Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.208
|
čitano: 461.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6
dax-lax kaže...

hahhaajaads To misliš baš debloat, ne clean sa ddu-om, kak sam ja napravio?

Sa DDUom ocistis sve drivere i sve fajlove sa kompa, a nvcleaninstall ti radi debloat samih drivera... 

15 godina
hahhaajaads kaže...
dax-lax kaže...

hahhaajaads To misliš baš debloat, ne clean sa ddu-om, kak sam ja napravio?

Sa DDUom ocistis sve drivere i sve fajlove sa kompa, a nvcleaninstall ti radi debloat samih drivera... 

Pas ga mazo, dela mp. Iz prve mi je nvclean samo skinuo, maknuo i instal, ali ustvari ga je samo kompletno maknuo. Tolko da nema grafe u hardveru.

Drugi pokušaj funkcionira. Fala na savjetu. 

Na poslu sam ali test preko Parseca radi gotovo ko da sam doma. Blažena optika.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

P.S. ima netko problema s Viberom na PCu? Kad stigne poruka, smanji mi igru.

U win je podešeno "Game mode" il kako već, trebalo bi ignorirati notifikacije kad je igra pokrenuta, al ništa...

Imaš Viber na PCju? Kako se nosiš sa porukama u grupi? 

Pokriješ ekran dekom?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:39 (MRSKI).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

U win je podešeno "Game mode" il kako već, trebalo bi ignorirati notifikacije kad je igra pokrenuta, al ništa...

Mora da se prečesto smanjuje igra 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
7 godina
Battlefield 6

Navodno je neki double XP trebao biti aktivan ali ne vidim da je. Citam da je neki bug za Steam usere, svima je aktivan ali Steam userima ne, lol. I nesto sa lobbyima danas nije uredu, ili pobjedim sa 700 ticketa razlike ili izgubim sa isto toliko. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Simke8.1 kaže...

Navodno je neki double XP trebao biti aktivan ali ne vidim da je. Citam da je neki bug za Steam usere, svima je aktivan ali Steam userima ne, lol. I nesto sa lobbyima danas nije uredu, ili pobjedim sa 700 ticketa razlike ili izgubim sa isto toliko. 

ajme opet neki bug...i onda će opet ić ispričavajući boost koji neće doći...

navodno samo ps5 useri.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Imaš Viber na PCju? Kako se nosiš sa porukama u grupi? 

Pokriješ ekran dekom?

Držim ženu i djecu podalje od PCa. Da ne bi imali traume...

Steam and EA: CyberDemonVZ
12 godina
Battlefield 6

Ajmo ekipa dajte neke sugestije koje puške su vam zabavne za igrat.

Otključao sam SvK Dmr pa to je boleština od puške

*Stavio suppressor,2 metka bilo gdje u tijelo i padaju kao kruške a ne znaju odakle pucaš (za close i medium range tako zabavan za igrat)

I sad sam nedavno otključao Kord assulut pušku za close i medium range mislim da nema bolje pljuce Rof brutalan kao na Smgu a puno je preciznija od Smgova.

Nisam jos otključao sve assigmentse ali ovo su mi zasad top 2 pljuce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Acex kaže...

*Stavio suppressor,2 metka bilo gdje u tijelo i padaju kao kruške a ne znaju odakle pucaš (za close i medium range tako zabavan za igrat)

I sad sam nedavno otključao Kord assulut pušku za close i medium range mislim da nema bolje pljuce Rof brutalan kao na Smgu a puno je preciznija od Smgova.

sg553

tr7

scw10

kv9

mp5

nvo iako meni ne leži baš

m123

m250

7 godina
fila2208 kaže...

navodno samo ps5 useri.

Nije nije, za sve je sad. Evo aktiviralo se na kraju, ide XP kao djeca iz skole, dosao do 89 levela. Ostao mi zadnji smoke assist challenge za napraviti, znaci ne aktivira se tako da bacis smoke na neprijatelja nego na svoj tim. Strasno kakav sam teret timu, al ajde jos sam jedan assist i to je proslost.

13 godina
Acex kaže...

Kord i M123K režu živicu, a drag mi je i MP5 SMG. 

Recona i snajpere ne igram, protivi se mojoj religiji. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Acex kaže...

Kord, pw5a3, m39, m2010 

12 godina
Q-Tip kaže...
Acex kaže...

Kord i M123K režu živicu, a drag mi je i MP5 SMG. 

Recona i snajpere ne igram, protivi se mojoj religiji. 

Uh snajper mi je main weapon jos od cod2 clan base turnira.Samo u cod2 od 2500h igranja na xfireu je bilo 1500 sa snajperima.Pa se onda prešlo sa cod2 na Bad Company 2 i tu se onda nastavilo na ostale Battlefield igre.

Samo ovdje u bf6 nema baš otvorenih mapa za snajpanje.Mozda Firestorm,Mirak i Iberian.

16 godina
Battlefield 6

Kord precizan kida na daljinu ko laser. Ali izgleda mi kako nemamo šanse protiv Lmg koji mi izgleda kao da vuče s boka brže od pištolja i smg-a.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
jucer 5 wina na ovom red modu (battle royal), nznm kad misle popravit bugove, nekad kad stisces space jednostavno nece otvorit padobran, neki itemi na podu stoje da ga mozes pokupit a ne mozes, onaj kvart sa srusenim kucama probadas kroz zidove i ne vidljive rupe, također nekad kad kreces da nade game, 3 nas ubaci, 4 ne ubaci, slicno i za duo, pa se mora više puta pokrenit da bi nas uvatilo sve(to je vec bio bug u nekoj igri ne mogu se sjetit). Nadam se da ce to ispravit jer igriv je mod, nije los za bacit odmor
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
15 godina
Battlefield 6

Jel tko ispunio airburst chlng? dakle sinoć sam igrao 4 5 partija, na kraju 119 dmg...a ubio sam s njime bar 10tak ljudi, smiješno, ne broji se dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice