- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je malo i veći problem, jer je ona kraljica, a sva djeca njegova, samo se ne smije znati jer se to onda malo previše "zaigralo" oko prijestolja!
Ne pratim tu seriju, al vidija sam onu malu plavu pičku sa zmajevima kad su snimali u Šibeniku i moram ti reći da je dooooobra. Onako na prvu mi je čak izgledalo da ne mora ni kleknuti da bi poila bananu
I ja sam je prestao pratiti kad sam skontao da nigdje ne vodi. Najbolje neka sve snime i sve se pusti pa ko čovjek pogledati u komadu. Ovo sada nema smisla.
Pretjerali ste sa spamanjem.
na 2h.

Što je malo i veći problem, jer je ona kraljica, a sva djeca njegova, samo se ne smije znati jer se to onda malo previše "zaigralo" oko prijestolja!
Ne pratim tu seriju, al vidija sam onu malu plavu pičku sa zmajevima kad su snimali u Šibeniku i moram ti reći da je dooooobra. Onako na prvu mi je čak izgledalo da ne mora ni kleknuti da bi poila bananu
Izvoli(te):
hajde da otvorimo novu temu"BF4 spam" valjda tamo nece biti nekih gusara...
Ja sam kontao "bf4 i razno" da je topic i onda NISTa ne bi bilo offtopic!
Ubih se od muke ova 2 sata ... Pirat, ne kljucaj vise temu :(
Sva sreca ima i drugih tema gdje se moze spamati, samo da se ekipa okupi.
Poznavajuci nas s foruma, ta tema bi bila on topic o BF4
Poznavajuci nas s foruma, ta tema bi bila on topic o BF4
Čika Gusar je fenomenalan moderator kad se uzme u obzir koliko mi govana možemo nasrati na jednoj stranici
Da je pak Drago mod u ovim krajevima........ :)
Sva sreca ima i drugih tema gdje se moze spamati, samo da se ekipa okupi.
Naravno da ima ...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/muske-frizure/206813.aspx
Šta je s ovim betlfildom, jel igra to još tko?
nema te na serveru ništa samo ti nama dođi evo ja krećem iz ovih stopa i na TS si nam došao, jesu sjele pare ja sam opet za onu varijantu.
E pa vi nemojte bit na ts-u kasno naveče kad se igra chainlink ili lockere
Za jednu večer bi imali nekoliko sati 'Replay reacts to....' materijala
a daj nemoj sad pretjerivati nije tako loše bar kad sam ja bio ili ja to nisam sa vama u ekipi često onda my bad
Jok, to je slabo.
Ne da je postao dostojni nexov nasljednik, nego je još 'jači'
nemoj tako nex ne vajna bar ne nešto u zadnje vrijeme ili sam ja navikao na svoje goričane preko lan-a pa mi to normalno. sorry nex
Bik te jebo, što je ovo?
Mudu, morao sam na mute ali svaka ti dala.
"yebat ko rodicu" ...
Uporaba u recenici ...
"Sinoc je bila genijalna partija. Uzeo sam UCAV i yebao ih ko rodice".
ili uporaba u rečenici: dođi na G server i izjehi nas ko rod'cu. Uskoro/možda se gasi pa ono da ne izgubimo priliku da te se svi sjetimo u četu ucavhore
i za tebe, banane i te tvoje studentice mogu ti samo reći slijedeće...
Ja sam zivio u zabludi da FB nije Livecams.com...
me too
FIGHT, FIGHT, FIGHT!!
Danny naj se mešat u tujde posla
A ne. To bi bio offtopic!
i jedna moderatoru za gašenje, da sam na poslu bi se uzrujal ovak :D
Vrhunsko višestruko citiranje.
Dama tako neće nikad.

a jebem im mater,kad stoji da je 10e i kad podjem kupit pise 19e...koji kk??
vidim sada,zakasnio sam.danas do 4 vridilo.
@Mato0013
Jel ovo osvrt na sve postove danas ????
Dama tako neće nikad.
molim i dodatne bodove za brisanje nepotrebnog citiranja bar koliko sam mogao
da da mi oprostiš za TD na lockanje teme. jbg morao sam nekom zaljepiti prvi da budem na netko i nešto na Fridajovoj listi, so funk the authority!
on topic hoće netko dolaziti na G server? zavod je trenutno :D
EDIT:
pukycro a ispalo je tako kaj ja mogu, pa ti pirat opet ključaj temu
kakav je to Hercegovac bez dvista eurića u jaketi, bio sam tamo neko vrijeme i nisam sreo takvog.
