Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.686.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Šta mi je žena sad svašt napisala...

Toliko me ispljuvala da bi čak i u ovoj temi dobila crveni za to. Ima praktički nekorištenu izdajalicu pa ju je odlučila prodati. Predložio sam joj da ju ja izdajam svaki dan i da pravimo ljudski sir.

A mogla bi i konobariti!

Pozdrav tvojoj ženi, divim se njenoj izdržljivosti s tobom!

Da budem off-topic:

Jučer nisam imao nikakve artefakte u BF4!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2015 14:43 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Toliko me ispljuvala da bi čak i u ovoj temi dobila crveni za to. Ima praktički nekorištenu izdajalicu pa ju je odlučila prodati. Predložio sam joj da ju ja izdajam svaki dan i da pravimo ljudski sir.

Vidis kako slicno razmisljamo. Ja sam prije godinu-dvije zeni predlozio, posto zivimo u zemlji gdje je sir na cijeni, da pravimo sir od smegme. Onda sam slusao viseminutnu prodiku o moralu, odgovornosti i neznamcemusve ...

Al ideja je bas legit ... jbt ako ima ljudi koji basnoslovno placaju onu kavu sto su macke israle, sto ne bi netko masno platio moj sir smegmas?!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Vidis kako slicno razmisljamo. Ja sam prije godinu-dvije zeni predlozio, posto zivimo u zemlji gdje je sir na cijeni, da pravimo sir od smegme. Onda sam slusao viseminutnu prodiku o moralu, odgovornosti i neznamcemusve ...

Al ideja je bas legit ... jbt ako ima ljudi koji basnoslovno placaju onu kavu sto su macke israle, sto ne bi netko masno platio moj sir smegmas?!

Jeste se nasli .

Zvijezde su vam bile naklonjene .

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

A mogla bi i konobariti!

Ma jebeš konobarenje! Jel itko probao ljudski sir? Pa to bi bila delicija! Zamisli Aru pod pauzom kako reže domaću kobasicu i Lički sir. Na naljepnici se sjaji ličanka sva rumena sa velikim dojkama i širokim, majčinskim, osmjehom.

Ili odeš na tržnicu u zagreb kod tih vaših "kumica". Pitaš "bako jel sir svjež?". Ona ti odgovara "ma sine prošli mjesec sam se izdojila, tek se usirio - ne može biti svježiji".

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da vidimo sto zajednica misli ...

0 ljudski sir
0 smegmas
6 oba!
14 samo Piratov "domaci" trapist!
*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Dobro jutro.

Jel ovaj s problemom blokiranja igre pri ucitavanju rijesio problem?

Ak mislis na mene, nisam jos ni probal, na poslu sam do 18, 00 sati, pa dok dodem doma, onda budem probal rjesiti

17 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...

Ak mislis na mene, nisam jos ni probal, na poslu sam do 18, 00 sati, pa dok dodem doma, onda budem probal rjesiti

Jebote, koliku ti plaću imaš???

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
kicmabrajker kaže...

4500-5000 kn

16 godina
kicmabrajker kaže...
Friday kaže...
kicmabrajker kaže...

4500-5000 kn

1/3 Petkove plaće. 

1/5 Voljumove (ne računam zaradu od apratmana). 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
kicmabrajker kaže...
Friday kaže...
kicmabrajker kaže...

4500-5000 kn

1/3 Petkove plaće. 

eee jbga, kaj ces, sirotinja i bogu je teska

12 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...
Friday kaže...

A mogla bi i konobariti!

Ma jebeš konobarenje! Jel itko probao ljudski sir? Pa to bi bila delicija! Zamisli Aru pod pauzom kako reže domaću kobasicu i Lički sir. Na naljepnici se sjaji ličanka sva rumena sa velikim dojkama i širokim, majčinskim, osmjehom.

Ili odeš na tržnicu u zagreb kod tih vaših "kumica". Pitaš "bako jel sir svjež?". Ona ti odgovara "ma sine prošli mjesec sam se izdojila, tek se usirio - ne može biti svježiji".

Ono kad nakon dužeg vrimena ne igranja BF4 naletiš na istoimenu temu, a dočeka te priča o ličankama koje doje za sir...  Vrh teški. Fakat ste zahebanti. Moram češće navraćat.

Nego recite mi nešto...nisam duže vremena igrao BF, danas upalio i vidim performanse su mi prilično skočile. Bilo je nekoliko updateova, pa jel bilo riječi o perf optimizaciji u ijednom il je možda samo do drivera? Jer na mapi koju sam često igrao vidim priličan skok u fps-ovima, čak i do 200?!? Reko jesam smanjio detalje...nisam. Kako god da je...neka tako i ostane :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Ono kad nakon dužeg vrimena ne igranja BF4 naletiš na istoimenu temu, a dočeka te priča o ličankama koje doje za sir...  Vrh teški. Fakat ste zahebanti. Moram češće navraćat.

Nego recite mi nešto...nisam duže vremena igrao BF, danas upalio i vidim performanse su mi prilično skočile. Bilo je nekoliko updateova, pa jel bilo riječi o perf optimizaciji u ijednom il je možda samo do drivera? Jer na mapi koju sam često igrao vidim priličan skok u fps-ovima, čak i do 200?!? Reko jesam smanjio detalje...nisam. Kako god da je...neka tako i ostane :)

Stavio si bolju pastu!

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
kicmabrajker kaže...

4500-5000 kn

1/3 Petkove plaće. 

I svejedno da se skupi nas deset - nismo svi zajedno imali fešti od početka godine kao ti

Vjerojatno i sad stojiš pored neke peke i tipkaš ovo na mobitelu

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

I svejedno da se skupi nas deset - nismo svi zajedno imali fešti od početka godine kao ti

Vjerojatno i sad stojiš pored neke peke i tipkaš ovo na mobitelu

Na moju žalost nisam kraj peke.  Radim. heheh

A vidi, ljudi kod mene vole feštati tako da... E da, sad imam jednu svadbu za misec dana, prije toga sam na momačkoj...

Uf, biti će janjetine.

Vjerovatno ćemo i za uskrs nešto okrenuti. 

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Na moju žalost nisam kraj peke.  Radim. heheh

A vidi, ljudi kod mene vole feštati tako da... E da, sad imam jednu svadbu za misec dana, prije toga sam na momačkoj...

Uf, biti će janjetine.

Vjerovatno ćemo i za uskrs nešto okrenuti. 

A valjalo bi proslaviti i što ste ovu nemilu buru preživjeli, ne? Ae...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

A valjalo bi proslaviti i što ste ovu nemilu buru preživjeli, ne? Ae...

Ae.

14 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

To bude taman negdje kod izlaska Bf 34 .

Bemti pomrijet cemo od starosti do tada .

Ma neće! Išla mu je žena na roditeljski prije koji dan i kaže da je dobar...

Nabijem vas palcima u dupenca:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nabijem vas palcima u dupenca:

Jel ti opravdala ono što si bio bolestan?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Šta je s onim okupljanjem, oće to skoro? 

Cyber kaže - prva stvar poslije diplome!

Kod nas nakon poplave ovih poznatih  AmeriĆkih, Europskih i  SvjeCkih univerziteta i sveučilišta po raznim vukojebinama  na kojima možeš dobiti diplomu od tete iz vrtića do inžinjera molekularne biologije i to sve u trajanju dva semestra (samo plati), i  nakon što je jedan lik na jednom od tih stekao diplomu govori: "jeba te da sam znao da je ovako lako završiti  fakultet  završia bi ja  i srednju........"

Cyb nemoj misliti da se ovo odnosi na tebe nego samo prenosim dojmove sa ovih "naših prostora"

13 godina
MRSKI kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Šta je s onim okupljanjem, oće to skoro? 

Cyber kaže - prva stvar poslije diplome!

Kod nas nakon poplave ovih poznatih  AmeriĆkih, Europskih i  SvjeCkih univerziteta i sveučilišta po raznim vukojebinama  na kojima možeš dobiti diplomu od tete iz vrtića do inžinjera molekularne biologije i to sve u trajanju dva semestra (samo plati), i  nakon što je jedan lik na jednom od tih stekao diplomu govori: "jeba te da sam znao da je ovako lako završiti  fakultet  završia bi ja  i srednju........"

Cyb nemoj misliti da se ovo odnosi na tebe nego samo prenosim dojmove sa ovih "naših prostora"

Samo da ponovim:

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

Eto mene i kickat će me idle. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Soldier977 kaže...

Eto mene i kickat će me idle. 

Evo, svjedočim da je Dama došao, izrejpao nas i onda laganini otišao      

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Battlefield 4

Malo o lošem hitregu :)) 

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Malo o lošem hitregu :)) 

Kakvi nonšalantni komentari, carice! 8-D

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
amater_2 kaže...
kicmabrajker kaže...
Friday kaže...

4500-5000 kn

1/3 Petkove plaće. 

Eto.

Neka jos netko spomene da u Zgu padaju pare s neba kleta će ga sudba snać! 

U biti ovo sa čime se Cyber prijeti 

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Eto.

Astra radi ko tajnica i ima skoro 13.000 mjesečno!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
mrfloyd kaže...

Eto.

Astra radi ko tajnica i ima skoro 13.000 mjesečno!

Uf, mora da taji neke gadne stvari!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Uf, mora da taji neke gadne stvari!

On je onda prava tajnica. "Šef ga hebe a on taji" 

16 godina
Friday kaže...

Kad sam ovo pročitao domah sad se sjetio ovog lika:

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice