Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Mene nije uvrijedio ni najmanje s tim. Starter i ja stalno prcamo jedan drugoga još od kad me kickao sa servera radi neke gluposti. Mislim da su više krivi oni drugi iz njegovog klana koji su se počeli gurati i shvatili sve preozbiljno. Kasnije se to otelo kontroli i sve preraslo u svađu.

Kažem i mene su kickali radi gluposti neke, ali pa neću sad radi tog pojednica zaobilaziti server na kojem igra tolko naše ekipe, a radi toga se i igra.

Ma ne volim nadobudne klinje koji su kao nekakvi "admini" na nekakvom "serveru" koji misli da su bog i batina te nešto prijeti kao ono "hoš sad da te kickam"(????) LOL Pa 1ebo te takav server.

Meni je stvarno bolio ***** za one njegove eskapade, ali kad mi je napisao na neku zajebanciju ovo gore, onda sam popi3dio, a stvarno se nikad ne ljutim kada igram. 

I nemoj zahebavat, od kako ti je ono rekao, ušutio si se i ne jedne više nisi napisao. Strah te da te bana? Eto nema milion drugih servera.....

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4
Možda u onom trenutku nisam pisao, ali jesam kasnije kad su te kickali pa nisi vidio. Kasnije nas je sve htio kickati jer je nešto o Izraelcima poceo pricati, a mi se nismo s njim slagali. Napisao sam mu da nek nas kicka ali i da mu je pola server naša ekipa koja mu često pomaže puniti server.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Upravo tako ima milion drugih servera i stvarno nemam namjeru više ići na taj server. Bilo mi je super na tom serveru na kojem ima dosta domaće ekipe ali ne želim da me hebeni balavi  Admin kika ili uči i tome tko je ustaša, fašista, fundamentalista ili nacionalista. Imam sasvim dovoljno godina da to znam i sam.

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Moj PC  
12 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 4

Ja sam se svojski trudil da me izbace. Al nisu se usudili. Culi su za moj skil i ace23. A i kuky nije pro

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Koliko Starter godina ima? 16?

Supcinski,u najmanju ruku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
ivanec kaže...

Ja sam se svojski trudil da me izbace. Al nisu se usudili. Culi su za moj skil i ace23. A i kuky nije pro

Nisam baš previše čitao vaš chat (išlo mi je tu rundu pošto ste vi skilleri bili zauzeti pisanjem :D ) ali se sjećam da si govoril ljudima da počmu čitati knjige....baš se i nisi preveč potrudil u vrijeđanju :P

A Kuky je oduvijek bio skriveni pro, samo što 90% vremena neće pokazati skill, nego ga pokazuje tek kad igra protiv mene i onda me trolla i sramoti jer ispada da ja ne znam igrati....mućki provokator kažem ja {#}{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Upravo tako ima milion drugih servera i stvarno nemam namjeru više ići na taj server. Bilo mi je super na tom serveru na kojem ima dosta domaće ekipe ali ne želim da me hebeni balavi  Admin kika ili uči i tome tko je ustaša, fašista, fundamentalista ili nacionalista. Imam sasvim dovoljno godina da to znam i sam.

Meni nikako nije jasno čemu forsiranje tog servera. Često vidim da mi je friend lista krcata ljudima koji igraju tamo, pa se i ja ponekad nerado priključim. Nisam do sinoć imao nekih neugodnih iskustava, ali najviše me odbija vehicle respawn koji je bio na 25%, a sad je na 50%. Već je bilo nekakvih trzavica na tom serveru ako se dobro sjećam, random kickanja i sl. Da nema ekipe sa ovog foruma da puni server, na njemu bi vjerojatno maximalno bilo 20ak ljudi. Anyway, ja isto ne idem više tamo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 12:02 (animosity_frenzy).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Možda u onom trenutku nisam pisao, ali jesam kasnije kad su te kickali pa nisi vidio. Kasnije nas je sve htio kickati jer je nešto o Izraelcima poceo pricati, a mi se nismo s njim slagali. Napisao sam mu da nek nas kicka ali i da mu je pola server naša ekipa koja mu često pomaže puniti server.

Ma ti si prekulturan. Sa moronima ne možeš drugačije nego ili im odmah okrenuti leđa i otići ili šakom u nos. Ja preferiram drugu opciju. 

A znam u čemu je stvar. Nas je sve pokickao a ti ostao do kraja kako bi bio prvi u timu :-P

15 godina

Kad onaj bf5 patch treba izaći? 

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
Switch kaže...

