Ja sam se danas slikal na Whiteoutu...
Zimske gadosti.
Ja sam se danas slikal na Whiteoutu...
Zimske gadosti.
Ja mislio da je noćas fotkanje, a nalio se ko' majka noćas! Sad sam hepi kad kužim da sam fulao datum
EDIT: sad skužio da nisam fulao datum nego je sajber sjebo
BTW, kod mene ga već ima 15cm i još trpa... samo neka trpa
Ako pričaš o snijegu ok.. ali ako pričaš o ćelavcu slabo buš natrpao sa 15 cm danek
Snijeg, Joka. Kad legnem u snijeg na leđa 15cm ga još viri van ko' jarbol!
Gle ak je snijeg 1 cm napadao nemaš se kaj hvaliti.
Posljednje pripreme za fotkanje, svi ste tu?
Do sad nisam bio doma :D
Posljednje pripreme za fotkanje, svi ste tu?
Do sad nisam bio doma :D
Ajd! Pass?
Ako je netko za slikanje. Naš server:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/5baa47ea-fc3a-4332-88e8-3734b93dbf59/G-Clan-BEST-CQ-MAPS-1000-Tickets-I-No-Lag-I-Ping-Limit/
Šifra je: 2015
Koristimo ovaj TS:
xcell.teamspeak.me
Soba: Gerijatrija
Šifra: 2015
Okupljamo se na helipadu kod točke E.
(I mala promjena plana, lijepše je svijetlo)
Svi gledamo prema najvišem vrhu s tornjem kod točke C!
Prvi red leži, drugi čuči, a treči stoji.
Nema ubijanja, možda ću uključiti automatski kick.
Ajd spojite se i igrajte, morao sam ici :(
FOTKANJE ZAVRŽENO
Mozda ponovimo s vise ljudi ak bude zainteresiranih :D
Sad se igraju vanilla mape
pozdrav!
Pa to treba rec u koju uru i 2 dana prije, pa 2 sata ranije jos napomenut...(znam, reka si jučer, ali opet...ja potpuno zaboravo...)
Kaje bilo malo ljudi?
Neznam koji si kura* uopće zapeo za tih 19h?
Još od kad sam bio lijep i mlad znam da su svi slični eventi bili navečer od 9.30-10h...
Kaje bilo malo ljudi?
Neznam koji si kura* uopće zapeo za tih 19h?
Još od kad sam bio lijep i mlad znam da su svi slični eventi bili navečer od 9.30-10h...
Pa da i ja isto totalno zaboravio a znam sam da je danas samo danas je bio i u cs:go bozicni turnir od pol 7
Možeš dati sliku samo dijela.... Khm..... Kuhinje
prvo sam poceo ormar evo jedan preview, a zena se nece slikat :)
Koga puca nostalgija za bf3, tebe ili zenu?
Kuhinja ti ima plavi filter! :)
aj pomozi netko,sta znaci bf4 premium edition jeli to znaci da imam igru i premium,zasto je sama igra skuplja od toga
Možeš dati sliku samo dijela.... Khm..... Kuhinje
prvo sam poceo ormar evo jedan preview, a zena se nece slikat :)
Koga puca nostalgija za bf3, tebe ili zenu?
Kuhinja ti ima plavi filter! :)
na slici je ormar kuhinja se od sutra slaze ....nije filter nego blic :)
aj pomozi netko,sta znaci bf4 premium edition jeli to znaci da imam igru i premium,zasto je sama igra skuplja od toga
Da to je igra + premium, zašto je sama igra skuplja? Tko će ga znati, to ni meni baš nije jasno. Očito im logika nije jača strana.
na slici je ormar kuhinja se od sutra slaze ....nije filter nego blic :)
Znam, zekam te.
Zna li tko jel u ovom g*vnu od igre postoje nekakav spawn hack ili nešto na tu šemu? Sad odem baciti partiju chainlinka i naletim na neke fince, njih 4-5 u squadu. Likovi ti se samo odjenom stvore isprid face ili iza leđa, a da nemaju zastavice ili beacona nigdi u blizini i samo sve redom pokose...
Zna li tko jel u ovom g*vnu od igre postoje nekakav spawn hack ili nešto na tu šemu? Sad odem baciti partiju chainlinka i naletim na neke fince, njih 4-5 u squadu. Likovi ti se samo odjenom stvore isprid face ili iza leđa, a da nemaju zastavice ili beacona nigdi u blizini i samo sve redom pokose...
Devil things
Ovi nobovi uvjek nađu razlog za los K\D ratio, nije ti to cod, biži ća
Pa to treba rec u koju uru i 2 dana prije, pa 2 sata ranije jos napomenut...(znam, reka si jučer, ali opet...ja potpuno zaboravo...)
Da, znam.
Ovo je bilo nabrzinu samo da se stignemo pofotkati prije Nove godine da možemo sliku djeliti kao čestitku, možda se pojavi i negdje na online BUG-u ako ju primjeti netko od odgovornih ;)
A ja sam bio doma samo od 6-8
Došao doma, organizirao fotkanje, i brzo van.
E sad, ako ima zainteresiranih, prije 31.12. da ponovimo ovo, sa 60-tak igrača, napravimo lijepu sliku, netko ju opako dobro obradi....
Ja mogu ponovo sve organizirati i najaviti nekoliko puta prije... ako ima zainteresiranih.
Paa, sad kad si spomenuo meni je rođendan 31.12. Može 30.12.?
Paa, sad kad si spomenuo meni je rođendan 31.12. Može 30.12.?
Može bilo kad!
Malo više ljudi nek se dogovori i ja opet organiziram :)
Ako su nam Lizzard Squad rušili Battle/-field/-log onda navijam za Anonymous u ratu protiv njih.
Za koga vi pak navijate:
1 | Lizzard Squad |
---|---|
2 | Anonymous |
25 | Ja sam ođe biciklom |
Ako su nam Lizzard Squad rušili Battle/-field/-log onda navijam za Anonymous u ratu protiv njih.
Za koga vi pak navijate:
Ja navijam za Ivana Vilibora Sinčića, samo što ga nisi stavio u listu.
Za koga vi pak navijate:
Za gušter ekipu. Dabogda do jutra kompletno uništili bf pa da se svi pribacili na cod
Uvijek se nađe jedan pametnjaković, ovaj put s flashbangom (s današnjeg fotkanja)
Gdje su slike. Ja ne mogu više čekati
Može ovak?
I, je netko za ovo, 64 igrača, i nabrojana imena svih koju su bili gore? :D
Želi? Žele? Daj se odluči jeste li svi za jednog ili jedan za sve.
Screen shotovi su ogromni (i veličinom i veličinom :D )
Upload svih bi mi trajao nekoliko sati.
Pa sam odabrao 6 komada i stavio ih u jedan RAR:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/89503700/Fotkanje%202015.rar
Obradite ih kako želite.
Može biti "BUG forum", može biti "Gerijatrija", može biti samo Sretna nova, može biti Njubovi na helipadu...
Pa da vidimo kreacije
Uvijek se nađe jedan pametnjaković, ovaj put s flashbangom (s današnjeg fotkanja)
Sigurno je ovaj kranje desno šta stoji uz Špelca...
divlja jovanka me skroz zaklonila