Samo da se malo pohvalim, dobio sam ssd intel 520 od 120 giga za rođendan od svog kuma.Thnx kumešina!
Stvarno preporod kaj se tice brzine loadanja i dizanja winsa..
petko žicaj kuma..
BTW - kum mi je već donio toliko hardvera da je to sramota!!!
Samo da se malo pohvalim, dobio sam ssd intel 520 od 120 giga za rođendan od svog kuma.Thnx kumešina!
Stvarno preporod kaj se tice brzine loadanja i dizanja winsa..
petko žicaj kuma..
I taj se hardware navozao ... :)
Stiže nam novi patch, navodno danas:
http://bf4central.com/2014/04/new-battlefield-4-patch-pc-servers-coming-tomorrow/
A evo i malo detalja o mapama i izlascima slijedeća 2 DLC-a:
http://www.battlefieldportal.com/2014/04/battlefield-4-dragons-teeth-final-stand-maps-leaked-plus-release-date/
Zadnji DLC izlazi nakon 11 mjeseci od izlaska igre.
Na BF3 je izašao nakon 18 mjeseci.
Lijepo su ubrzali.
Ima kakvih novih informacija oko izlaska novog nastavka?
Hoće ga raditi DICE ili će sve otići u PM?
Stiže nam novi patch, navodno danas:
http://bf4central.com/2014/04/new-battlefield-4-patch-pc-servers-coming-tomorrow/
A evo i malo detalja o mapama i izlascima slijedeća 2 DLC-a:
http://www.battlefieldportal.com/2014/04/battlefield-4-dragons-teeth-final-stand-maps-leaked-plus-release-date/
Zadnji DLC izlazi nakon 11 mjeseci od izlaska igre.
Na BF3 je izašao nakon 18 mjeseci.
Lijepo su ubrzali.
Ima kakvih novih informacija oko izlaska novog nastavka?
Hoće ga raditi DICE ili će sve otići u PM?
Bolded is the answer
Mišljenja sam da lova koliko pomaže da nešto bude vrhunski, sljedeći korak bude da ta ista lova (pohlepa za njom) pokopa sve. To se dešava i s BF serijalom.
Bolded is the answer
Mišljenja sam da lova koliko pomaže da nešto bude vrhunski, sljedeći korak bude da ta ista lova (pohlepa za njom) pokopa sve. To se dešava i s BF serijalom.
Ne nuzno. Pogledaj naprimjer igru "The Witcher". Iako zajednica ocekuje treci nastavak, autori igre ju ne zele izdati jer je potrebno dodatno testiranje. Znaci igra je odavno u stadiju gdje bi ju EA i DICE izdali, ali ju poljaci ne daju na trziste dok nije savrsena. EA i DICE tjera cista pohlepa. Bio sam misljenja da je svemu kriv EA koji tiska DICE, ali vidim da to nije tako. I svedjani su se polakomili za lovom. I onda jos imaju stida i srama usred nedovrsene igre nuditi BF satove i kojekakve drnde, ko da im 100eur premiuma nije dosta.
Srecom sam medju onima koji nemaju nikakvih problema. Ne pati me netcode, nemam rusenja, nemam frame dropova, igra mi radi relativno savrseno, ali sitice poput killcam-a, sound loopa, nedostatka zvuka na tdm-ovima itd, idu na zivce. Ja sam dao novac i ocekujem proizvod a ne poluproizvod. Ako su toliko traljavi i aljkavi, neka prodaju igru preko kickstartera a ne preko trgovine za gotove i finalne proizvode.
igra mi radi relativno savrseno,
AMD
AMD
Vjecni beta driveri ...
Bolded is the answer
Ne nuzno. Pogledaj naprimjer igru "The Witcher". Iako zajednica ocekuje treci nastavak, autori igre ju ne zele izdati jer je potrebno dodatno testiranje. Znaci igra je odavno u stadiju gdje bi ju EA i DICE izdali, ali ju poljaci ne daju na trziste dok nije savrsena. EA i DICE tjera cista pohlepa. Bio sam misljenja da je svemu kriv EA koji tiska DICE, ali vidim da to nije tako. I svedjani su se polakomili za lovom. I onda jos imaju stida i srama usred nedovrsene igre nuditi BF satove i kojekakve drnde, ko da im 100eur premiuma nije dosta.
Srecom sam medju onima koji nemaju nikakvih problema. Ne pati me netcode, nemam rusenja, nemam frame dropova, igra mi radi relativno savrseno, ali sitice poput killcam-a, sound loopa, nedostatka zvuka na tdm-ovima itd, idu na zivce. Ja sam dao novac i ocekujem proizvod a ne poluproizvod. Ako su toliko traljavi i aljkavi, neka prodaju igru preko kickstartera a ne preko trgovine za gotove i finalne proizvode.
Dobro, nisam napisao do kraja misao. EA je pohlepna korporacija, a DICE je pod njima i nije izdavač...... U europljana još ima daška idealizma i poštivanja korisnika, ali dokle će i to trajat pošto smo tražili i dobili globalizaciju.
A za drugi boldani dio..... Nemam ni ja problema sa stabilnošću igre, ali definitivno mi se desi nekad kao da pucam u prazno iako je neprijatelj na nišanu.
Jel to update u tijeku? Origin ne otvara igru??
Jel to update u tijeku? Origin ne otvara igru??
Još ne, palim-gasim Origin svako malo kao napaljeni dječarac željan prvog sexa.
Cuo sam da bf4 na win8 ima bolje perfomanse,da li da nabavim win8 64bit da mogu mantle koristit a ne da se zahebavam sa win7 32bit?
Cuo sam da bf4 na win8 ima bolje perfomanse,da li da nabavim win8 64bit da mogu mantle koristit a ne da se zahebavam sa win7 32bit?
Sa win 8 sigurno dobiješ na performansama, bar je tako bilo u beti, svi su dobili dobar gain.
ja bih na tvom mjestu probao, sigurno na 64bita osmicu, tj. 8.1. sa zadnjim updateovima.
OK,hvala!
OK,hvala!
Hvala tebi na interesu. Tema je skoro umrla pa dobro dođe bilo kakav post...
OK,hvala!
Hvala tebi na interesu. Tema je skoro umrla pa dobro dođe bilo kakav post...
ja nikad ne postim
Veliko BUGovo fotkanje!
Ove nedjelje, 27.04.2014.
Svi mi se javite preko privatnih poruka, da vidim koliko vas ima.
Napisite svoj nick na Battlelogu.
I ako imate volje, napisite dal vam pase nedjelja oko 18-19, ili vam je bolje 20-21 sati.
Ili vam uopce ne pase nedjelja.
I nek mi se javi netko tko je dobar s Photoshopom.
P.S. Za one koji nisu na forumu, a citaju ga, nek mi se jave na mail CyberDemonVZ [at] gmail.com
Veliko BUGovo fotkanje!
Ove nedjelje, 27.04.2014.
Svi mi se javite preko privatnih poruka, da vidim koliko vas ima.
Napisite svoj nick na Battlelogu.
I ako imate volje, napisite dal vam pase nedjelja oko 18-19, ili vam je bolje 20-21 sati.
Ili vam uopce ne pase nedjelja.
I nek mi se javi netko tko je dobar s Photoshopom.
P.S. Za one koji nisu na forumu, a citaju ga, nek mi se jave na mail CyberDemonVZ [at] gmail.com
5 | 18-19h |
---|---|
2 | 20-21h |
57 | 21-22h |
1 | 22-23h |
Čudi me da nitko nije postao i sad opet moram ispasti koristan
Došao je server patch R32 sa PUNO ispravki.
R32 Server Update Notes
-Fix for an issue where the player could get stuck in a loading screen on a server that had an uneven number of slots
-Fix for the Live Scoreboard that would be active without a game on a server
Nadam se da nisu popravljali samo ovo nego da će nadopunit listu kasnije.
Ljudi danas oko 19 sati bi trebala početi akcija gdje morate u roku 24 sata skinuti Red Orchestru 2 i ostane vam u na steam računu za uvijek. Meni je igra fenomenalna i svatko tko voli nešto između BFa i arme bi trebao probati.
Ljudi danas oko 19 sati bi trebala početi akcija gdje morate u roku 24 sata skinuti Red Orchestru 2 i ostane vam u na steam računu za uvijek. Meni je igra fenomenalna i svatko tko voli nešto između BFa i arme bi trebao probati.
moram skinut u roku od 24 sata ili samo započet skidanje?
našao... http://steamcommunity.com/games/RO2/announcements/detail/1353639133892980334
Pitanje za znalce:
Kako birati stranu za iskociti iz tenka ili oklopnjaka. Uvjek iskocim pred cijev onog drugog..........
Pitanje za znalce:
Kako birati stranu za iskociti iz tenka ili oklopnjaka. Uvjek iskocim pred cijev onog drugog..........
kamo ciljaš sa mišem u tom trenutku tamo ćeš i izaći.
ja nenznan... sve igre koje ja kupim se dilu besplatno kasnije... wtf
ja nenznan... sve igre koje ja kupim se dilu besplatno kasnije... wtf
Igru u prosjeku igra 1000-1500 ljudi,tako da moraju to malo podebljati.
Uskoro očekujem da se dijeli Insurgency,na početku je igru igralo 3000 ljudi,sad jedva 800.
Koliko god te neke igre bile dobre,ako nema ljudi koji to igraju to je sve kura*.