To bio neki patch?

To bio neki patch?
To bio neki patch?
Trolaju...
Mojoj sreći nema kraja.
A ovi panjevi iz DICE-a... poprave igru dva tjedna prije izlaska Hardlinea.
Nećkao sam se oko kupnje Hardlinea, a sad nema smisla bacat pare na tu igru.
Pogotovo ako dobijemo koju novu/staru mapu.
Briga njih, ja mislim da su tu glavni oni iz Visceral studia, a DICE je tu vjerovatno zbog BF fransize i imena.
Dok vi gadovi igrate....
JBT koja salata! Daj sredi to malo, muka mi gledati.
Jao sto volim kad uvale nekaki patch pff, bacis c4 on propadne kroz pod, pa rpg prodje kroz tenk, netko krene pucat na tebe ti nemos dignut pusku.
ko tu koga.
Proklinjem DICE! Taman kada sam mislio da su ispolirali netcode, oni me dovedu u stanje hyper hypea s ovim izmjenama.
Proklinjem DICE! Taman kada sam mislio da su ispolirali netcode, oni me dovedu u stanje hyper hypea s ovim izmjenama.
Ja još čekam hoće li testirat 50Hz tickrate.
Kako li je lijepo koristiti moć mašte.
Jesam 2x i svaki puta dodje neki telefonac ili strujić i sve sjebe. Nek se jebu.
A nije da sam to izvukao iz dupeta...to su sami spomenuli nedavno!
Ok, hitmark mi je rozi, headshot crveni a kill zeleni....meni ovo funkcionira savršeno
Tickrate iznad 30Hz je nemoguć, jer su pametni ljudi odlučili to hardkodirati u engine. Vjeruj mi na riječ, kada je nešto hardkodirano, mijenjanje toga je lavovski posao. Blago rečeno.
Tickrate iznad 30Hz je nemoguć, jer su pametni ljudi odlučili to hardkodirati u engine. Vjeruj mi na riječ, kada je nešto hardkodirano, mijenjanje toga je lavovski posao. Blago rečeno.
https://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/2uqqe7/thank_you_cte_team/
Kupio BF i Premium i igra mi se crasha. Prilikom pokretanja mi izbaci onaj 'GetDeviceRemovedReason' error. Sve je updejtano i svaka druga igra radi bez problema. Riječ je o 970 GTX Windforce kartici.
Ima li pomoći?
Ok, novi bugovi i neki stari koji su opet aktualni:
- zapinjanje u killcamu / death screenu / revive screenu -> Dice navodno nadzire i smišljaju fix
- hit indikatori opet znaju pokazivati krivi smjer iz kojeg stiže paljba
- nešto niže performanse (svima!)
- bullet traceri - u patchu implementirana verzija koja nije smjela biti, rade na ispravci
Dobro jutro.
SSD je pun i gore ne stane BF patch... Tak mi i treba kad sam instalirao Android Studio. Pa ti programiraj...
Dobro jutro .
Jesam 2x i svaki puta dodje neki telefonac ili strujić i sve sjebe. Nek se jebu.
Kao što rekoh - jebale te mreže
Dobro jutro .
Jutro!
Danas si opet snuzal ili si opcinjen jucerasnjim petchom pa ti pao mrak na oci .
Ajmo probati heli
Danas si opet snuzal ili si opcinjen jucerasnjim petchom pa ti pao mrak na oci .
Jedva se ustao
Ajmo probati heli
Ja sam probao sinoć malo i mogu ti reći da je malo življi...
Jedva se ustao
Ajmo probati heli
Ja sam probao sinoć malo i mogu ti reći da je malo življi...
UUU, barrel roll radi savršeno. Za luping unatrag treba više visine ali isto prođe.
BTW, Ceco kaže da je heli OP sada.
Mislim da to i zaslužuje biti s obzirom kakav je bio u početku
Jutro smradovi Jel bilo šta zanimljivo u ovih par dana, neda mi se čitat
Jutro smradovi Jel bilo šta zanimljivo u ovih par dana, neda mi se čitat
Kakva je bila peka kod mudonje?
Dobro jutro ekipa... Jos nisam isprobal heli ali bude vremena... Jucer sam se igral s bojicama na nisanu... Neznam kak bi si to slozil...
Mislim, znam kak se slozi, neznam koju kombinaciju boja uzeti...
Dobro jutro ekipa... Jos nisam isprobal heli ali bude vremena... Jucer sam se igral s bojicama na nisanu... Neznam kak bi si to slozil...
Mislim, znam kak se slozi, neznam koju kombinaciju boja uzeti...
Ja random nešto nadrkao. Mislim da mi je zeleno kad nekog ubijem