

Posebno mi se svida interakcija sa okolisem.Nevinašce

Luckyluke!
16 godina
Adisuki kaže...

Unutar same mape možeš praviti squadove i squad (tj. leader) određuje mini-misiju koju će squad raditi. Ovo da napušta combat area je samo upozorenje da se udaljava od mission objectivea i da leti iz squada ukoliko ne igra s njima (pretpostavljam). Cijela mapa ti je otvorena, ti ako ćeš uzeti humvee i pičiti do neprijatelja, slobodno (samo et, nećeš baš preživjeti). Nema "otvaranja" puta, nego samo zauzimanje kritičnih točaka na mapi. Moguće da ne možeš zauzeti jednu točku ukoliko nisi očistio onu koja ju blokira, ali te to ne sprječava da ideš tamo i snajpaš neprijatelje :)

Pa kolko vidim neda mu da bi išao dalje upozorava ga da će za 10 sekundi biti mrtav, kao što je u bc2 kad napuštaš mapu.

Nemože  se odam otpeljati sa helijem preko onoga mosta(preko kojeg ide u videu dva), jer mu je taj dio još žuti nego mora ćekati da se obavi tenutna misija da bi išao dalje.

Znam sve da možeš snipati i za sqad, mini misije, ali ovo je izgleda tako da mu se postepeno otvara.

Pogledajte video CIJELI, te malo bolje i gledajte gdje mu na mapi otvara put, tj ono što mu je prije bio žuto(znaći da na tu lokaciju nesmije), postaje sivo(slobodno se može kretati).

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 1:39 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa kolko vidim neda mu da bi išao dalje upozorava ga da će za 10 sekundi biti mrtav, kao što je u bc2 kad napuštaš mapu.

Nemože  se odam otpeljati sa helijem preko onoga mosta(preko kojeg ide u videu dva), jer mu je taj dio još žuti nego mora ćekati da se obavi tenutna misija da bi išao dalje.

Znam sve da možeš snipati i za sqad, mini misije, ali ovo je izgleda tako da mu se postepeno otvara.

Pogledajte video CIJELI, te malo bolje i gledajte gdje mu na mapi otvara put, tj ono što mu je prije bio žuto(znaći da na tu lokaciju nesmije), postaje sivo(slobodno se može kretati).

Hmm... kao što kolega gore reče, možda se čisto radi o nekom drugom modu igranja. Uostalom, još par tjedana i zaigrat će se na PC-u pa ćemo vidjeti više insajd infa :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan

http://www.gametrailers.com/video/squad-based-battlefield-bad/60345

malo informacija o igri i squad deathmatchu(valjda se tak zove)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 12:04 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

taj squad mode će bit j****

kad smo već tolko se zainteresirali za BC2, mogli bi i neki clan sastavit, pa kad igra izađe udri po neprijatelju

17 godina

Game star.de je napravio preview BF:BC 2 gdje napok govore i o sp campaign.

za one koj znaju njemački BF:BC 2 Smijeh

16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

taj squad mode će bit j****

kad smo već tolko se zainteresirali za BC2, mogli bi i neki clan sastavit, pa kad igra izađe udri po neprijatelju

Evo ti nekih klanova iz HR: =WZ=, *LN*, =XII= ...

Evo ti HR BF community stranica: http://www.battlefieldhr.com/

PogledajteNamigiva

Ja sam svoj primjerak osiguro.Cool

METALLICA!!!
15 godina
neaktivan

u jednoj misiji borit cemo se u boliviji kako pise Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 12:07 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na infu

i ja sam svoj primjerak osiguro, bar se nadam

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

pa nema klasični conquest? ko na BF2????

