Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Ima još koji aktivni klan s dovoljnim brojem članova na balkanu da njih izazovemo na koji okršaj

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Volume kaže...

Ima još koji aktivni klan s dovoljnim brojem članova na balkanu da njih izazovemo na koji okršaj

Hamzina ekipa?

Freak Show Inc.
11 godina
Volume kaže...

Rspitat se na drugim forumim?? i koda mora vikend bit,svakako nas bude i uvecer priko tjedna dosta online.

Origin - hrka11
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)

Grčka? Turčija?

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
CyberDemonVZ kaže...

E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)

Grčka? Turčija?

Ima u Splitu "dobrih" "ćevapa" za 90 kn, ja vidio...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Hamzina ekipa?

E vidiš njih se nisam ni sitija. Jel imaju oni još onaj server? 

Hrka priko vikenda je najlakše skupit ljude

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Hamzina ekipa?

E vidiš njih se nisam ni sitija. Jel imaju oni još onaj server? 

Imaju - HWB nešto (64 slota). Battlelog ne radi pa ne mogu provjeriti...

Cyber ga ima na fejsu (ja mislim) za frenda pa neka vidi s njim. Mogu i ja ako treba.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Čestitam na pobjedi ekipa,nisam stigao jucer ali drugi put igram

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...

Cyber ga ima na fejsu (ja mislim) za frenda pa neka vidi s njim. Mogu i ja ako treba.

Aj vidi ako imaš volje. Ja se s njima nisam raziša u baš prijateljskom tonu pa ih nemam volje ni pitati... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Aj vidi ako imaš volje. Ja se s njima nisam raziša u baš prijateljskom tonu pa ih nemam volje ni pitati... 

Kojem od njih  si prca mam? 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Čestitam na pobjedi ekipa,nisam stigao jucer ali drugi put igram

E da si nam ti bio na zavodu...

Volume kaže...

Poslao sam mu poruku, čekam da se javi!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Prvo srbi sad bosanci ...napravit cemo medjunarodni incident na balkanu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Misliš zbog ivaneca?

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Teško da ćemo mi iz HWB-a skupiti ekipu. U zadnje vrijeme rijetko da nas je više od petorice online u isto vrijeme, a i server nam se uskoro gasi jer ga nema smisla više držati s obzirom da stoji prazan već mjesec dana. Ali slobodno vi pitajte i ostale , ko zna možda se i složi nešto.

Steam: Peacean Origin: Peacean_BiH Raptr: Peacean
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
amater_2 kaže...

Kojem od njih  si prca mam? 

Svima, dopizdilo mi ono vriđanje, kikanje i killed by admin bez razloga. Posla ih sve u tri pm, oša ća sa servera i više se nikad nisan ni vratija

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Misliš zbog ivaneca?

on napravi incident i u nasim redovima...ccccccccc 

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
Volume kaže...

Svima, dopizdilo mi ono vriđanje, kikanje i killed by admin bez razloga. Posla ih sve u tri pm, oša ća sa servera i više se nikad nisan ni vratija

Volio bi upoznat tebe i replay-a,imam osjecaj da bi brzo nasli zajednicki jezik 

Origin - hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Volio bi upoznat tebe i replay-a,imam osjecaj da bi brzo nasli zajednicki jezik 

Definitivno biste trebali naći zajednički jezik!

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Cestitam na pobjedi, sljedeci put sam IN. 

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

A stvarno Hrka, pa da ti još nisi naučija da u ovoj temi triba pazit kako se postovi pišu. 

Upoznat ćemo se u osmom misecu ako budeš doša ode, al jezik zajebi, u tome neću sudjelovati... 

battlelog - Volume_CRO

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

A stvarno Hrka, pa da ti još nisi naučija da u ovoj temi triba pazit kako se postovi pišu. 

Upoznat ćemo se u osmom misecu ako budeš doša ode, al jezik zajebi, u tome neću sudjelovati... 

Nema jezika - ljubim se samo sa svojim dečkom

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Hahahahaha...e bgmi sam zna da ce spelac odma sliku neku ubacit,jos kontam ocu prominit,ma necu nek uziva 

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nema jezika - ljubim se samo sa svojim dečkom

Ivanecom ?

Hello...
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Druga mapa, Zavod Conquest Small. Oni su maksimalno koristili Transport Chopper pa su nam stalno uzimali zastavu najbližu deploymentu. Uglavnom su vodili po stotinjak ticketa razlike, naš tenk je često stajao prazan u bazi (mislim da onaj koji je bio dogovorno zadužen za njega da je ispao iz igre ili što već). Pred kraj smo imali 3 od 4 zastave i skoro smo ih zbleed-ali, izgubili smo s 20-ak ticketa razlike na kraju.

Dobar opis onoga što se događalo. Kraj 2. runde je bio odličan. Da smo dobili, bilo bi to stvarno vrhunski. Minuta prije kraja rezultat 2-80. Da smo izdržali još samo mrvicu, dobili bi. Istina, bilo bi to previše, ali bi barem ušlo u forumsku legendu.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da ne povjeruješ već duže vrijeme se piše samo o temama uz igru. Treba to malo razbiti s "laganijim temama".  Izgleda da ste se sad tek zagrijali  kad ste blizu 2000  stranica na forumu.

Počelo se širiti  bratstvo i jedinstvo sad još čekam da oderete kožu i  Europejcima i onda vam nema ravnih. Sve u svemu samo tako lijepo vas vidjeti pune entuzijazma. Btw igrao neki dan na Bug-ovom serveru i malo me iznenadio Petko . Nije uopće loš vojnik ne znam zašto sam mislio da nema "pojma". Drugi put ne lažite ljude na forumu da je Petko loš jer on puni ljude olovom samo tako.

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Dobro ti i kažeš, dosta o igjici

battlelog - Volume_CRO

12 0 hvala 5
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Btw igrao neki dan na Bug-ovom serveru i malo me iznenadio Petko . Nije uopće loš vojnik ne znam zašto sam mislio da nema "pojma". Drugi put ne lažite ljude na forumu da je Petko loš jer on puni ljude olovom samo tako.

Ti misliš na onu zajebanciju snajperom?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ja sam Bastardu pred 2 mjeseca ponudio 5 vs 5, ali me izignorirao k'o malog majmuna, da ne kažem panja.

Jučer smo kao ponovo počeli igrat pa ako ne popizdimo, što je vrlo vjerojatno, možda vas izazovemo 5 vs 5.

Onaj novi mod što su ubacili bili u zadnjem patchu - squad kurac-palac - obliteratio ili što već.

Tada smo bacili par rundi publica i nama se svidjelo.

Pozdrav svim panjevima ma gdje bili.

<3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Volume kaže...

jel ovo za podizanje morala

14 godina
SiNkE.Zgb kaže...
Volume kaže...

jel ovo za podizanje morala

Moral? Ne znam za tebe al meni se od ovakvih slika  uglavnom podiže nešto drugo... 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice