I meni, i meni!
Posla nam je hrpu gadnih kita. Koji k ste svi navalili, pa šta ste svi postali j*beni jurica pa ste željni toga?

I meni, i meni!
Posla nam je hrpu gadnih kita. Koji k ste svi navalili, pa šta ste svi postali j*beni jurica pa ste željni toga?
Poslao sam Vještici pa kud puklo.
Možda se vidimo na sudu. ...
Ma... niš strašno. Vidjela sam i gore :D
Daj sliku! Evo mislim da Pirat nece ni spomenuti karton ako das gore iz osobnog iskustva!
Vjeruj mi da ne želiš to vidjeti... Ali mudo će ti rado uslikati svoga!
Tebi da vjerujem? Hmmm... Inače sam malo morbidno znatiželjna tako da....
Ajmo Mudonja šalji sliku pičko, evo napokon imamo nekog ko može potvrditi tvoje priče. Ili te strah jer ti je mal i smežuran...
Izgleda da trazi fotic s panoramskim objektivom jer s mobom nemoze uhvatit svu njegovu velicinu .
A covjece boze vas sacuvaj. Sad ste i moderatora naveli na to
Ti ne talasaj nego daj sliku makina od onih "curica" sto posjecujes tamo pa da usporedimo s Piratovim slikama ...
Daj sliku! Evo mislim da Pirat nece ni spomenuti karton ako das gore iz osobnog iskustva!
Ti i kum ste izrazito znatiželjni po tom pitanju, ha?
Nema ni slika ni priča... tek sam skupila hrabrosti da se ponovno oglasim u ovom okrutnom svijetu bf4 teme.
Nema ni slika ni priča...
Sam sebi se gadim.
Umjesto da ih benam ja sam pokleknuo pred njihovim perverzijama.
Nema ni slika ni priča... tek sam skupila hrabrosti da se ponovno oglasim u ovom okrutnom svijetu bf4 teme.
Znaci samo bacas teasere po ovoj napacenoj temi ... neka neka ... cuvaj se karme!
Dok ti skupljas hrabrost mi jedva cekamo da se kakva zenska drugarica javi.
@Bastardo- nie und nimmer/never ever
Sam sebi se gadim.
Cekaj da "one man - one jar" video uradak dodje na red ... nekako mi jos niste spremni za to, ali definitivno se micemo u dobrom smjeru ...
Nema ni slika ni priča...
Ma ovaj Mudonja je pičkica, bitno da 50 dnevno spomene svoju glavu a kad to triba dokazat onda se pravi da ne prati temu trenutno...
Popodne kad dođem doma s posla i uredim bikini zonu ja ću ti okinit svojih nekoliko umjetničkih pa ćeš vidit šta je lipota. Nemogu ti sad ovako neurednog slikavati, strpi se par uri
Sam sebi se gadim.
Siguran sam da ces se vratiti na pravi put.
Dolje prilozeno kako meni izbor servera izgleda. I onda ja moram s japancima igrati.
Dolje prilozeno kako meni izbor servera izgleda. I onda ja moram s japancima igrati.
Jel im yebes majku u chatu?
Jel im yebes majku u chatu?
Hahaha i to bez kazne
E posto smo imali nadrazujuce slike za ljubitelje guza a bogumi i nadrazujuce slike za ljubitelje falusa, mislim da je red da damo nadrazni materijal i camperima ...
Sam sebi se gadim.
Siguran sam da ces se vratiti na pravi put.
Ping ti nije bas sjajan .
Jel igras preko hotelskog wifi a ?
I ne samo to nego i žensku
Ovaj forum je kao prsten iz gospodara prstenova, ultimativno zlo koje kvari ljude.
Dok ti skupljas hrabrost mi jedva cekamo da se kakva zenska drugarica javi.
Čuj Power kod nas su ti još uvijek sve drugarice žensko tako da to ne moraš naznačiti kao u tvojoj novoj domovini, a sad da se čeka žensko ne znam baš, vidih ih kako su se svi raspisali oko slika tukija
Sam sebi se gadim.
