Nego nema nam Sajbera.
Da ga nije puding otvorio
.
Nego nema nam Sajbera.
.
Lako tebi kad te to povećanje na izgled veseli.
A što bi ja jadan? Da ga obrijem, nebi mi više niti jedna dala.
Rekacija bi bila "Ne, ne, neće to u mene" 
Kako ono kažu? Male stvari vesele čovika ili tako nekako...
Ti se ne računaš, dok bi obrija jedno jaje drugo bi već zaraslo i tako u nedogled... Prevelika površina da bi sve odjednom obrija
battlelog - Volume_CRO
Nego nema nam Sajbera.
.
Sinoć smo Floyd, Nex i ja razvalili Ivanca i njega sa 1500 tiketa razlike pa od šoka još ne može doći sebi. Jadničak se valjda stisnuo u neku mračnu sobu, tiho plače i liječi ranjenu dušu...
battlelog - Volume_CRO
Sinoć smo Floyd, Nex i ja razvalili Ivanca i njega sa 1500 tiketa razlike pa od šoka još ne može doći sebi. Jadničak se valjda stisnuo u neku mračnu sobu, tiho plače i liječi ranjenu dušu...
I papa kilo pudinga od čokolade.
Da nije cajber s pudinga prešao na jogurt?
Nisam našao smajlija ovdje koji simbolizira povraćanje.
Tko zna kakve je sve "prirodne" sastojke cajber dodao u svoj puding.
سمندری ڈاکو
Volume pedeju. Ugasil sam i PC i igru preko power tipke na kucistu. Otiso sam bez puno buke i pozdrava. Gadino. Lik se vozika u tenku i ima 30-2 kd. Mene 5 puta skinul, (jos je bilo vise od 1000 tiketa do kraja) a kad nije on onda se Floyd od nekut pojavil? Zivci su mi radili a onda pogledam.....jos i Nex se prikljuci njihovoj strani. A Cyber kod mene paradira u helikopteru i sl.
Nego nema nam Sajbera.
.
Nije mi bilo baš tako teško 
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/565612184313051584/349418125/
Čitam o ovome:
I ovome:
pa nemam vremena za BF4 temu 
Skupljao je sir oko "kragnice" na malom...
Kod tvojeg kuma to bi ispalo sa okusom čilija!
Volume pedeju. Ugasil sam i PC i igru preko power tipke na kucistu. Otiso sam bez puno buke i pozdrava. Gadino. Lik se vozika u tenku i ima 30-2 kd. Mene 5 puta skinul, (jos je bilo vise od 1000 tiketa do kraja) a kad nije on onda se Floyd od nekut pojavil? Zivci su mi radili a onda pogledam.....jos i Nex se prikljuci njihovoj strani. A Cyber kod mene paradira u helikopteru i sl.
Slađe mi je na tebi imati 1-0 nego 100-0 u ciloj partiji
I tenk nisam koristija na tebi, samo pušku jer znam da baš nisi za velike cijevi
battlelog - Volume_CRO
Ti nisi čuo za UCAV?
Uostalom, samo im napiši "srest ćemo se mi na cesti momci..."
Ti nisi čuo za UCAV?
Uostalom, samo im napiši "srest ćemo se mi na cesti momci..."
Ne pomaže mu tu ucav, moj tenkić to govno skida u letu 
battlelog - Volume_CRO
ja sa jeepom silujem server netrebam mi tenk,
a ako kojim slučajem uđem u heli ili jet onda se desi da battlelog padne i onda vam piše kak je battlelog hakiran.
Kod tvojeg kuma to bi ispalo sa okusom čilija!
Volim kada se prati moj rad. Tomor - sjedi - 5!
Spelaccc - danas si mi skroz dekoncetriran
.
Ma radim neke idiotarije 
Nas meridijan ti puca drito u trticu
.
Izmedju Nigerije i Cada je merak
.
Spelaccc - danas si mi skroz dekoncetriran
.
U nedostatku boljeg ni trtica nije za bacit
battlelog - Volume_CRO
Picice, sta se radi navecer? slabo vas vidjam ingame! jucer sam nakon 10 dana upalio i nigdje nikog...
Picice, sta se radi navecer? slabo vas vidjam ingame! jucer sam nakon 10 dana upalio i nigdje nikog...
A jbg kad su u službi žena od ponediljka do četvrtaka.
nema više hardlajna 
nema više hardlajna 
upalio sam ja bf4 :D nego gdje cete uzimat bf hardlajn? malo mi je previse davat 60 odnosno 70 evra...mogu ali ne zelim. 40 evra je zadnja cijena koju nudim
nema više hardlajna 
Ostao si sam sa svojim preorderom...