Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... 
jer bože dragi kako možeš imat od njega brže reflekse.....
Hahaha, kao sinoć na rushu
Najdraže mi je rejapat "dobre" igrače i onda kada oni u chat vrište da si cheater, vaki ... naki...... 
Bas si...
AAAAAAAAAAAAAAA u takvom istom ja kuham cobanac u nemilim uvjetima na trecem katu stambene zgrade! 9 Litara cistog uzitka!
prijatelju jedno je rejpat nekog iz Epsilona na publicu sto se i meni desilo par puta a drugo je rejpati epslilon na nekom waru....i trece ti igraci te nece prozivati cheaterom sigurno....oni ne iskaljuje svoj bijes u chatu kao mi :D
Balkan. 
Ja bi rađe rejdžao na strane igrače, ako se već želim ispuhat, ali na domaće nikad.
24.2.2014 Hainan resort oko 22h?
Tako je.
znaci sastavio si crnu knjizicu sa radnim vremenom svih muzeva ....
A žene mu nadzor nad muževima plaćaju u naturi. Svaka čast, ali tako je to kada je čovjek pr0.
Plot twist:
Pirat zapravo praši Astru potajno pa zato zna kad je ovaj kod kuće...
Nemoj svoje prljave zelje interpretírati na ovaj nacin..
A Piratu mogu jedino straga sprašit...(noz,metak.. )
Bože dragi nasilja ovdje.... 

Nakon današnjeg patcha ne mogu ni na test range, a ni na bilo koji server da me igra ne počasti sa "bf4.exe stoped working". Al hej, bar mi se ne freeza sa sound loopom!
Nego, jel moguće da je to zbog toga jer rade update igre i servera, pa je sve klimavo još danas?
Nakon današnjeg patcha ne mogu ni na test range, a ni na bilo koji server da me igra ne počasti sa "bf4.exe stoped working". Al hej, bar mi se ne freeza sa sound loopom!
Nego, jel moguće da je to zbog toga jer rade update igre i servera, pa je sve klimavo još danas?
Potpisujem!
Upravo pišam od smijeha.
Kakvih li sve ljudi ima na ovom svijetu, to nije istina.
Prvo pročitajte što mu piše u opisu... koja oružja voli itd, a najvažnije koji mu je cilj u igri.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Serhend/
Zatim kliknite na njegove statse i pogledajte koliki mu je postotak pobjeda.
Upravo pišam od smijeha.
Prvo pročitajte što mu piše u opisu... koja oružja voli itd, a najvažnije koji mu je cilj u igri.
Ne razumijem? 
Ne razumijem? 
Ja ne razumijem što ti ne razumiješ?
Već sam napisao ovdje u temi...
MAKNI ui.drawenable iz user.cfg i sve će raditi.
Upravo pišam od smijeha.
Igrač'na. Ko oni jazavci neko veče na omanu
Playing as a bush whole time
Ne razumijem? 
Haha a kao cilj mu je omogucit svom timu pobjedu a pobjede u minusu,vjerovatno je na to mislio.Ali kako je on to fino napisao sta voli,sta mu je najdraze i tako haha dobar je
Ne razumijem? 
Ja ne razumijem sta ti ne razumijes sta ja ne razumijem?
'To make my team win'
Zar mislis da on sam utjece na to dal ce pobijedit ili ne?
Ne razumijem? 
A pazi postotak quitanja...
Već sam napisao ovdje u temi...
MAKNI ui.drawenable iz user.cfg i sve će raditi.
Vidio sam post, ali ne znam što ta "komanda" radi, pa nisam pokušavao...
Da, al su nas zato ti panjevi skriveni u visokoj travi pobijedili na dominationu.
Zato su fasovali na modovima gdje im ležanje ne pomaže :)
Zar mislis da on sam utjece na to dal ce pobijedit ili ne?
Pa za nekoga tko se onako predstavio bi čovjek očekivao da sam okreće runde i dominira serverom.
Barem sam ja to pomislio dok sam čitao njegov CV.
Da, al su nas zato ti panjevi skriveni u visokoj travi pobijedili na dominationu.
Zato su fasovali na modovima gdje im ležanje ne pomaže :)
Nek su, platili su oni to sve kempanje s dominationa u ctf i obliterationu kad sam se dočepao mobile aa
Danas dolaze novi driveri za AMD kartice. Primarno za Thief ali ima i nešto za BF4.
Still, there is some news on the Mantle front. Catalyst 14.2 Beta resolves hangs and stuttering for the Mantle codepath in BF4. 
It enables multi-GPU frame pacing in BF3 and BF4 on non-XDMA configurations.
Kaze se "pamet".
Ovaj tvoj post je izgledao kao poziv u pomoc, pa sam reagirao.
I ja sam uzasno los u gramatici, ali kad mi na neciji post pocne krv spricat iz ociju, onda znam da nesto ne stima.
EDIT: Nisi mi kliknuo Hvala?? A moj ego??
Pa ja vidim da si razumio moje pitanje , sta onda nestima ? I nauci citat prije nego naucis gramatiku . Napisao sam ti hvala i tnx , a tnx ima znacenje hvala , stoga dobio si 2 hvala ne 1 ;) cheers
Kaze se "pamet".
Ovaj tvoj post je izgledao kao poziv u pomoc, pa sam reagirao.
I ja sam uzasno los u gramatici, ali kad mi na neciji post pocne krv spricat iz ociju, onda znam da nesto ne stima.
EDIT: Nisi mi kliknuo Hvala?? A moj ego??
Pa ja vidim da si razumio moje pitanje , sta onda nestima ? I nauci citat prije nego naucis gramatiku . Napisao sam ti hvala i tnx , a tnx ima znacenje hvala , stoga dobio si 2 hvala ne 1 ;) cheers
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-foruma/96209.aspx
Slušaj mali... aj se malo smiri.
Čovjek ti je pomogao pa bi bio red da pokažeš malo poštovanja, a ne da se bahatiš i izigravaš frajera što nisi.
Čovjek ti je pomogao pa bi bio red da pokažeš malo poštovanja, a ne da se bahatiš i izigravaš frajera što nisi.
Drži ga na oku. Ako nastavi sa sranjima - 1 na 1!
Za tebe sam možda i veliki a ne mali ;) covijek je mene nazvao da sam iz sume zbog cega , neznam . sta mu je na mome postu smetalo je nemam blage . Trazio sam pomoc a ne da mi on govori o nekoj gramatici. Nisam bahat niti bezobrazan , neznam di ti to vidis ;) cheers i ohladite ljudi . Neznate za zajebanciju .
Hehehe mozemo i 1 na 1 ;)
Drži ga na oku. Ako nastavi sa sranjima - 1 na 1!
BUDI I TI DIO EVENTA!!!! Od veceras ulaznice za TS u pretprodaji; više infa na PM! 
Hehehe mozemo i 1 na 1 ;)
Nemoj se zajebavati sa takvim stvarima...
Znaš što se dogodilo dječaku koji je previše vikao "Vuk!"?
Nemoj se zajebavati sa takvim stvarima...
Znaš što se dogodilo dječaku koji je previše vikao "Vuk!"?
Daj ne straši djecu Dadom i šoranjem kod B zastave, ne budi okrutan.