Ima još koji aktivni klan s dovoljnim brojem članova na balkanu da njih izazovemo na koji okršaj

Ima još koji aktivni klan s dovoljnim brojem članova na balkanu da njih izazovemo na koji okršaj
Hamzina ekipa?
Rspitat se na drugim forumim?? i koda mora vikend bit,svakako nas bude i uvecer priko tjedna dosta online.
E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)
Grčka? Turčija?
E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)
Grčka? Turčija?
Ima u Splitu "dobrih" "ćevapa" za 90 kn, ja vidio...
Hamzina ekipa?
E vidiš njih se nisam ni sitija. Jel imaju oni još onaj server?
Hrka priko vikenda je najlakše skupit ljude
Hamzina ekipa?
E vidiš njih se nisam ni sitija. Jel imaju oni još onaj server?
Imaju - HWB nešto (64 slota). Battlelog ne radi pa ne mogu provjeriti...
Cyber ga ima na fejsu (ja mislim) za frenda pa neka vidi s njim. Mogu i ja ako treba.
Čestitam na pobjedi ekipa,nisam stigao jucer ali drugi put igram
Cyber ga ima na fejsu (ja mislim) za frenda pa neka vidi s njim. Mogu i ja ako treba.
Aj vidi ako imaš volje. Ja se s njima nisam raziša u baš prijateljskom tonu pa ih nemam volje ni pitati...
Aj vidi ako imaš volje. Ja se s njima nisam raziša u baš prijateljskom tonu pa ih nemam volje ni pitati...
Kojem od njih si prca mam?
Čestitam na pobjedi ekipa,nisam stigao jucer ali drugi put igram
E da si nam ti bio na zavodu...
Poslao sam mu poruku, čekam da se javi!
Prvo srbi sad bosanci ...napravit cemo medjunarodni incident na balkanu
Misliš zbog ivaneca?
Teško da ćemo mi iz HWB-a skupiti ekipu. U zadnje vrijeme rijetko da nas je više od petorice online u isto vrijeme, a i server nam se uskoro gasi jer ga nema smisla više držati s obzirom da stoji prazan već mjesec dana. Ali slobodno vi pitajte i ostale , ko zna možda se i složi nešto.
Kojem od njih si prca mam?
Svima, dopizdilo mi ono vriđanje, kikanje i killed by admin bez razloga. Posla ih sve u tri pm, oša ća sa servera i više se nikad nisan ni vratija
Misliš zbog ivaneca?
on napravi incident i u nasim redovima...ccccccccc
Svima, dopizdilo mi ono vriđanje, kikanje i killed by admin bez razloga. Posla ih sve u tri pm, oša ća sa servera i više se nikad nisan ni vratija
Volio bi upoznat tebe i replay-a,imam osjecaj da bi brzo nasli zajednicki jezik
Cestitam na pobjedi, sljedeci put sam IN.
A stvarno Hrka, pa da ti još nisi naučija da u ovoj temi triba pazit kako se postovi pišu.
Upoznat ćemo se u osmom misecu ako budeš doša ode, al jezik zajebi, u tome neću sudjelovati...
A stvarno Hrka, pa da ti još nisi naučija da u ovoj temi triba pazit kako se postovi pišu.
Upoznat ćemo se u osmom misecu ako budeš doša ode, al jezik zajebi, u tome neću sudjelovati...
Nema jezika - ljubim se samo sa svojim dečkom
Hahahahaha...e bgmi sam zna da ce spelac odma sliku neku ubacit,jos kontam ocu prominit,ma necu nek uziva
Nema jezika - ljubim se samo sa svojim dečkom
Ivanecom ?
Druga mapa, Zavod Conquest Small. Oni su maksimalno koristili Transport Chopper pa su nam stalno uzimali zastavu najbližu deploymentu. Uglavnom su vodili po stotinjak ticketa razlike, naš tenk je često stajao prazan u bazi (mislim da onaj koji je bio dogovorno zadužen za njega da je ispao iz igre ili što već). Pred kraj smo imali 3 od 4 zastave i skoro smo ih zbleed-ali, izgubili smo s 20-ak ticketa razlike na kraju.
Dobar opis onoga što se događalo. Kraj 2. runde je bio odličan. Da smo dobili, bilo bi to stvarno vrhunski. Minuta prije kraja rezultat 2-80. Da smo izdržali još samo mrvicu, dobili bi. Istina, bilo bi to previše, ali bi barem ušlo u forumsku legendu.
Da ne povjeruješ već duže vrijeme se piše samo o temama uz igru. Treba to malo razbiti s "laganijim temama". Izgleda da ste se sad tek zagrijali kad ste blizu 2000 stranica na forumu.
Počelo se širiti bratstvo i jedinstvo sad još čekam da oderete kožu i Europejcima i onda vam nema ravnih. Sve u svemu samo tako lijepo vas vidjeti pune entuzijazma. Btw igrao neki dan na Bug-ovom serveru i malo me iznenadio Petko . Nije uopće loš vojnik ne znam zašto sam mislio da nema "pojma". Drugi put ne lažite ljude na forumu da je Petko loš jer on puni ljude olovom samo tako.
Btw igrao neki dan na Bug-ovom serveru i malo me iznenadio Petko . Nije uopće loš vojnik ne znam zašto sam mislio da nema "pojma". Drugi put ne lažite ljude na forumu da je Petko loš jer on puni ljude olovom samo tako.
Ti misliš na onu zajebanciju snajperom?
Ja sam Bastardu pred 2 mjeseca ponudio 5 vs 5, ali me izignorirao k'o malog majmuna, da ne kažem panja.
Jučer smo kao ponovo počeli igrat pa ako ne popizdimo, što je vrlo vjerojatno, možda vas izazovemo 5 vs 5.
Onaj novi mod što su ubacili bili u zadnjem patchu - squad kurac-palac - obliteratio ili što već.
Tada smo bacili par rundi publica i nama se svidjelo.
Pozdrav svim panjevima ma gdje bili.
<3
Dobro ti i kažeš, dosta o igjici
jel ovo za podizanje morala
Dobro ti i kažeš, dosta o igjici
jel ovo za podizanje morala
Moral? Ne znam za tebe al meni se od ovakvih slika uglavnom podiže nešto drugo...