Ni jaketa nisan ču odavna....
Neće ti svi znat što je to..
Nego zanima me ovo : davno nekada, još pretprošle godine kupio ja BF4 s 1. DLC-om, i onda po redu kako je koji izlazio i sada imam sve dodatke ali kako mogu prijeći na Premium a da ne plaćam opet sve ispočetka.
Dama tako neće nikad.
Iskreno..... post me smorio koliko je ispresjecan bojama.
Dobiti će Mato Porina za kompoziciju
kakav je to Hercegovac bez dvista eurića u jaketi, bio sam tamo neko vrijeme i nisam sreo takvog.
To su fejkani euri za barit rodice.
Nego zanima me ovo : davno nekada, još pretprošle godine kupio ja BF4 s 1. DLC-om, i onda po redu kako je koji izlazio i sada imam sve dodatke ali kako mogu prijeći na Premium a da ne plaćam opet sve ispočetka.
Pa, lako, samo kupiš Premium. I onda ne platiš za ama baš nijedan DLC, samo platiš Premium dodatne fičere.
Šta je s ovim betlfildom, jel igra to još tko?
nema te na serveru ništa samo ti nama dođi evo ja krećem iz ovih stopa i na TS si nam došao, jesu sjele pare ja sam opet za onu varijantu.
Ma nema me općenito online, Mudonja zna razloge pa neka vam kaže na ts-u da ne pišem sve ode...
Kakve pare? Mislite i dalje nastaviti sa serverom? Ako da, netko drugi će se ovaj put morati pozabaviti time, jer sumnjam da ću više tako skoro zaigrati bf. Čak sam i account dao prijatelju pa po tome zaključi koliko imam volje za igru
Dama tako neće nikad.
Meni je isto nekako lakše pratiti Damin način, ovo ubije dok sve popratim. Naš Mato citira zadnja dva miseca
To su fejkani euri za barit rodice.
covik objasnio...!
nisa mreka da necu kupit nego koji sam baksuz do 4 vridi dodjem u 4ipo kuci...u kqrac.
Igram BF3, i non-stop završavam u "lošijim" timovima (izgubio 3 runde za redom). Na novom serveru, spojio se usred pola runde rusha, na kraju obrane (naravno izgubimo) debelo sam prvi u timu.
Krenemo u napad (Damavand), skinem dva choppera sa SMAW-om, jednom ispucam pilota, uz moju podršku iz zraka uzmemo prve tri baze, krenem na četvrtu bazu nakon 22:1 i dobijem ban na tjedan dana sa servera... Da se raniš...
EDIT:
Levelcap i Matimio imali one shot bug izbliza, interesantno, objašnjava dosta situacija zapravo (klijenti im nisu update-ali info da su "ranjeni"):
Igram BF3, i non-stop završavam u "lošijim" timovima (izgubio 3 runde za redom). Na novom serveru, spojio se usred pola runde rusha, na kraju obrane (naravno izgubimo) debelo sam prvi u timu.
Krenemo u napad (Damavand), skinem dva choppera sa SMAW-om, jednom ispucam pilota, uz moju podršku iz zraka uzmemo prve tri baze, krenem na četvrtu bazu nakon 22:1 i dobijem ban na tjedan dana sa servera... Da se raniš...
EDIT:
Levelcap i Matimio imali one shot bug izbliza, interesantno, objašnjava dosta situacija zapravo (klijenti im nisu update-ali info da su "ranjeni"):
Daj.. ne moraš mi ništa pričati... danas mi klinac od 17.god. objašnjava da nije čiter i da si podesim MTU... Aha...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AngeloMerte1337/stats/1010332094/pc/
Jebena je ta optika, stari moj...
Daj niste normalni jebo te. Na poslu mi riknula mrežna i ne mogu pratiti forum a vidim da je ovdje aktivno ne stižem sve ni pročitati...kao da je izašao novi DLC "Svugdje mu je bolje nego u gaćama - final stand"
Koji je glup osjećaj dok letiš helijem i onda te s drugog kraja mape zzzzzzz tup. Samo da vidiš kako je sa druge strane
http://plays.tv/video/54b5b610880f58450e
Friday je nešto spomenuo Venus. Za sve vas koji si ga ne možete priuštiti imate ovu zamjensku varijantu
. Mislim da čak može i vunena čarapa u dugim zimskim noćima i hladnim rukama a i ekološki je prihvatljivije
I malo offtopica zar je moguće da se ovako nešto još uvijek dešava
http://plays.tv/video/54b5aee97ba6b81271
Alien?
Alien?
Dobro jutro .