Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.673.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo neki štrajk u pripremi. Šta se mene tiče volio bi da potraje i duže pa se možda opamete. Dice je toliko toga zabranio kroz zadnja 2-3 battlelog patcha da uskoro više neće ni biti razlike između offciala i ranked servera

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

prvo ddos pa sada ovi, jos cekam da se i elektricari pobune pa iskljuce struju serverima pa onda portiri da ne puste u zgradu....

sve samo da se ne igra

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Volume kaže...
TomoR kaže...
Volume kaže...

Ajde Tom šta si tako ljubomoran i zavidan na njegov skill... 

Da ima skilla igrao bi on BF4, ovako je samo maksimlano iskorištavanje mehanike BF3 i server sa 3000 ticketa sa hrpom noobova. 

Štoviše u BF4 bi svako malo pojeo SRAW chopper koji tako kempa.

Naravno da je super nabiti takav skor, ali ne na (po meni totalno dosadan) način. Evo, neka to isto napravi taj trio (chopper + jet) na RU strani na Noshahr-u, e onda im skidam kapu do poda.

Bitan je kd jer se na to ženske vataju, koga briga za stil igre... U ovo moderno vrime smartfona, tableta i sličnih sr*nja odeš u birtiju i uplališ battlelog da se vide statsi. Tako mob ostaviš na stolu i da samo vidiš kako se p*čke lože na takav kd.

Meni nije jasno šta svi sprdate maloga jer oće nešto poj*bat...

AHHAHAHHAHAHAHAHAAHAHA

Koji ste vi kralje na ovom"forumu" AHAHAHAAHAHAHAHA

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Skilledžija kaže...

Meni žena zaprijetila da mi neće kuhat i prat gaće ako mi KD bude manji od 2.

Meni isto... jos sam u istim gacama od izlaska BF3.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Skilledžija kaže...

Meni isto... jos sam u istim gacama od izlaska BF3.

Priča se da nakon 3.0 možeš i j*bat kad oćeš, a ne da triba čekat kad će ona bit od volje

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vi barem imate gace.

Vratio sam se u bf4 svijet, lutao sam LoLom i gledao razne filmove.

Hitreg odičan, ali mislim da to varira i ovisi o serveru. Još uvijek samo lutam na OP mapi, al' eto :)

Jel ima još uvijek G server?
Ja ga nemam u <3, niste valjda odustali.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Paradox1 kaže...

Vi barem imate gace.

Vratio sam se u bf4 svijet, lutao sam LoLom i gledao razne filmove.

Hitreg odičan, ali mislim da to varira i ovisi o serveru. Još uvijek samo lutam na OP mapi, al' eto :)

Jel ima još uvijek G server?
Ja ga nemam u <3, niste valjda odustali.

Evo ga, začudo još uvijek je živ

Nego, koje je vaše mišljenje o ovom štrajku hostova? Ja ih definitivno podržavam jer ovo što Dice radi nije baš korektno a o ovim "tajnim" patchevima nije valjda ni potrebno diskusirati.

Battlelog: [G] pijana_carapa
10 godina
neaktivan
pukycro kaže...

ja stisnem f5 i to je to

EDIT e Dany jesi brz

Jeah... je.e me 15 minuta, i onda odlucim postati tu u forumu pa proradi... Boji vas se DICE 

Hello...
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Ma uhvatio se chainlinka s onim bonusima od 200% ... tamo mi nekako najbrze ide levelup ... losija partija bude oko 80k a bolja oko 180k s bonusima :)

Još nisam igrao chainlink pa nije problem doći pomoći kolegi , tako i tako sam uvijek među prva 2-3 za punjenje G servera pa me mogu ispričati ako koji put zakasnim malo

Volume kaže...

Bitan je kd jer se na to ženske vataju, koga briga za stil igre... U ovo moderno vrime smartfona, tableta i sličnih sr*nja odeš u birtiju i uplališ battlelog da se vide statsi. Tako mob ostaviš na stolu i da samo vidiš kako se p*čke lože na takav kd.

Meni nije jasno šta svi sprdate maloga jer oće nešto poj*bat...

Uz ignoriranje zapleta između vas dvoje ali mislim da imamo kandidata za post godine, kroz čičke do KD omjera 

Čekaj meni K/D omjer 1.08 jel ja smijem bar venusa koristi ili samo koprive? 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 15:08 (MatoOO13).
14 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...
Čekaj meni K/D omjer 1.08 jel ja smijem bar venusa koristi ili samo koprive? 

ti se čak nesmiješ ni družit sa kukyem 

13 godina
Granzon kaže...

Nego, koje je vaše mišljenje o ovom štrajku hostova? Ja ih definitivno podržavam jer ovo što Dice radi nije baš korektno a o ovim "tajnim" patchevima nije valjda ni potrebno diskusirati.

Let's pretend like it will change something! <3

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Battlefield 4

Easter Egg lol

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
CroPower76 kaže...

htjeo Ratkapu raketirati

Ne diraj mi Ratkapu, (moram mu poslat friend request) neki dan sam imao 6-9 k-d s time da mi je on napravio 4-0, a bili skupa u squadu! 

Skilledžija kaže...

Zato igram isključivo na Noob friendly serverima.

Ako si ti na serveru, to nikako nije više noob frendly!

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A jeste ga nasrali...

Sretna vam nova svima! Tek sam došao kući pa nisam mogao ranije. Želim vam dobar KDR, dobar hardver, potpuni izostanak problema sa igrom a najviše puno sreće u obitelji i osobnog uspjeha u 2015. godini. I naravno, da seremo u ovoj temi toliko da piratu otpadne kosa...

Freak Show Inc.

12 0 hvala 10
12 godina
Battlefield 4

Pa sto je sada ? Server Gerijatrije potpuno nestao ???

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
pukycro kaže...

Sajber  ga uzel doma .

Necete se vise igrat rata .

12 godina
Battlefield 4

ah taj varazdinec, prvo nasrne na DICE s ddos sad ukrade server, mislim da bi ga trebalo posjetiti s bezbolnom palicom...

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovako pozdrav svima novi sam tu i imam jedno pitanje. Takodjer sam novi u igranju online igro sam nekad davno cod-4 na xfire sad me zanima kupio sam baterfild-4 na originu i nemogu nigdje nac cd key jesam ga trebo dobit na mail ili je negdje? Mlio bih vas pomoc.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 19:24 (snajp21).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
snajp21 kaže...

Ovako pozdrav svima novi sam tu i imam jedno pitanje. Takodjer sam novi u igranju online igro sam nekad davno cod-4 na xfire sad me zanima kupio sam baterfild-4 na originu i nemogu nigdje nac cd key jesam ga trebo dobit na mail ili je negdje? Mlio bih vas pomoc.

Baterfild, kažeš?

Freak Show Inc.
14 godina
snajp21 kaže...

Ako si kupio direktno preko origina onda bi ti trebao biti u library-u tvog origin accaunta. Isto kao i kad kupiš na Steamu.

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Ako si kupio direktno preko origina onda bi ti trebao biti u library-u tvog origin accaunta. Isto kao i kad kupiš na Steamu.

Osim ako je njpa...

(antraks ima kopirajt na to)

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
pukycro kaže...

Udara u glavu k o šampanjac
njeno malo, glatko, crno koleno
pusti srećo, samo sam muškarac
vuče me, prokleto...

Šta si pijan nije nestalo ništa, sve je na mistu pa čak i Cyberova seksualnost

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Granzon kaže...
snajp21 kaže...

Možda još nije ni skinuo Origin aplikaciju:

https://www.origin.com/en-ie/download

Skineš to, instaliraš, te se ulogiraš sa svojim Origin podacima. Tu bi ti igra trebala biti u Library-u i instaliraš je.

Pokrećeš je preko Battleloga:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/gate/

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima i sretna Nova godina!

Znam da je malo OT ali dajte mi pomozite ako možete... 

Prije nekih 5-6 dana počeo sam imati problema prilikom igranja BF-a. Igram sve normalno i nakon 10-tak minuta mi padnu FPS na možda 10-12 i tako traje nekih 30-tak sekundi i onda opet normalno. I tako opet nakon par minuta sve isto i proces se ponavlja.

Imam ATI HD7970, stara je 2 godina otprilike.

Sada ne znam dali je to do drivera, dali je greška u kartici ili nešto treće?

Dajte mi pomozite ili recite kako da karticu testiram!

Hvala i pozdrav!

Battlefield 4: [G]Diretore_BB
14 godina
Volume kaže...
Šta si pijan nije nestalo ništa, sve je na mistu pa čak i Cyberova seksualnost

Kakva god ona bila 

mabencic kaže...
Prije nekih 5-6 dana počeo sam imati problema prilikom igranja BF-a. Igram sve normalno i nakon 10-tak minuta mi padnu FPS na možda 10-12 i tako traje nekih 30-tak sekundi i onda opet normalno. I tako opet nakon par minuta sve isto i proces se ponavlja.

Imam ATI HD7970, stara je 2 godina otprilike.

Sada ne znam dali je to do drivera, dali je greška u kartici ili nešto treće?

Dajte mi pomozite ili recite kako da karticu testiram!

Imaš pokrenut MSI Afterburner, ili neki slični program koji crta krivulju statistike kartice.

I onda ugasiš igru, ili Alt Tab, i pogledaš kakve su temperature (možda ti se pregrijava), na kojem klocku je radila (možda se thottla - smanjuje clock- iz nekog razloga), dal je memorija popunjena (možda si pojačao postavke pa nemaš dovoljno memorije na kartici..)

A možda si instaliro neki softver koji toliko zauzme procesor da ti uspori igru.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
TomoR kaže...
Volume kaže...

Da ima skilla igrao bi on BF4, ovako je samo maksimlano iskorištavanje mehanike BF3 i server sa 3000 ticketa sa hrpom noobova.

Morat ću te razočarati:

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...
Volume kaže...

Morat ću te razočarati:

Čim sam vidio video, znao sam da je Hero server, gdje se dogovara air peace, a zabranjen je SRAW i Stinger... Osim toga, tu je bitniji pilot nego gunner...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ova runda noćas na [G] serveru:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/551139423385674944/328119494/

cijelu rundu gubimo i na kraju 4-0.

gg everyone!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Ova runda noćas na [G] serveru:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/551139423385674944/328119494/

cijelu rundu gubimo i na kraju 4-0.

Da.. dugo nisam bio tak loše volje, i to samo zbog BFa.

Naš squad stalno prvi, a gubimo rundu za rundom... Tak mi i treba što sam se prebacio u slabiji tim.

Moram se malo odmoriti...

EDIT: Battlefield 4: Tank APS Guide

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 2:00 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Imaš pokrenut MSI Afterburner, ili neki slični program koji crta krivulju statistike kartice.

I onda ugasiš igru, ili Alt Tab, i pogledaš kakve su temperature (možda ti se pregrijava), na kojem klocku je radila (možda se thottla - smanjuje clock- iz nekog razloga), dal je memorija popunjena (možda si pojačao postavke pa nemaš dovoljno memorije na kartici..)

A možda si instaliro neki softver koji toliko zauzme procesor da ti uspori igru.

Nemam ništa, sve je normalno, nisam je clockao.

A probati ću MSI Afterburner staviti čisto da vidim temperaturu pa javim što će se desiti.

Pozdrav!

Battlefield 4: [G]Diretore_BB
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice