špelac sretan rođendan.
btw i ja sam vodenjak 
Neki put zvucis ko da ti je puko
.
špelac sretan rođendan.
btw i ja sam vodenjak 
.
Ajd baš da pitamo dečke šta misle...
Rakija od grožđa je:
"U skupinu rakija koje se dobivaju destilacijom prevrelih komina od grožđa, vina, musulja i vinskih taloga ubrajaju se i domaći vinjak, lozovača (loza i travarica, označene su kao proizvodi iz Hrvatske), komovica, droždenka, vinovica, grappa i mnoga slična jaka alkoholna pića česta su na policama domaće trgovine."
Dakle grappa nije isto sto i loza. Tko tvrdi da je onda je seljak i nikad nije probao grappu :)
"U skupinu rakija koje se dobivaju destilacijom prevrelih komina od grožđa, vina, musulja i vinskih taloga ubrajaju se i domaći vinjak, lozovača (loza i travarica, označene su kao proizvodi iz Hrvatske), komovica, droždenka, vinovica, grappa i mnoga slična jaka alkoholna pića česta su na policama domaće trgovine."
Nije govno neg se pas posro
Ajd baš da pitamo dečke šta misle...
Rakija od grožđa je:
Dakle grappa nije isto sto i loza. Tko tvrdi da je onda je seljak i nikad nije probao grappu :)
Ma j*beš detalje, bitno da ona puca 
battlelog - Volume_CRO
špelac sretan rođendan.
btw i ja sam vodenjak 
.

Burned!!!!
Nije govno neg se pas posro
http://www.kroatische-feinkost.de/Getraenke/Kroatische-Spirituosen/Kroatische-Branntweine/Lozovaca-Loza-Grappa-Tresterbrand-Rakija-Prokupac-0-5l::2217.html
Neznalico :)
Naručija sam novog štakora, roccat xtd optical. Ima netko da ga je koristio, jel valja to sranje šta?
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-XTD-Optical/
battlelog - Volume_CRO
..., jel valja to sranje šta?
Ne.
Ne.
Zašto?
battlelog - Volume_CRO
Naručija sam novog štakora, roccat xtd optical. Ima netko da ga je koristio, jel valja to sranje šta?
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-XTD-Optical/
Malo je gej, onako na prvu...
Malo je gej, onako na prvu...
Baš zato mi je i zapeja za oko
battlelog - Volume_CRO
Ne.
Zašto?
Onako, na pamet.
Čekaj da se javi 1971x171, on će ti sve objasniti!
Onako, na pamet.
Čekaj da se javi 1971x171, on će ti sve objasniti!
Iša sam na njegov jubitu al nema nikakav rivju
battlelog - Volume_CRO
Sad sam slučajno kliknija na tvoj profil, jbt koliko tema pratiš
battlelog - Volume_CRO
Sad sam slučajno kliknija na tvoj profil, jbt koliko tema pratiš
Nemoj to gledati :)
Sve teme i sve jubitubere uključujući i Marijanovića
battlelog - Volume_CRO
Kaj slavi se inaguracija precjednice?
[M|C] jokaCRO ingame
nemoj se zaletavat sa mišonjom i radije pričekaj stručno mišljenje marijanovića, sad će on ,samo da završi review novog usb sticka.
nemoj se zaletavat sa mišonjom i radije pričekaj strično mišljenje marijanovića, sad će on ,samo da završi review novog usb sticka.
A čekam pa on nikako da dođe u temu, jebo usb šta više ima pričat o njemu. Biće objašnjava kako se uštekava u komp?
battlelog - Volume_CRO
nemoj se zaletavat sa mišonjom i radije pričekaj strično mišljenje marijanovića, sad će on ,samo da završi review novog usb sticka.
A čekam pa on nikako da dođe u temu, jebo usb šta više ima pričat o njemu. Biće objašnjava kako se uštekava u komp?
UNPAKING je bitan - oooo Voljum
.
J3bes stik treba ga znat odpakirat a covjek je tu strucnjak.
Mislim da ti se vise nije ponovilo
.
Događalo se, događalo se... 
Zadnji puta kad sam imao bliski susret s policijom strpali su me u maricu, odveli u šumu, ispizdili i ostavili tamo