Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.437
|
čitano: 548.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 6
Super64 kaže...

Kaj? Znaci ja vidim stol, kofer, kurton ti ne? Kaj? Znaci nemaju svi istu sliku stvari u istom mecu? Kaj? Jebem ti igre za 70+ eura u 2025. i sve devove koji su ih radili.

Zbog ograničene količine podataka koja se može slati među korisnicima i servera, položaj manjih in world objekata se računa kod svakog koristnika posebno, a to znači da svatko ima drugačiju sliku, tako je :(

Alternativa je da mape budu prazne (bez sitnih objekata)

Oni su se odlučili za prvu verziju.

Treća aletnativa bi vjerojatno bila neka nova tehnologija računanja pozicije svim igračima istovremeno, al izgleda to toga još nismo došli :D

Steam and EA: CyberDemonVZ
14 godina
Dodinho kaže...

Najbolji BF youtuber.

I nervozni Enders koji ga je popljuvao

Steam and EA: CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Super64 kaže...

Kaj? Znaci ja vidim stol, kofer, kurton ti ne? Kaj? Znaci nemaju svi istu sliku stvari u istom mecu? Kaj? Jebem ti igre za 70+ eura u 2025. i sve devove koji su ih radili.

Zbog ograničene količine podataka koja se može slati među korisnicima i servera, položaj manjih in world objekata se računa kod svakog koristnika posebno, a to znači da svatko ima drugačiju sliku, tako je :(

Alternativa je da mape budu prazne (bez sitnih objekata)

Oni su se odlučili za prvu verziju.

Treća aletnativa bi vjerojatno bila neka nova tehnologija računanja pozicije svim igračima istovremeno, al izgleda to toga još nismo došli :D

Da, to je debilana malo žešća.

Jer onda ti se dogodi, kao meni već xx puta, da si na istom levelu, stanem iza neke zapreke tipa kontejner ili zidić, preko kojeg se (JA) ne vidi na drugu stranu, i čekam da lik protrči ispred i da ga roknem. Kadli on dođe na par metara ispred i puca prema meni i ubije me bez pol frke kroz tu prepreku. Dakle, ne pričam o vratima, prozorima i sličnom, nego visokim zidovima, kontejnerima i sličnim stvarima koje baš nisu 'sitni objekti'.

16 godina
Battlefield 6

Ima teških problema kao i sve dosad ali ovi ih likovi nisu sposobni pokrpat. Zanima me hoće li znat napravit ronjenje ako urade vodenu mapu. Knife kill nemaju pojma pa ajd da vidimo.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Dodinho kaže...

Najbolji BF youtuber.

Enders lupeta i izgubio je sav kredibilitet kad je branio onu balavu cheatericu iz svog tima.

Ljigav lik i negledljiv/slušljiv. Ne želim mu uopće nabijati viewe na njegov kontent jer je smeće.

On posere Battlenonsensa ??!! nisam to očekivao ni u kom skriptiranom scenariju.

It's wild!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
sudy_freak kaže...

Enders lupeta i izgubio je sav kredibilitet kad je branio onu balavu cheatericu iz svog tima.

Ljigav lik i negledljiv/slušljiv. Ne želim mu uopće nabijati viewe na njegov kontent jer je smeće.

On posere Battlenonsensa ??!! nisam to očekivao ni u kom skriptiranom scenariju.

It's wild!

Cringe mi je bilo čim je počeo u videu spominjati količinu informacija koju on upija dok igra igrice, a ono ne može s likom skočiti kroz prozor.

Dobro da nije izjednačio svoju sposobnost sa nekim kardiokirurgom.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:33 (Dodinho).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:16 (Soldier977).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice