Mogu ja uletit. Nije da sam prejak, ali mogu igrat PTFO i slušat nadređenog :O
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali samo ako nećeš biti smrad!
Ali samo ako nećeš biti smrad!
Necu!
Pa daj me nemoj... Ovaj nije ni zapucao puskom u bfu.. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/klitschko_v/stats/930083903/pc/
Djeco, hoće bit rata?
Igrao bih i ja. Malo me strah za ishod s obzirom na kombinirani sastav, ali jebaji ga.
I meni je prerano ovaj termin. Probat ću što ranije da uskočim ako vas bude falilo ali još ne znam kada..
Ma neka te....
Daj nam juniora
Uz tebe i Vekija bilo bi previše. Sa mnom imaju bar neke šanse
I meni je prerano ovaj termin. Probat ću što ranije da uskočim ako vas bude falilo ali još ne znam kada..
Ma neka te....
Daj nam juniora
Uz tebe i Vekija bilo bi previše. Sa mnom imaju bar neke šanse
Ne zaebavaj. Il salji kennya u 20h na ts il se nacrtaj
jel vas ima
Tko bi mogao igrati war? Nema nas baš puno. Počinje se u ~20:30. Javite se nekom od nas ako nas imate na BL-ogu.
Tko bi mogao igrati war? Nema nas baš puno. Počinje se u ~20:30. Javite se nekom od nas ako nas imate na BL-ogu.
Pa šta tako rano? Pa dosta ih je reklo da će malo kasnije doć.
Pa šta tako rano? Pa dosta ih je reklo da će malo kasnije doć.
Igra se u 21h. Igraš ti?
Ipak je u 9, svi koji mogu neka se jave
Jel vas ima? Mogu bit neki gunneru tenku/heliću ako zatreba...
Ima nas,uspjeli smo se skupiti.
Nitko ne streama?
Ima nas,uspjeli smo se skupiti.
Super, ja tek stigao.
Nitko ne streama?
Nisam stigo na vrijeme kući :(
Dečki, jeste to vi igrali s 2 igrača više pred kraj? To je big no-no.
hmm mislim da je ovo navlakusa. Zapravo sam siguran jer nikad nisam igrao ovu igru. Jel itko dobio isto ?
Nikad nikad ne klikat na linkove koju su ti povezani sa bilo kakvim accountima.
Odi ručno na battlenet i odi pogledati dal ti to i tamo piše.
otisao sam a oni ocito nikad culi za mene ;)
Di ste bobifilderi, jel se kupate šta? Ili i dalje pomanjkanje vitamina D.
Haha, njubaro!!
Čekamo te na serveru.
Haha, njubaro!!
Čekamo te na serveru.
A hebi ga, ne igram ti ja to više. Igrao dva mjeseca to kad je došlo i od onda niš.
Pozdravi mi onu moju gerijatriju, dedu purgera, one varaždince i dalmatince, dr.bastu, antraksa, elčitera i pedeje. Pusa na vaše rumene obraščiće.
Ozbiljno odite malo na more sad vam prva liga.
A hebi ga, ne igram ti ja to više. Igrao dva mjeseca to kad je došlo i od onda niš.
Pozdravi mi onu moju gerijatriju, dedu purgera, one varaždince i dalmatince, dr.bastu, antraksa, elčitera i pedeje. Pusa na vaše rumene obraščiće.
Tu su, čitaju :)
E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)
Dobra, a jeftina... Teško.
Tu su, čitaju :)
E, a možeš mi pronaći dobru i jeftinu lokaciju na moru? Ono tjedan-dva :)
A nemam pojma ja o tome. Jedino ako oćeš ovaj novi hostel u lovranu piše da je od 15 do 30 ojra noćenje. Ovi hoteli tu su ti dosta skupi mislim da su od 60 ojra pa nadalje noćenja.
Jedino da dođeš pa pitaš po ovim obiteljskim kućama šta iznajmljuju stanove po ljeti ali mislim da ni ti baš nisu za siću. Jebi ga možemo ić pitat todorića i keruma u ACI marinu da li će ti dat da budeš na njihovim jahtama preko ljeta.
Na ove dvije runde me optužili da sam cheater.. Interesting.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/600033495369092160/1228726676/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/599951219775999040/1228726676/
A nemam pojma ja o tome. Jedino ako oćeš ovaj novi hostel u lovranu piše da je od 15 do 30 ojra noćenje. Ovi hoteli tu su ti dosta skupi mislim da su od 60 ojra pa nadalje noćenja.
Jedino da dođeš pa pitaš po ovim obiteljskim kućama šta iznajmljuju stanove po ljeti ali mislim da ni ti baš nisu za siću. Jebi ga možemo ić pitat todorića i keruma u ACI marinu da li će ti dat da budeš na njihovim jahtama preko ljeta.
Pa uzmi ga ti doma tjedan dana.
Njemu s kontinenta nije bitno gdje je, važno da ima more :)
Pa uzmi ga ti doma tjedan dana.
Njemu s kontinenta nije bitno gdje je, važno da ima more :)
A ako nema šolda platit će "u naturi" :)