Jel ti imaš Premium i pristup CTEu? Idi probaj tamo ako da. Definitivno su pucanje doveli do bf3 osjećaja ukidanjem visual recoila. Odlično je sada. 

Patch za bf5 je u 9. mjesecu 

Definitivno su čekali izlazak CODa ovog novog da se takmiče opet s njima :-P

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 12:29 (Soldier977).
15 godina
neaktivan

.

[DMF] Flixer Buha
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 13:27 (raff34).
17 godina
Battlefield 4

Startao sam Game time za Battfield 4 i za divno čudo igra mi solidno vrti MP, doduše low-medium detalji su, ali ne šteka, ima frame dropova na conquest mapama sa 64 igrača, ali ne pada fps ispod 30 tako da sam počeo razmišljati da kupim igru kada mi istekne game time jer mogu nastaviti proggress. Sad me zanima kakve su mape iz premiuma, igraju li se više nego standardne, kako su optimizirane? ( pitam jer je BF 3 imao jednu mapu koja mi je znatno lošije radila od ostalih).

I što se tiče Mesh quality, jel nepohodno staviti to na high da se vide neprijatelji u daljini ili nije? ja trenutno držim to na mediumu jer kada stavim na high izgubim par frameova, pa me zanima jeli vrijedno tih par frameova ili da ostavim na medium? i općenito kako držite detalje vi na lošijim kompovima, što uključiti što isljučiti da lijepo izgleda ,a da ne udara znatno na performanse:D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 13:29 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam dal je pametno ovo napisat il nije.. al svejedno budem.

Vidio sam dobru ideju za one koji nemaju BF4: otvotite hrpu Origin accounta, na svakom uzmite free BF4 i igrajte ga mjesecima.

Bar sam skuzio da se racuna tjedan dana od prvog pokretanja a ne odredjen datum.

Jel treba svaki put skinut cijelu igru ili?

[DMF] Flixer Buha
13 godina
raff34 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam dal je pametno ovo napisat il nije.. al svejedno budem.

Vidio sam dobru ideju za one koji nemaju BF4: otvotite hrpu Origin accounta, na svakom uzmite free BF4 i igrajte ga mjesecima.

Bar sam skuzio da se racuna tjedan dana od prvog pokretanja a ne odredjen datum.

Jel treba svaki put skinut cijelu igru ili?

Ne ak znas kaj radis.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
lobotomac90 kaže...

i općenito kako držite detalje vi na lošijim kompovima, što uključiti što isljučiti da lijepo izgleda ,a da ne udara znatno na performanse:D

Bez problema stavi na low, igra i dalje izgleda odlično. Mesh probaj čim više, stvarno se vide neprijatelji bolje.

BF4 bolje radi na Win 8.1 pa ako imaš prilike i volje snimi osmicu.

Među novim mapama ima nekih stvarno dobrih. A i u jednom DLCu su ti mape iz BF3.

Ako nemaš love za nove komponente ili komp, toplo preporučam overclock.

Procesor u BIOSu, a grafičku npr. preko MSI Afterburnera.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
lobotomac90 kaže...

i općenito kako držite detalje vi na lošijim kompovima, što uključiti što isljučiti da lijepo izgleda ,a da ne udara znatno na performanse:D

Bez problema stavi na low, igra i dalje izgleda odlično. Mesh probaj čim više, stvarno se vide neprijatelji bolje.

BF4 bolje radi na Win 8.1 pa ako imaš prilike i volje snimi osmicu.

Među novim mapama ima nekih stvarno dobrih. A i u jednom DLCu su ti mape iz BF3.

Ako nemaš love za nove komponente ili komp, toplo preporučam overclock.

Procesor u BIOSu, a grafičku npr. preko MSI Afterburnera.

Manje više mi je i sada sve na low,jedino texture,mesh,terrain quality i decoration na medium. Komponente nažalost neću u skorije vrijeme mijenjati, a proc je clockan na 3.2 i više nejde s ovim coolerom, grafa također pod laganim Oc-om u Afterburneru, tako da recimo da sam izvuako neki maksimum iz svog kompa, sve ostalo je pitanje optimizacije, ali kao što rekoh iznenadio sam se kako mi radi igra, mislio sam da će biti slideshow, a vrti u prosjeku na nekih 40-50 fps-a s povremenim frame dropovima, nije bajno za Mp ali šta je tu je {#}

17 godina
Battlefield 4

Što se dogodi ako netko aktivira "game time" i onda kupi samo Premium?

Ja bih rekao da mu ostane igra, ne bi me čudilo. Jel netko voljan probati?

Twitter: @191x7
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
lobotomac90 kaže...
Manje više mi je i sada sve na low,jedino texture,mesh,terrain quality i decoration na medium. Komponente nažalost neću u skorije vrijeme mijenjati, a proc je clockan na 3.2 i više nejde s ovim coolerom, grafa također pod laganim Oc-om u Afterburneru, tako da recimo da sam izvuako neki maksimum iz svog kompa, sve ostalo je pitanje optimizacije, ali kao što rekoh iznenadio sam se kako mi radi igra, mislio sam da će biti slideshow, a vrti u prosjeku na nekih 40-50 fps-a s povremenim frame dropovima, nije bajno za Mp ali šta je tu je {#}

Ako imaš mjesta na disku, napravi backup, snimi Win 8.1 pa probaj.

Ako ti se dopada, sve polako ponovo snimaj gore.

A ako neće raditi ništa bolje, ili ti se ne sviđaju Win 8, samo vratiš backup.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zašto mi kraj servera za ping piše "-"? Može li se to popraviti?

0 0 hvala 0
13 godina
FanBoy kaže...

Zašto mi kraj servera za ping piše "-"? Može li se to popraviti?

Da. Ali ponekad jako teško.

Problem može bi bilo što vezano uz internet promet.

Sve od restarta Origina i internet preglednika, pa preko podešavanja firewalla, antivirusa i sve do routera i opcija na njemu ili čak internet providera.

Probaj sve restartati.

Ako ne radi probaj samo za probu ugasiti firewall i antivirus.

Ako to ne radi (ako znaš) pogledaj u routeru dal tamo postoji kakav ugrađeni firewall pa ga za probu na kratko ugasi.

P.S. probaj nekoliko preglednika. Explorer, Firefox, Chrome...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 14:50 (CyberDemonVZ).
11 godina
191x7 kaže...

Evo ja cu, imam viska para
13 godina
Battlefield 4

JAckFrags top 5 plays.

Al nije fora u samim videima (koji su genijalni, btw) nego da dijeli nagrade. I to kakve! Na kraju videa {#}

Ajmo domaci igraci!

I drugi video:

Threatty nije normalan!

HUD off! Prepoznaje prijateljske i neprijateljske igrace, nema nikakvih oznaka po ekranu... totalno ludo, bar za mene {#}

Moj PC  
6 0 hvala 5
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

I drugi video:

Threatty nije normalan!

HUD off! Prepoznaje prijateljske i neprijateljske igrace, nema nikakvih oznaka po ekranu... totalno ludo, bar za mene {#}

Prepoznaje na način da koga god ugleda spota i ako mu kaže da je neprijatelj, onda puca.

17 godina
191x7 kaže...

Piše Requires game u battlelogu, tako da kontam da ne bi radilo na tu šemu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 16:30 (lobotomac90).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima tko voljan da mi poštima MSI Afterburner da ga vidim u BF4 ingame :/

Probah svašta, i nemogu nikako... konfa pod moj pc 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
Prepoznaje na način da koga god ugleda spota i ako mu kaže da je neprijatelj, onda puca.

Lol, fora :)

Daj ti tak odigraj pa snimi!

17 godina
lobotomac90 kaže...
191x7 kaže...

Pa ko još kupuje Premium preko Battleloga i Origina, postoje puno jeftiniji načini - npr G2A.com, G2Arena ili G2play.

Twitter: @191x7
17 godina
191x7 kaže...
lobotomac90 kaže...
191x7 kaže...

Pa ko još kupuje Premium preko Battleloga i Origina, postoje puno jeftiniji načini - npr G2A.com, G2Arena ili G2play.

Kažem šta piše u battlelogu,kontam da svejedno neće prihvatiti key premiuma ako nemaš standardnu verziju igre jer origin prepoznaje game time, a ne vjerujem da je baš tako lako zavaljati origin, ako netko ima viška novaca neka slobodno proba pa javi.

15 godina
Soldier977 kaže...
Switch kaže...

Jel ti imaš Premium i pristup CTEu? Idi probaj tamo ako da. Definitivno su pucanje doveli do bf3 osjećaja ukidanjem visual recoila. Odlično je sada. 

A svašta, čuj tebe...bf4 i premium...toliko nastran nisam. ;) 

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
Switch kaže...
Soldier977 kaže...
Switch kaže...

A svašta, čuj tebe...bf4 i premium...toliko nastran nisam. ;) 

{#}

Stvarno će sa patchem biti super pucanje. Vidjet ces

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 20:45 (Soldier977).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice