HELP/POMOC:Loginam se u igri i ne pokaze mi ni jedan server...imam org pa me zanima preko cega ulazite u servere?update mi se neka nova versia pa mozda zato i nece da mi ude zato sto imam staru?ODGOVOR plss
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni ne ulazi u igru,ulogiram se u Origin i stisnem Play i samo stoji ona bijela slika na ekranu,jučer mi je sve radilo.
da moraš prvo napraviti update

Registriraj se i skini s ove stranice.
HELP/POMOC:Loginam se u igri i ne pokaze mi ni jedan server...imam org pa me zanima preko cega ulazite u servere?update mi se neka nova versia pa mozda zato i nece da mi ude zato sto imam staru?ODGOVOR plss
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-bad-company-2/22822.aspx?page=674
Znam šta imaš prvo skini patch odavde gdje je pirat dao link za patch :
Zatim napravi update. Ako to ne radi updetaj punkbuster.
Sam da još pitam.
JEl moram te DLCe kupit sa svog kompa pošto je na njemu BC2?
Mislim da moraš jer onda ti se automatski pokreće download kao za vietnam.
Evo vidim da se piše o DLC-ovima pa imam i ja jedno pitanje.
Može li se prodati Vietman dodatak nekome pošto ga uopće ne igram? Ili se mora samo u kompletu. Sa EA downl sam ga skinuo.
Možda bi trebao cijelu verziju jer to je kao update za igricu pa ovako ne bi možda uopće radio (To je moje mišljenje jer ja nemam vietnam na svom BC2).
Evo vidim da se piše o DLC-ovima pa imam i ja jedno pitanje.
Može li se prodati Vietman dodatak nekome pošto ga uopće ne igram? Ili se mora samo u kompletu. Sa EA downl sam ga skinuo.
Vezan ti je za account, ne možeš ga prodati odvojeno.
Kako boleso! :)))
Znači, jučer sam poslo mail ovim na Originu, support odjel...
Poslao sam im mail da ih pitam jel mogu od tamo kupit DLCe ako igra nije na Originu, da sam iz Hrvatske...
Dođem danas na komp, vidim dobio sam mail, i pazi sad, frajer mi je u accaunt ubacio i Vietnam i Specact DLC besplatno!
Koji kralj, puno mu hvala! :))))
Evo njegov mail:
Response Via Email (Samuel)09/06/2011 04.04 PM Hello,
Thank you for contacting Electronic Arts.
I apologize for any inconvenience. You can try to purchase the items through our online store at http://store.origin.com/ . I am not sure whether due to the region issue you would be able to purchase it in your region Croatia.
Thus, As a one time courtesy, I have manually entitled the "Battlefield Bad Company 2 Specact" and "Vietnam" to your EA account "mojmail@hotmail.com". To find the specified weapon please go to the in-game weapon section of your game after logging in to your game. Please do remember you must be on online playing mode to get the weapon.
To use both the items, I suggest you to please patch your game first, if Battlefield: Bad Company 2 will not auto-patch, you can try to start the patch before manually launching the game.
To do this, navigate to the directory where you installed BFBC2 (by default it should be: C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2). Once you are in the BFBC2 folder double click the BFBC2UPDATER.EXE file. This will update the game manually.
Then launch your game to find the specified weapon in the in-game weapon section and the Vietnam in your game.
I hope this helps. If there is anything else please let us know.
Regards,
Samuel
EA Support Centre, UK and Ireland
Pokreneš instalaciju

Odi pod preuzimanja ili downloads.
Pojavio mi se problem. Imam igru već 7 mjeseci i sve je bilo OK, ali od jučer me stalno baca iz multiplayera nakon 2 minute. S ovom greškom. Što da radim?
Pojavio mi se problem. Imam igru već 7 mjeseci i sve je bilo OK, ali od jučer me stalno baca iz multiplayera nakon 2 minute. S ovom greškom. Što da radim?
Updateaj punkbuster.
ja isto imam jedan glup problem. svaki puta moram upisivati password kada idem na login. kada stavim da mi save password i autologin izbaci da je password netočan. i tako svaki puta. jel zna itko kako bi to mogao riješit, a da ne reinstaliram igu ponovno?
Ima itko rijesenje za pingove?
Naime,kad odem na server browser i search-am ili odem na favorite ili recent servers,svi serveri uvijek imaju ping 999.
Kad udem je ok,ne lagira toliko ali nemogu onda trazit servere sa najmanjim pingom.
Co7 ili pirat??
Dajte meni recite kako da smanjim ping ugasim torrent, programe koji opterete, programe koji rade preko interneta i sve što mi se skida plsssssss ludim jer mi je ping min 700. PLSSSS HELP.
moci cu ja vrtit bad company 2? evo mojih postavki:
Intel celeron 2.6GHz,1.5 Gb ram-a i
NVIDIA GeForce EN210 SILENT/DI
512MB
moci cu ja vrtit bad company 2? evo mojih postavki:
Intel celeron 2.6GHz,1.5 Gb ram-a i
NVIDIA GeForce EN210 SILENT/DI
512MB
Pokrenuo(možda) budeš,al nebudeš se naigrao.