Stay a while and listen...
15 godina
neaktivan

pratim ovu temu od pocetka ( prve stranice, prvog posta ) i naravno imam jako velika ocekivanja od battlefield-a kao sto sam ima i od mw2 ali koja je po meni podbacila,

btw da ne pricam o necemo sta nije vezano uz temu nadam se da ce konacno napravit ono sta je napravio cod4, sa savresenom atmosferom za ubijanje, odlicnom grafikom i igrivoscu koja ima hebenu realnost, te punim serverima od 60 na dalje slotova, malim pingovima, mez laga, ono sta sve mw2 nema, u biti ceka se dan dok ce dodi u prodaju,

see you in hell O-o

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Jim Carrey kaže...

pratim ovu temu od pocetka ( prve stranice, prvog posta ) i naravno imam jako velika ocekivanja od battlefield-a kao sto sam ima i od mw2 ali koja je po meni podbacila,

btw da ne pricam o necemo sta nije vezano uz temu nadam se da ce konacno napravit ono sta je napravio cod4, sa savresenom atmosferom za ubijanje, odlicnom grafikom i igrivoscu koja ima hebenu realnost, te punim serverima od 60 na dalje slotova, malim pingovima, mez laga, ono sta sve mw2 nema, u biti ceka se dan dok ce dodi u prodaju,

see you in hell O-o

Otkada MW2 ima lagg???

Ja danas igrao 3 sata i nikakvog lagga nema,to je vjerojatno do tebe,tvog povidera i slicno.

Luckyluke!
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Jim Carrey kaže...

see you in hell O-o

Otkada MW2 ima lagg???

Ja danas igrao 3 sata i nikakvog lagga nema,to je vjerojatno do tebe,tvog povidera i slicno.

ajd ti lipo "odleprsaj", pun "kufer" mi je tebe i tvoje ogrenicenosti

17 godina
neaktivan

Koja je svrha od 60 ljudi na mapama veličine za 10 ljudi? Iskreno, i 18 je previše.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Koja je svrha od 60 ljudi na mapama veličine za 10 ljudi? Iskreno, i 18 je previše.

Slazem se.Ja se sa cak 12 igraca na mapi odlicno zabavljam.

Jednom sam igrao CoD4 sa 50 igraca na mapi.Tu se ne zna tko pije a tko placa.Katastrofa!

Luckyluke!
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
naxeem kaže...

Jednom sam igrao CoD4 sa 50 igraca na mapi.Tu se ne zna tko pije a tko placa.Katastrofa!

da ovo je bas taman da se da optrcavat i operirat po mapi 

BUCKETHEAD
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

da slazem se, ali svi znademo tematiku jednog battlefield-a i njegove prostrane mape, btw jest da sam ciljao da mw2 ima premalo igraca tj premalo slotova, sto je i po meni lose zbog toga sta uvijek moze biti manje a ne moze biti vise, ali kao i ja a i vjerujem da nisam jedini dapace ima masu ljudi, ono sta zelim reci a to da je stvarno dosadno osim ako se igra cw onda je to druga prica, ali ja vjerujem da vas podosta igra public tako da

luckyluke kaže...
naxeem kaže...

ocito ti nisi ni placao niti pio

16 godina
pad0branac kaže...
Jack Sparrow kaže...

Neznam valjda je ovo n videu neki drugi mod.

Nisam igrao bc1.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
pad0branac kaže...
Jack Sparrow kaže...

Neznam valjda je ovo n videu neki drugi mod.

Nisam igrao bc1.

Postoji klasični conques. Takoder su tu i goldrush mode (to je ovaj na PS3 beti), conques (onaj sa zastavama kojeg smo vidjeli u BF2) i

squad death match (to je ovaj novi). Mozda izdaju jos koji mod (nadam se)Smijeh

METALLICA!!!
15 godina
neaktivan

kad će ta beta za PC, da se malo sa snajperom poigram

kažu da će bit nadogradnji za oružja, dal će možda bit za snajper i kakve nadogradnje, ako netko možda zna

17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

kad će ta beta za PC, da se malo sa snajperom poigram

kažu da će bit nadogradnji za oružja, dal će možda bit za snajper i kakve nadogradnje, ako netko možda zna

Bete nema za PC, već će izaći samo MP demo na početku 2010.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice