kako je najbolje staviti smoothing factor???
Jel tvoj nsf utječe na to kako tebe drugi igrači vide? Meni je na defaultu, a prije koji dan na lockerima lik je išao prema meni a izgledao je kao da pleše break dance...
Jel tvoj nsf utječe na to kako tebe drugi igrači vide? Meni je na defaultu, a prije koji dan na lockerima lik je išao prema meni a izgledao je kao da pleše break dance...
Sve je stvar navike. Koju god pušku uzmeš u BFu4 možeš s njom igrat super.
Pod uvjetom da predikcija servera o poziciji igrača i pucanju radi kak treba, inače onak, bleneš ko telac kad prvi zapucaš 4-5 metaka i onda protivnik uzvrati, a ti i dalje pucaš, svi pogode, a ti padneš mrtav i lik ima 50% healtha :D
I to je sad stvar drugog dikutabiliteta...
Ja bi se smio zaklet djedovinom da treba ići ne manje od 50% jer ta famozna predikcija u Frostbiteu očito nije usaglašena sa likovima koji trčkaraju poljima i onda nekako kontam ako SF stavim na 50 ili više, da makar znam gdje se hitbox nalazi u određenom trenutku. (???)
Ja se još od bf3 držim one da je sf najbolje imat na vrijednosti koja odgovara prosječnom pingu (mom) na serverima gdje igram. Nekako sam kroz ove stotine (sram me reći tisuće) sati se najbolje našao u tim vrijednostima otprilike... Nemam broken animacija, hitreg radi odlično dok god ne dođu high pingeri na server (vrlo bitno i vidno na dominationu), i tak, uglavnom, nakon pokušaja pomicanja po 10 od 100 prema dolje, i igranja bar 50ak sati sa tom vrijednosti, najnormalnije mi je bilo igrat sa sf-om između 30 i 45.
Burstaj stalno, ne po malo. I to 3-4 ili 4-6 metaka.
No no no... ne sa SCARom.
Dama ti dobro kaze tj hocu rec znam sta ti hoce objasnit,ako pucas metak po metak doslovno svaki ide tocno tamo a samo 3-4 ti treba za ubit,naravno na malo vecu daljinu,ja isto taku pucam s njim na daljinu ali jos nisam usavrsio jer u zaru borbe pretjeram s klikanjem.Naravno da neces tako pucat na 20m ali ako ti treba za ubit na dalje tako,barem ja.Ustvari moze se i s drugim puskama ali scar jako dobro to tako odradjuje.Rasprava o burstanju opcenito je suvisna jer svi s svime burstamo,pa ko puca 30 metaka bez da pusti,mozda ima ali to nejde tako jel
To je rezerviranio samo na do 5m udaljenosti.
Dama ti dobro kaze tj hocu rec znam sta ti hoce objasnit,ako pucas metak po metak doslovno svaki ide tocno tamo a samo 3-4 ti treba za ubit,naravno na malo vecu daljinu,ja isto taku pucam s njim na daljinu ali jos nisam usavrsio jer u zaru borbe pretjeram s klikanjem.Naravno da neces tako pucat na 20m ali ako ti treba za ubit na dalje tako,barem ja.Ustvari moze se i s drugim puskama ali scar jako dobro to tako odradjuje.Rasprava o burstanju opcenito je suvisna jer svi s svime burstamo,pa ko puca 30 metaka bez da pusti,mozda ima ali to nejde tako jel
Kako ne, pa nema slađeg nego flankat na lockerima ekipicu, uletit s leđa sa mg4 i raspalit dok ima metaka ko Boško Buha
Koji driveri? Oni s početka teme? To je sad sređeno, imamo mentle i shadowplay
Kako ne, pa nema slađeg nego flankat na lockerima ekipicu, uletit s leđa sa mg4 i raspalit dok ima metaka ko Boško Buha
Već 4 stranice rasprave o igri. DOSTA!
Već 4 stranice rasprave o igri. DOSTA!
Za sve sam ja kriv i moj dugi jezik.
Prije par tjedana sam za nekim završio na Inf only serveru i tamo je bio dotični whiskyaim , te sam mu ja nakon par minuta igre odmah spomenuo rodbinu i usput mu nježno napomenuo da je smrdljivi cheterchina.
Naravno da me je izvrijedjao u chatu, no neki naši dečki su stali na njegovu stranu i rekli da on " .ebga tako igra i da je dobar" ... i tak sam ja ostal popišan kao whajner i njubina...kad ono ....
http://bf4db.com/players/1867094
Fairfight "misli" slično kao olinjala stara whajnerska mrcina.....
:)
I kako jedna kratka pjesma kaže :
If you understand or if you don't
If you believe or if you doubt
There's a Universal Justice
And the Eyes of Truth
Are ALWAYS watching YOU.
;)
Ako trebam šta pomoć kod lobiranja, samo javi.
Da, kao kad joj je mali čarapa napisao "Gospođo molim vas da ga pustite, imamo meč večeras"
Bolju juhu smo mi tebi tada skuhali..
Prije par tjedana sam za nekim završio na Inf only serveru i tamo je bio dotični whiskyaim , te sam mu ja nakon par minuta igre odmah spomenuo rodbinu i usput mu nježno napomenuo da je smrdljivi cheterchina.
