Ubija me ovaj jebeni upload... Šaljem exe od nekih 70 mega i traje preko pola sata. Ponekad i 45 minuta!
U bemti kaj to saljes vodovodom .
Ubija me ovaj jebeni upload... Šaljem exe od nekih 70 mega i traje preko pola sata. Ponekad i 45 minuta!
U bemti kaj to saljes vodovodom .
Opet šalješ viruse marijanoviću? CCC, NAUGHTY, NAUGHTY.
A ko će tebe znati u kojoj si vremenskoj zoni
Bio sam za vikend kršteni kum jednom tvom imenjaku
Zna se uvijek +7h
Tako kad vi zapjenite oko podne na poslu ja sam npr. drmnuo sinoc vec drugu pivu.
Nas trojica svaki po 3 pive (0,5) i dodje mala Salina sa racunom od 250 KN.
Ali rado sam joj -dao.
Veceras cu opet pomisliti na vas i ima da se napijem a firma jos placa
Zna se uvijek +7h
Tako kad vi zapjenite oko podne na poslu ja sam npr. drmnuo sinoc vec drugu pivu.
Nas trojica svaki po 3 pive (0,5) i dodje mala Salina sa racunom od 250 KN.
Ali rado sam joj -dao.
Veceras cu opet pomisliti na vas i ima da se napijem a firma jos placa
Dolaziš večeras na server sa svojim svemirskim pingom?
Jutro.
U PM i bura. Mislio sam da će mi sve prozore i krov sa kuće odniti.
Ništa nisam spava.
Ništa nisam spava.
Pa trebao si odspavati barem malo!
Jutro ljudovi. Tšrot mi poslao na pismeno da se obvezuju u roku 45 dana najkasnije prebacivanje na novo izgrađenu centralu i besplatan vdsl 30 mbita
Taman da H izađe i ide rokanje
Jutro.
Ništa nisam spava.
Stvarno nije normalan ovaj blesavi vitar, nered samo takav po gradu. Maloprije čujem na radiju da su noćas izmjereni udari do 174km na sat u Šibeniku
Posto sam novi u BF4 ima tko da oce igrati zajedno? Add me: BergmanOrigin
Jel i ova mala sa slike isto igra BF? E to bi bio posao! Svi bi joj davali medpackove i municiju!
Jutro.
Ništa nisam spava.
Bio si na krovu i držao ga da ga vjetar ne odnese!?
Sa mudima?
Bio si na krovu i držao ga da ga vjetar ne odnese!?
Sa mudima?
Upravo tako.
Ma kita. Jbt tako je jako puhalo da su mi rolete lupale za popizditi.
Ma katastrofa.
Ma kita. Jbt tako je jako puhalo da su mi rolete lupale za popizditi.
Ma katastrofa.
A zašto nemaš škure?
I to one sa letvom kaj se izvana stavi preko oba krila!
A zašto nemaš škure?
Čovjek voli živjeti opasno
A zašto nemaš škure?
E vidiš, moram razmisliti o ugradnji istih.
Pozdrav ekipa. Moram malo vajnati: Jucer se skupi ekipa na propagandi, igramo super pa dode nex i pocne nas killati sve redom. U tom trenu KD mi je preko 2, ali reko mogu ja to samo moram izbjegavat nex-a . I onda se uvali neki hexer i bez imalo srama cijelu ekipu konstantno spama s LMG-em.
Bilo mi je vec smijesno, uzeo SRR-61 i virim iza ugla kod E po imoj ulicici prema C. Lik stoji s LMG-em kod autobusa na C i cim ja proviri da mu samo nogicu vidim: BOOM headshot, ispocetka. Na kraju izgubili i meni KD ispod 1
Pozdrav ekipa. Moram malo vajnati: Jucer se skupi ekipa na propagandi, igramo super pa dode nex i pocne nas killati sve redom. U tom trenu KD mi je preko 2, ali reko mogu ja to samo moram izbjegavat nex-a . I onda se uvali neki hexer i bez imalo srama cijelu ekipu konstantno spama s LMG-em.
Bilo mi je vec smijesno, uzeo SRR-61 i virim iza ugla kod E po imoj ulicici prema C. Lik stoji s LMG-em kod autobusa na C i cim ja proviri da mu samo nogicu vidim: BOOM headshot, ispocetka. Na kraju izgubili i meni KD ispod 1
Znači Nex opet igra sa čiterom.
E moj Nex, zar i ti..
Znači Nex opet igra sa čiterom.
E moj Nex, zar i ti..
Nex se nakraju prebacil k nama u ekipu, svi smo mu je... ssve po spisku. Cak smo ga uspijeli i iznenaditi nekoliko puta. Zaradil je tu rundu sigurno 20-ak reporta lik,
Evo kak je izgledala njegova runda :
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/573541993914161792/283504644/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/573541993914161792/283504644/
Pa? Većina daminih rundi tako izgleda...
Pa da, samo kaj on igra normalno, ovoga lika su cak iz njegove ekipa hteli kickati. Velim ti oneshot killovi konstantno iz situacija di to bez cheeta nije moguce. Osim ako je lik Neo i vidi matrix...
Drugi put alt+f4 i uštedi sebi vrime i živce, ako već nema admina da ga riješi...
Drugi put alt+f4 i uštedi sebi vrime i živce, ako već nema admina da ga riješi...
Ma da, otisli smo svi sa servera na kraju runde. Htel sam s vama podjeliti iskustvo. To mi je bil ovaljda prvi put da sam rage-al u BF4...
Znal sam da u BF3 ima hakera ko pljeve, ovo me iznenadilo...
Pa da, samo kaj on igra normalno, ovoga lika su cak iz njegove ekipa hteli kickati. Velim ti oneshot killovi konstantno iz situacija di to bez cheeta nije moguce. Osim ako je lik Neo i vidi matrix...
770h playa što je najžalosnije!
9% accuracy u toj rundi
samo 6 HS od 77 killova!
Fino si je uštimao cheat!
ima ban na bf4db ali pazi statse:
http://bf4db.com/players/1744951
sve zeleno
770h playa što je najžalosnije!
9% accuracy u toj rundi
samo 6 HS od 77 killova!
Fino si je uštimao cheat!
ima ban na bf4db ali pazi statse:
http://bf4db.com/players/1744951
sve zeleno
Lik nekog ubije pa ispuca 10 metaka u zid i sve je legit...
To hoćeš reći da igram dobro kao i ovi cheateri?
Dobro jutro svima sa malim zakašnjenjem
Taman uzmem ćevape i mislim se kako su dobri, onda dođem ode i ti mi ih zgadiš
A slika, di je?
Ti u Dalmaciji za doručak ćevape, a ja u južnoj Bosni srdelu za doručak (petak je).
Ova bura istumbala sve