Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.326
|
čitano: 500.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Battlefield 6
Je al su smece pick-upovi haha, totalno useless ustvari. Pronasao taj minigun prvi put, reko aj da rijesim za challenge. Prebacim na noz da trcim brze, idem vratit, on nestao... Nadem drugi put, idu trojica reko taman ste sjeli na volej, kad ono recoil okrenuo se za 180 stupnjeva, ubili me ko malog majmuna. Hvala dovidenja
17 godina
Battlefield 6

Ctd na eastwood mapi. Čim je krene loadat.

Opet stara priča, jedan update=100 sranja s igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ako igras na toj iz Moj PC, igra ima neki problem gdje kad ti prvobitno postavis graficke postavke pise jedna kolicina VRAM, ali nakon 5-6 gejmova se to povecava iz nekog razloga. Probaj smanjiti postavke dodatno, npr. ja nisam ni jednom vidio taj error jer gledam da mi u najvecem loadu ne prelazi 8.5GB. Probati mozda neki undervolt, underclock? Znam da se ne bi trebalo nista zezati oko toga ali ocigledno ih boli ona stvar, zasto ne probati neke stvari na svoju ruku...
17 godina
Simke8.1 kaže...
Ako igras na toj iz Moj PC, igra ima neki problem gdje kad ti prvobitno postavis graficke postavke pise jedna kolicina VRAM, ali nakon 5-6 gejmova se to povecava iz nekog razloga. Probaj smanjiti postavke dodatno, npr. ja nisam ni jednom vidio taj error jer gledam da mi u najvecem loadu ne prelazi 8.5GB. Probati mozda neki undervolt, underclock? Znam da se ne bi trebalo nista zezati oko toga ali ocigledno ih boli ona stvar, zasto ne probati neke stvari na svoju ruku...

Nema to veze s tim. SVE ostale mape rade, SATIMA. ČIM krene load Eastwooda, igra se kreša. Pogledaj ea forum, pun je ranta oko toga.

15 godina
Battlefield 6

Obzirom da su srozali standard mapa, ova mapa je odlična.

peč je smeće, novi problemi su došli, a prosli još nisu riješni.

Bravo dice, soon tm.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni su resetirali key bidnigs nakon ovog peča.

fluffy_inside
7 godina
jopis kaže...

Nema to veze s tim. SVE ostale mape rade, SATIMA. ČIM krene load Eastwooda, igra se kreša. Pogledaj ea forum, pun je ranta oko toga.

Ma ne kazem da ti ne vjerujem, i ja vidim neke frame dropove na toj mapi, pogotovo oko A objective na conquestu. Padne mi na 80 FPS a nis se ni ne dogada, bas nekak cudno bude. Ali evo da kucnem u drvo nikad mi se nije dogodio taj error koji se spominje po Redditu/forumima.

fila2208 kaže...

Obzirom da su srozali standard mapa, ova mapa je odlična.

peč je smeće, novi problemi su došli, a prosli još nisu riješni.

Bravo dice, soon tm.

Mapa je jebena, konacno malo onog starog vajba da vidim ekipu za pucat na random lokacijama, a ne samo u meat grinder prolazima. Ima milijun bugova opet, da, npr pogledaj si donji lijevi dio ekrana sa Assault ili Support class, neki dio od skina valjda ostao, nemam pojma, nesto ne valja sa defibrilatorima i tako. Ali sve u svemu, okej mapa kad gledas samo nju konkretno. Malo mi neugodno sada kad vidim ovakve bugove u AAA igri, a ja pljuvao u celo svom QA u 30x manjoj firmi kakvi im bugovi promicu... 

14 godina
jopis kaže...
Simke8.1 kaže...

Jel imaš instaliran redsec? Meni se isto tako rušila samo s novom mapom pa sam na kraju nanovo sve instalirao, ovaj puta uključujući i redsec i sad radi bez rušenja. 

17 godina
darkborg kaže...
jopis kaže...
Simke8.1 kaže...

Jel imaš instaliran redsec? Meni se isto tako rušila samo s novom mapom pa sam na kraju nanovo sve instalirao, ovaj puta uključujući i redsec i sad radi bez rušenja. 

Imam...

Budem još probao uninstall pa ćemo vidjeti jer ovo je iritantno ajme.

Edit: nakon reinstalla kompletne igre sve radi kak treba

Hvala ti

Poruka je uređivana zadnji put danas u 3:44 (jopis).
15 godina
Battlefield 6
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

posljednji "pravi" je umro sa b4.

14 godina
Battlefield 6

Mislim da svi puno previše filozofirate i zbog toga si ne date "pravo" da uživate u igri. Tražite "nešto" i očekujete, opterečni - umjesto da se samo opustite, čilate i uživate.

Prošlo je 10ak godina od tog "pravog". Stvari se mijenjaju.

Tehnologija se mijenja, na kraju krajeve, vi sami se mijenjate.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Zaboravi se koliko se njurgalo na najbolje bf naslove dok je to bilo ono pravo. Uvijek je tako bilo i biti će nakon updejta.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lange kaže...

Ja sam mislio da je BF1 zadnji pravi bf...

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina
Simke8.1 kaže...
Je al su smece pick-upovi haha, totalno useless ustvari. Pronasao taj minigun prvi put, reko aj da rijesim za challenge. Prebacim na noz da trcim brze, idem vratit, on nestao... Nadem drugi put, idu trojica reko taman ste sjeli na volej, kad ono recoil okrenuo se za 180 stupnjeva, ubili me ko malog majmuna. Hvala dovidenja

To je normalno da ti pickup padne kad promijenis pusku, mislim ima i logike... tak je bilo i u prijasnjim BF. Sjecas se tipa BF4 ? Na lockerima je tipa bio one shot sniper, bilo bi malo OP da si mogao uzet taj snajper i sastrane imat AEKa 

16 godina
Dodinho kaže...
lange kaže...

Ja sam mislio da je BF1 zadnji pravi bf...

zadnji pravi je bfV isto vrh urađen jedina mana jest šta su odustali od njeg

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice