- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo ddos pa sada ovi, jos cekam da se i elektricari pobune pa iskljuce struju serverima pa onda portiri da ne puste u zgradu....
sve samo da se ne igra
Ajde Tom šta si tako ljubomoran i zavidan na njegov skill...
Da ima skilla igrao bi on BF4, ovako je samo maksimlano iskorištavanje mehanike BF3 i server sa 3000 ticketa sa hrpom noobova.
Štoviše u BF4 bi svako malo pojeo SRAW chopper koji tako kempa.
Naravno da je super nabiti takav skor, ali ne na (po meni totalno dosadan) način. Evo, neka to isto napravi taj trio (chopper + jet) na RU strani na Noshahr-u, e onda im skidam kapu do poda.
Bitan je kd jer se na to ženske vataju, koga briga za stil igre... U ovo moderno vrime smartfona, tableta i sličnih sr*nja odeš u birtiju i uplališ battlelog da se vide statsi. Tako mob ostaviš na stolu i da samo vidiš kako se p*čke lože na takav kd.
Meni nije jasno šta svi sprdate maloga jer oće nešto poj*bat...
AHHAHAHHAHAHAHAHAAHAHA
Koji ste vi kralje na ovom"forumu" AHAHAHAAHAHAHAHA
Meni žena zaprijetila da mi neće kuhat i prat gaće ako mi KD bude manji od 2.
Meni isto... jos sam u istim gacama od izlaska BF3.
Meni isto... jos sam u istim gacama od izlaska BF3.
Priča se da nakon 3.0 možeš i j*bat kad oćeš, a ne da triba čekat kad će ona bit od volje

Vi barem imate gace.
Vratio sam se u bf4 svijet, lutao sam LoLom i gledao razne filmove.
Hitreg odičan, ali mislim da to varira i ovisi o serveru. Još uvijek samo lutam na OP mapi, al' eto :)
Jel ima još uvijek G server?
Ja ga nemam u <3, niste valjda odustali.
Vi barem imate gace.
Vratio sam se u bf4 svijet, lutao sam LoLom i gledao razne filmove.
Hitreg odičan, ali mislim da to varira i ovisi o serveru. Još uvijek samo lutam na OP mapi, al' eto :)
Jel ima još uvijek G server?
Ja ga nemam u <3, niste valjda odustali.
Evo ga, začudo još uvijek je živ
Nego, koje je vaše mišljenje o ovom štrajku hostova? Ja ih definitivno podržavam jer ovo što Dice radi nije baš korektno a o ovim "tajnim" patchevima nije valjda ni potrebno diskusirati.
ja stisnem f5 i to je to
EDIT e Dany jesi brz
Jeah... je.e me 15 minuta, i onda odlucim postati tu u forumu pa proradi... Boji vas se DICE
Ma uhvatio se chainlinka s onim bonusima od 200% ... tamo mi nekako najbrze ide levelup ... losija partija bude oko 80k a bolja oko 180k s bonusima :)
Još nisam igrao chainlink pa nije problem doći pomoći kolegi , tako i tako sam uvijek među prva 2-3 za punjenje G servera pa me mogu ispričati ako koji put zakasnim malo
Bitan je kd jer se na to ženske vataju, koga briga za stil igre... U ovo moderno vrime smartfona, tableta i sličnih sr*nja odeš u birtiju i uplališ battlelog da se vide statsi. Tako mob ostaviš na stolu i da samo vidiš kako se p*čke lože na takav kd.
Meni nije jasno šta svi sprdate maloga jer oće nešto poj*bat...
Uz ignoriranje zapleta između vas dvoje ali mislim da imamo kandidata za post godine, kroz čičke do KD omjera
Čekaj meni K/D omjer 1.08 jel ja smijem bar venusa koristi ili samo koprive?

ti se čak nesmiješ ni družit sa kukyem
Nego, koje je vaše mišljenje o ovom štrajku hostova? Ja ih definitivno podržavam jer ovo što Dice radi nije baš korektno a o ovim "tajnim" patchevima nije valjda ni potrebno diskusirati.
Let's pretend like it will change something! <3
htjeo Ratkapu raketirati
Ne diraj mi Ratkapu, (moram mu poslat friend request) neki dan sam imao 6-9 k-d s time da mi je on napravio 4-0, a bili skupa u squadu!
Zato igram isključivo na Noob friendly serverima.
Ako si ti na serveru, to nikako nije više noob frendly!
A jeste ga nasrali...
Sretna vam nova svima! Tek sam došao kući pa nisam mogao ranije. Želim vam dobar KDR, dobar hardver, potpuni izostanak problema sa igrom a najviše puno sreće u obitelji i osobnog uspjeha u 2015. godini. I naravno, da seremo u ovoj temi toliko da piratu otpadne kosa...
Pa sto je sada ? Server Gerijatrije potpuno nestao ???
Sajber ga uzel doma .
Necete se vise igrat rata .
ah taj varazdinec, prvo nasrne na DICE s ddos sad ukrade server, mislim da bi ga trebalo posjetiti s bezbolnom palicom...
Ovako pozdrav svima novi sam tu i imam jedno pitanje. Takodjer sam novi u igranju online igro sam nekad davno cod-4 na xfire sad me zanima kupio sam baterfild-4 na originu i nemogu nigdje nac cd key jesam ga trebo dobit na mail ili je negdje? Mlio bih vas pomoc.
Ovako pozdrav svima novi sam tu i imam jedno pitanje. Takodjer sam novi u igranju online igro sam nekad davno cod-4 na xfire sad me zanima kupio sam baterfild-4 na originu i nemogu nigdje nac cd key jesam ga trebo dobit na mail ili je negdje? Mlio bih vas pomoc.
Baterfild, kažeš?
Ako si kupio direktno preko origina onda bi ti trebao biti u library-u tvog origin accaunta. Isto kao i kad kupiš na Steamu.
Ako si kupio direktno preko origina onda bi ti trebao biti u library-u tvog origin accaunta. Isto kao i kad kupiš na Steamu.
Osim ako je njpa...
(antraks ima kopirajt na to)
Udara u glavu k o šampanjac
njeno malo, glatko, crno koleno
pusti srećo, samo sam muškarac
vuče me, prokleto...
Šta si pijan nije nestalo ništa, sve je na mistu pa čak i Cyberova seksualnost
Možda još nije ni skinuo Origin aplikaciju:
https://www.origin.com/en-ie/download
Skineš to, instaliraš, te se ulogiraš sa svojim Origin podacima. Tu bi ti igra trebala biti u Library-u i instaliraš je.
Pokrećeš je preko Battleloga:
Pozdrav svima i sretna Nova godina!
Znam da je malo OT ali dajte mi pomozite ako možete...
Prije nekih 5-6 dana počeo sam imati problema prilikom igranja BF-a. Igram sve normalno i nakon 10-tak minuta mi padnu FPS na možda 10-12 i tako traje nekih 30-tak sekundi i onda opet normalno. I tako opet nakon par minuta sve isto i proces se ponavlja.
Imam ATI HD7970, stara je 2 godina otprilike.
Sada ne znam dali je to do drivera, dali je greška u kartici ili nešto treće?
Dajte mi pomozite ili recite kako da karticu testiram!
Hvala i pozdrav!
Kakva god ona bila
Imam ATI HD7970, stara je 2 godina otprilike.
Sada ne znam dali je to do drivera, dali je greška u kartici ili nešto treće?Dajte mi pomozite ili recite kako da karticu testiram!
Imaš pokrenut MSI Afterburner, ili neki slični program koji crta krivulju statistike kartice.
I onda ugasiš igru, ili Alt Tab, i pogledaš kakve su temperature (možda ti se pregrijava), na kojem klocku je radila (možda se thottla - smanjuje clock- iz nekog razloga), dal je memorija popunjena (možda si pojačao postavke pa nemaš dovoljno memorije na kartici..)
A možda si instaliro neki softver koji toliko zauzme procesor da ti uspori igru.
Ajde Tom šta si tako ljubomoran i zavidan na njegov skill...
Da ima skilla igrao bi on BF4, ovako je samo maksimlano iskorištavanje mehanike BF3 i server sa 3000 ticketa sa hrpom noobova.
Morat ću te razočarati:
Čim sam vidio video, znao sam da je Hero server, gdje se dogovara air peace, a zabranjen je SRAW i Stinger... Osim toga, tu je bitniji pilot nego gunner...
Ova runda noćas na [G] serveru:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/551139423385674944/328119494/
cijelu rundu gubimo i na kraju 4-0.
gg everyone!
Ova runda noćas na [G] serveru:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/551139423385674944/328119494/
cijelu rundu gubimo i na kraju 4-0.
Da.. dugo nisam bio tak loše volje, i to samo zbog BFa.
Naš squad stalno prvi, a gubimo rundu za rundom... Tak mi i treba što sam se prebacio u slabiji tim.
Moram se malo odmoriti...
EDIT: Battlefield 4: Tank APS Guide
Imaš pokrenut MSI Afterburner, ili neki slični program koji crta krivulju statistike kartice.
I onda ugasiš igru, ili Alt Tab, i pogledaš kakve su temperature (možda ti se pregrijava), na kojem klocku je radila (možda se thottla - smanjuje clock- iz nekog razloga), dal je memorija popunjena (možda si pojačao postavke pa nemaš dovoljno memorije na kartici..)
A možda si instaliro neki softver koji toliko zauzme procesor da ti uspori igru.
Nemam ništa, sve je normalno, nisam je clockao.
A probati ću MSI Afterburner staviti čisto da vidim temperaturu pa javim što će se desiti.
Pozdrav!