Pirat uskoro ćeš i ti sa kukyem i perom u private room-ove, to ti tako počinje
Power jel ti šta radiš tamo ili nas samo zahebaješ, mučko đubre! i javi se na TS koji put ako si nabavio sluške.
Ma ovaj Mudonja je pičkica, bitno da 50 dnevno spomene svoju glavu a kad to triba dokazat onda se pravi da ne prati temu trenutno...
Popodne kad dođem doma s posla i uredim bikini zonu ja ću ti okinit svojih nekoliko umjetničkih pa ćeš vidit šta je lipota. Nemogu ti sad ovako neurednog slikavati, strpi se par uri
Evo me.
Jebo vas, bio sam na marendi i sad me je strah otvoriti PP.
Vidi, moram se ja urediti doli pa slikati.
Power jel ti šta radiš tamo ili nas samo zahebaješ, mučko đubre! i javi se na TS koji put ako si nabavio sluške.
Ides prerano spavati... jucer smo pricali i nasmijali se do bola...
Svi ga pitali dal je dobil upite tipa: Me su.ky, fu.ky 60$, me love you long time...
pirat, ti nekaj pod hitno trebaš piknut ,pa makar i nožem.
Ja nisam siguran da on tamo nešto zapravo radi, evo upravo roka na nekom kineskom serveru i sigurno smišlja kako će nam kasnije napisati da se napatio ko budala i imao 1000000 poslovnih problema danas
A čim ne šalje nikakve fotke ženskih znači da su ga posjetile "one" ženturače i napravile mu happy hour...
I Power, ak prodaješ komponente javi cijene pa da i ja sudjelujem u tom ringešpielu :))))
A ostalima pozdrav jer ja gifam na posao ali zato očekujem barem 10-ak novih stranica na temi (molim bez slika muških spolnih organa :D ) te pokoji ban.....naravno prvo triba Pirata vratiti na put normale jer su ga očito Kuky i Pero zaludili tu nekakvim kitama
Ides prerano spavati... jucer smo pricali i nasmijali se do bola...
Svi ga pitali dal je dobil upite tipa: Me su.ky, fu.ky 60$, me love you long time...
Bem ti sve radi nekakvog posla zanemarujem BF obaveze,a jesam baš neki....
Power ajde ako nisi rezervirao sve tremine u salonima za masažu u petak javi se onda na TS, poslje toga mene neće biti neko vrijeme pa da se (te) malo sprdamo.
@Mudo
Nisam gledao ali znaš šta je ubilo mačku pa izbjegavam .
Vi ste totalno izgorili...
Ja nisam siguran da on tamo nešto zapravo radi, evo upravo roka na nekom kineskom serveru i sigurno smišlja kako će nam kasnije napisati da se napatio ko budala i imao 1000000 poslovnih problema danas
Meni se čini da on samo šverca komponente u HR a da je tamo na erockom turizmu, hehehehehe. Sve ću ja to Liniću prijaviti
A jeste osjetljivi...Slike su vidjele dvije cure ovdje i ni blizu nisu tako osjetljivo reagirale.
Osjetljive neke muškarčine...
pirat, ti nekaj pod hitno trebaš piknut ,pa makar i nožem.
Ne brini,pikam redovito...kako nožem,tako spolovilom.
Al hvala na brizi.
Pirat sry. ovo stavljam samo da ljudima vratim moral i osmjeh na lice.
Čak ću žuti preboliti.
http://www.alo.rs/resources/img/10-03-2014/intext_big/1058046-go.jpg
http://image.lowridermagazine.com/f/girls/1103_lrms_ayala_lowrider_girls_model/30966464/1103-lrms-03-o%2Bayala-lowrider-girls-model%2B.jpg
http://data2.whicdn.com/images/62344947/large.jpg
I za druga Volume-a njegova voljena Sandrica.