Dobro jutro! Imam osjećaj da su tjedni sve manji pa ponedjeljak sve brže dolazi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro! Imam osjećaj da su tjedni sve manji pa ponedjeljak sve brže dolazi...
Jutro petko! Tko tebe tjera u ovo vrijeme iz brloga?
Mislis vikendi su kratki ?
E neš đubre jedno malo....
Meni treba onaj model što se tipla u beton i šipke su od titana.
Fućkaš tjedne, bitno da nešto drugo nije sve manje i manje
Pa čini se kao da je
Pa čini se kao da je
IQ.
Čudno, ja imam takav osjećaj samo vikendom :D "radnom" tjednu nikad kraja.
Ma to ti je kao kad kartaš belu - što je manji stol to si češće na redu za miješanje karata!
Nego, nije se nitko ponudio za kavu u italiji? Na kraju ću sa ivanecom morati piti...
Uzeo sam od frenda R9 290x na probu.
Opalio sve na ultra, rezolucija 1080p i na Shangaiu se vrtilo na 60-70fpsa. Moj pc u opisu.
To mi se cini ok. Sta velite? Jel to realno od te vege ili to mora i bolje raditi?
Nego, nije se nitko ponudio za kavu u italiji? Na kraju ću sa ivanecom morati piti...
Pa prolazit ces kroz Zg. Pokupi me, pijemo kavu u Milanu i iskrcaj me nazad di si me pokupio.
Problem solved
To mi se cini ok. Sta velite?
Da ćeš polako gasiti jebene efekte jer će ti dopizditi. Na lokerima kad počne sijevati - instant epilepsija!
Jebote, dobra kola voziš, grafa nova... Daj i mene zaposli u toj svojoj firmi!!!
Ajmo se nac u Trstu, nisam bio samo na kavi vec godinama, a mozemo i u Rijeci ako vec budes prolazio ovuda.
Ajmo se nac u Trstu, nisam bio samo na kavi vec godinama, a mozemo i u Rijeci ako vec budes prolazio ovuda.
Kroz Trst idem, ali kroz Rijeku ne - idem gore na Ljubljanu
To mi se cini ok. Sta velite?
Da ćeš polako gasiti jebene efekte jer će ti dopizditi. Na lokerima kad počne sijevati - instant epilepsija!
Jebote, dobra kola voziš, grafa nova... Daj i mene zaposli u toj svojoj firmi!!!
Ma citaj sa razumjevanjem: uzeo od frenda na probu samo.
On misli da ga vega kara i da mora na servis, komp baca bsod. Meni radi krotko, samo sam nekako mislio da bi ona trebala dati i vise frejmova.
Tek sam SSD otplatio jbte ja, pa samo se u auslandu kupuje hardware za cash. Uostalom sad ces se opariti i znat ces kakav je feeling.

Ček dok dođem sebi od tekućih sranja. U zadnjih mjesec dana - more, servis, registracija, matična ploča... (i sad idem u Milano što će me koštati oko 1500 kn + hotel)
Tko ti je kriv što nisi manekenka, pokrili bi ti sve troškove u Milanu ...Dobru sisu već imaš, pa bi te i na kakvo druženje pozvali
Ček dok dođem sebi od tekućih sranja. U zadnjih mjesec dana - more, servis, registracija, matična ploča... (i sad idem u Milano što će me koštati oko 1500 kn + hotel)
Cemu hotel?? Pa ti si balkaner vulgaris. Ako se ne uvalis nekoj milfari polovnjachi padas u nasim ocima
Ma citaj sa razumjevanjem: uzeo od frenda na probu samo.
On misli da ga vega kara i da mora na servis, komp baca bsod. Meni radi krotko, samo sam nekako mislio da bi ona trebala dati i vise frejmova.
Meni to smrdi na loš RAM ili preslabo (ili koje rikava) napajanje kod frenda.
Pogotovo što kod tebe izgleda dobro radi.
E da Dobro jutro
E da dobro jutro
Dalmatinci se buda iza podneva - jasan pokazatelj da je sezona na izmaku!
E da dobro jutro
Prozore im prekrile silne pare od turista i apartmana pa ne vide kad sunce izađe
E da dobro jutro
Istina istina.... ode sinke i za njin sve pičoke....
E da dobro jutro
Istina istina.... ode sinke i za njin sve pičoke....
tebe i repleya sam upozna ...sta cu vise dole
tebe i repleya sam upozna ...sta cu vise dole
dabogda u irskoj internet ukinuli
dabogda u irskoj internet ukinuli
S obzirom kakav mi je sada kod kuće - neće mi baš ni falit!