Naravno da me je izvrijedjao u chatu, no neki naši dečki su stali na njegovu stranu i rekli da on " .ebga tako igra i da je dobar" ... i tak sam ja ostal popišan kao whajner i njubina...kad ono ....
Što, ubio te 2x u cijeloj partiji?
Ja bi se smio zaklet djedovinom da treba ići ne manje od 50% jer ta famozna predikcija u Frostbiteu očito nije usaglašena sa likovima koji trčkaraju poljima i onda nekako kontam ako SF stavim na 50 ili više, da makar znam gdje se hitbox nalazi u određenom trenutku. (???)
Ja sam proveo sate testirajući još u BF3 i zaključio sam da treba na što nižu vrijednost. U BF3 sam ga držao na 20%, ali u BF4 mi je na 0%. Probao sam s 10%, ali već osjetim razliku, odnosno problemi s netcodeom su izraženiji.
And the Eyes of Truth
Are ALWAYS watching YOU.
;)
Cheat score 0/100?
edit: Poništili mu statse?
Ja sam proveo sate testirajući još u BF3 i zaključio sam da treba na što nižu vrijednost. U BF3 sam ga držao na 20%, ali u BF4 mi je na 0%. Probao sam s 10%, ali već osjetim razliku, odnosno problemi s netcodeom su izraženiji.
Meni isto stalno govore stavi otprilike koliki ti je ping ali nejde,bolje mi je na 0 i bok
Meni je bilo postavljeno na 0% kao i u BF3, ali sam najbolje vidio nedostatak kada sam ganjao da otključam SCAR H SV. Nisam znao na nekim serverima da li da gađam ispred ili iza mete jer je svaki put bio drugačije. Tada sam stavio na 50 i napokon sam gađao gdje je i avatar i pogađao.
Meni je bilo postavljeno na 0% kao i u BF3, ali sam najbolje vidio nedostatak kada sam ganjao da otključam SCAR H SV. Nisam znao na nekim serverima da li da gađam ispred ili iza mete jer je svaki put bio drugačije. Tada sam stavio na 50 i napokon sam gađao gdje je i avatar i pogađao.
Vidiš, kod mene je suprotna situacija.
U.
;)
Cheat score 0/100?
Popio je ban of FairFight-a , i resetirali su mu statse .. po meni bi trebalo Origin Ban ,recimo kao Steam ....
I sta ce njemu znacit sta su mu resetirali statse?
Nista. Jedino ako nije ban da nemoze igrat vise?
Cheat score 0/100?
Popio je ban of FairFight-a , i resetirali su mu statse .. po meni bi trebalo Origin Ban ,recimo kao Steam ....
Ma i ja ne kuzim tu njihovu logiku,znam kad igram i kad vidim da je neko citer ili sumnjam stavim ga pod favorite cisto da vidim hoce li ga banat,5 njih sam stavio do sad i 3 su banana ali samo ovako,reset statsa,mislim ono koj vrag pa ako vara banaj mu acc sta ne
I sta ce njemu znacit sta su mu resetirali statse?
Nista. Jedino ako nije ban da nemoze igrat vise?
Mogao si bar kliknut na link, prije pisanja...
Popio je ff ban, ne može više igrat na serverima sa ff-om.
Cheat score 0/100?
Ma i ja ne kuzim tu njihovu logiku,znam kad igram i kad vidim da je neko citer ili sumnjam stavim ga pod favorite cisto da vidim hoce li ga banat,5 njih sam stavio do sad i 3 su banana ali samo ovako,reset statsa,mislim ono koj vrag pa ako vara banaj mu acc sta ne
A cetvrti i peti ? Mene nemas pod favorit : ) . Samo da znam.
Boli me briga za cheatere. Otkrit će ih svakako i banat.
Ako stavim network na 100% kontrola vozila i helija kao da kasni?probajte na test rangeu,ja držim na 20% trenutno ali 70% vremena sjedim u vozilima tako da hit reg ne osjetim.
A cetvrti i peti ? Mene nemas pod favorit : ) . Samo da znam.
Jok ti i dalje plesu,mozda ni nisu to je samo moja sumnja
And the Eyes of Truth
Are ALWAYS watching YOU.
;)
Jbga to je kad bi dečko htel veliki pimpek pa koristi extenzije,kaj je Bog dao je dao.
ljudi pomoc. evo maloprije ja odo na origin kliknem bf4 kad ono iskoci battlelog a na nje mu pise you have been baneed from battlelog if you belive this was done in error please contact cusomer services
a nisam koristija niakve hakove ili tako nesto... koga da kontaktiram ovaj na live chatu ma niti slova nije napisa ima 10 min vec
ljudi pomoc. evo maloprije ja odo na origin kliknem bf4 kad ono iskoci battlelog a na nje mu pise you have been baneed from battlelog if you belive this was done in error please contact cusomer services
a nisam koristija niakve hakove ili tako nesto... koga da kontaktiram ovaj na live chatu ma niti slova nije napisa ima 10 min vec
Ban s Battleloga je ako si pisao psovke na forumu, imao zabranjene avatare i embleme.. i slicno :)
Imamo nekoliko iskusnih na forumu, pa ce ti valjda znati reci :D
Piše da si baniran s battleloga, a ne igre ako ima to neke razlike. Jesi nešto pisao po battlelog forumu ili si možda koristio neki avatar koji bi mogao biti zabranjen? Jesi vrijeđao nekoga, boostao se i slično?