Bemti doma sam u Slavoniji za blagdane pa nit mogu igrat nit se naslikavat!
bilo kakav komp na koji mozes downloadati ili presimiti BF 4 i pokrenuti.
Mozes i dati account nekom normalnom frendu kojem vjerujes. Da se bar pojavi online na helipadu.
Bemti doma sam u Slavoniji za blagdane pa nit mogu igrat nit se naslikavat!
bilo kakav komp na koji mozes downloadati ili presimiti BF 4 i pokrenuti.
Mozes i dati account nekom normalnom frendu kojem vjerujes. Da se bar pojavi online na helipadu.
Battlelog sere cijeli dan: No contact wit EA online,....
Malo radi, malo ne...
Malo radi, malo ne...
I mene sutnulo usred runde.
Sry Ara vidjeh te nisam" corav" : )
Si odigrao rundu do kraja ?
ma sranjee!!!
konacno slobodan dan za igranje o origin sere!!
Malo radi, malo ne...
ja sam igrao neku rush mapu, i odjednom sa 64 igraca palo na cca 18 i nakon te mape ostali nas troje i onda smo i mi izasli, a vec kad nas je ostalo 18 refreshao sam BL i pisalo je da ne radi
Da, svi koji su u to vrijeme igrali piše da su u igri, al mislim da više nije nitko :)
Pa što je ovo? Taman sam opet komp osposobio i sad ovo sranje od battlelog-a ne radi.
PRORADILO.
Prerano je proradio BF4. Još nisam ni LVL 1:
Pozdrav svima i sretni vam protekli blagdani
Nije me bilo više od tjedan dana i tama kontam doći i baciti malo kad ono sve u qurcu ne radi ni battlelog a kamoli BF. Sreća pa sam imao instaliarn BC2. I probam ovaj M136 AT4 jer je nešto slično kao SRAW a do sad nisam imao sa njim par kilova jer mi nije bio sjeo na prvu kad ono
Malo radi, malo ne...
I mene sutnulo usred runde.
Sry Ara vidjeh te nisam" corav" : )
Si odigrao rundu do kraja ?
Ma, šutnulo me van usred runde!!
Taman kad smi im počeli hebat majku... još se derem na svih da su kamperske pichkice i da ne brane mcomove...
Nije me bilo više od tjedan dana i tama kontam doći i baciti malo kad ono sve u qurcu ne radi ni battlelog a kamoli BF. Sreća pa sam imao instaliarn BC2. I probam ovaj M136 AT4 jer je nešto slično kao SRAW a do sad nisam imao sa njim par kilova jer mi nije bio sjeo na prvu kad ono
I to na serveru sa 5xXP
Kad nama cetvorka i dvojka je dobra.
Mislim na battlefield
Podsjetnik: fotkanje danas u 19.
Ovdje ću staviti link na server i šifru.
I TeamSpeak na koji bi bilo dobro da se svi spoje da se lakše dogovaramo.
Mapa će biti Lockers tako da se baš svi mogu spojiti.
Ne znam koliko je zainteresiranih. Tko prvi, njegova djevojka.
Administriranje servera će cijelo vrijeme biti otvoreno, tako da ću lako kickati ljude koji se nebudu pridržavali pravila.
Sinoć pročitah tvoj post i odmah sam otišao koju baciti BC2. Stvarno igra ima dušu.
Razmisli malo, je vazniji BF ili gosti?
Razmisli malo, je vazniji BF ili gosti?
U pravu si.
Jeli samo meni ili ovo opet EA nešto je8e?
opet down sve? "its magic"
I to ne samo BF4 nego i BC2.
Ostaje nam forum gdje mozemo kakati : )
Bdw Mudo rspali koju Bozicnu dok nema Pirata.
Kad sam kupio bf 4 nisam mogao igrat jer me stalno izbacivalo onaj bf 4 error, toliko me to je*** stalno da nisam mogao igrat 4 min u komadu i na kraju sam odustao. Sad se vratio nakon godinu dana i ne izbacuje me, pravo čudo, i niš sav sretan idem kupit premium prekjučer i naravno odkad sam ga kupio ne mogu uć u igru, ludilo :D Ova igra je ukleta.
Ostaje nam forum gdje mozemo kakati : )
Bdw Mudo rspali koju Bozicnu dok nema Pirata.
Drage volje, ali sad ne mogu. Sam sam sa dicom.
Kad sam kupio bf 4 nisam mogao igrat jer me stalno izbacivalo onaj bf 4 error, toliko me to je*** stalno da nisam mogao igrat 4 min u komadu i na kraju sam odustao. Sad se vratio nakon godinu dana i ne izbacuje me, pravo čudo, i niš sav sretan idem kupit premium prekjučer i naravno odkad sam ga kupio ne mogu uć u igru, ludilo :D Ova igra je ukleta.
Ma to hackeri ruše battlelog sad preko blagdana kao što su i najavljivali. Isto tako stalno ruše PSN i Xbox live.