Probaj odigrati Hastings i Phu Bai Valley. To su prave BF mape. Ove ostale su malo više MoHovske.

Jučer sam se opet posvjedočio o fakat bolesnoj težini bug servera.
Igrao sam na nekom ljevom serveru i cijelo vrijeme sam snajpao, nije mi se dalo trčat previše.
Dok sam ciljao likove, a i oni mene, mogao sam si uzeti 5 puta više vremena za ciljanje nego na bugu. Tako su mi djelovali spori da sam si mogao cugnut malo pivice prije nego opalim. Tako sam ih skidao da su skoro svi vrištali cheater.
Fala vam svima na treningu, da nema vas gadova ne bi bio ni u pola dobar, ko što sam sad.
Ma meni vietnam isto nije baš nešto, možda ga nisam trebao kupit ali zaboravio sam koliko nevolim đungla mape.
Imaš u Vietnamu i jednostavne mape, gdje ne moraš puno razmišljati ili taktizirati - imaš primjerice samo jednu veliku čistu spaljenu padinu s utvrđenjima; sjedneš na jedan kraj sa snajperom i nižeš headshotove. Ja sam zahvaljujući toj mapi ukupni K/D omjer dignuo preko 2.0.
Ili na Cao Son Temple se skempaš na otok u sredini. Od tu pratiš gdje neka glava izviri i samo ju s M40 odvališ.
Neke Vietnam mape su baš ko stvorene za bildanje K/Da.
Kupio sam Vientam, probao na pol sata. I neznam. Zasad mi se čini da sam 100 kn bacio u vjetar. Ali vidjet ćemo još kad se doma vratim danas.
Koja vam je najbolja mapa? Možda sam na najgoru naletio pa mi je zato tako.
Meni je Vietnam super. Glazba je odlična (nisam baš ljubitelj narodnjak/rap generacije), oružja su jako zabavna (stara) posebno bacač plamena, heli je odličan, pruža baš dobar osjećaj helija o kojem se radi (otvorenost, ograničena, a opet velika snaga), a mape su baš dobre - tjeskobne, ponekad teške i nepravedne, ovisno o strani na kojoj se nalaziš - gusta prašuma, brdovite lokacije, spaljena zemlja i brisani prostor - upravo ono što odlikuje Vijetnamski rat - lako se gine u valovima, neke situacije se čine nemogućima.
Ovo sa glazbom je pregenijalno. Fino se u tenk sjednem i ono, laganini blues rock dere. Ili u heliju. To je stvarno super.
Danas je bilo predobro na Bugovom serveru! Par igrača i napeta atmosfera!
Wait...a SS??
Wait...a SS??
to je doslovno SCREEN shot!
Koju pljucu preferirate za assault kit?
Meni M16A2 paše osim u bliskim sukobima.
zar nije AK-74u???
trenutno vintovka :)
AUG u bliskim sukobima. Vintovka u dalekim.
Wait...a SS??
to je doslovno SCREEN shot!
Probaj SS-ati pomoću printscreena. Dobiješ bijelu sliku jelda?
M416 + 4x SCOPE + MGM AMMO
Ma kad sve počne padati u vodu i čini se da izlaza nema... AN-94 ABAKAN!
daj napravite mjesta ^^
m416 + 4xScope + MGA mi je best ever. Ali imam platinu pa sad derem sa Vintovkom. Treće mjesto pripada AUG-u.
M416 + 4x SCOPE + MGM AMMO
m416 + 4xScope + MGA mi je best ever. Ali imam platinu pa sad derem sa Vintovkom. Treće mjesto pripada AUG-u.
Samo švapsko se dere, neka neka. Meni je GOL odličan, još samo da je malo veći kalibar.
Pozdrav svima, da se javim i ja sam se pridruzio u BC2, jucer sam nabavio, najbolji multiplayer koji sam ikad igrao
Nick mi je burEk1337 ko hoce nek slobodna doda, najbolji igrac kojeg sam vidio s ovog foruma je lzgr, owna sve
Pozdrav svima, da se javim i ja sam se pridruzio u BC2, jucer sam nabavio, najbolji multiplayer koji sam ikad igrao
Nick mi je burEk1337 ko hoce nek slobodna doda, najbolji igrac kojeg sam vidio s ovog foruma je lzgr, owna sve
Hvala,ja sam počeo prije tjedan dana
E usput snipeao sam onog lika na heavy MG-u koji nas je rokao kod MCOMA
Ja igram negdje 3 tjedna i igra je super .
Sad sam 28 lv.
Nick mi je FallenAW .
Zabavnija od coda .
Jedino mi je glupo squad TD , male mape, umirem brzo, sve leti u zrak, previše cod .
Luđačka igra , samo da ne počnu tiskati battlefield kao i cod .
ljudi evo da se i ja pohvalim sa svojim scorom jedan od najboljih dosad
evo scora
ljudi evo da se i ja pohvalim sa svojim scorom jedan od najboljih dosad
evo scora
Ahah. Nemoj koristit Silverlight uploader, rađe na klasični način probaj ;)
a jbg kad sam noob i nekužim kak da ubacim sliku tuj
Volim igrati na BUG serveru jer ima stvarno dobrih igrača, ali jućer sam izašao iz igre jer se neki članovi ovog foruma ne ponašaju fer. Ja osobno nikad ne mijenjam strane dapače volim igrati protiv tima =12= i pis pa čak i Kuky-a Pirata i ostalih boljih igrača sa foruma, ali jućer je bilo glupo. Totalni nebalans nas 8 vs 12 jer su se naši dični članovi foruma grupirali na protivničkoj strani a na našoj level 4 level 5 i još četvoro manje. Zamolim da se malo izmješa ekipa nitko ništa i još na kraju napišu gg. Možete se sramiti a ne likovati na kraju. Oni koji su igrali u ranim većernjim satima znaju koga to ide. Admina još nije bilo nijednog.
Još sam primjetio da server do dvadeset igrača radi sa zadovoljavajučim lagom ali kad je pun nekog pogoditi to je umjetnost.
jbg u pravu je lik... ali to se u stvari radi zbog komunikacije jer smo zajedno na ventu ili ts-u ili mumbleu i onda pokusavas biti i u squadu zajedno...
a nebalans nastane kad dodju pisovici i iksici i onda se stvore tri jace grupe igraca, a to se ne moze raspodijeliti na dvije strane... valjda ce nekad biti neki balancer za server koji ce rasporedjivati igrace ili po ranku ili po score per minut... ovaj drugi bi bio daleko bolji...to bi bio pravi balans...