Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.751.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Ahahhahaha {#}{#}{#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
15 1 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

broj 3 je totalno HC ! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Nemam riječi.

Ne igram dok ne dođe utorak i second assualt. Onda probam metro, napravim hedglič, killstreak 20, i srušit će se igra. 

Igra je sada gora nego na početku, GORA!

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

jel se meni čini, ili je 1hit opet u modi? :S lik zapuca na mene, i paf već sam mrtav... ne stignem ni kliknut mišem da uzvratim paljbu

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Poz raja, 

novi sam ovdje i vjerovatno je to vec prije mene neko spomenuo ali ovo vise se neda izdrzati.. naime poslje updatea ne mogu da ispucam tako reci ni metak na TDM samo zamrzne slika i preko task managera moram da je ugasim...

imao sam na pocetku win 7 ultimate 64bit i svi moguci driveri su takoder bili zadnje verzije ali nista.. onda sam procitao negdje da je do win7 da treba 8.1 install i to sam uradio ali sad je jos gore...

pomagajte...

bio bi zahvalan ako ima neko neko rijesenje barem da mogu jedan dan jednu partiju kako treba da odigram jer vec imam quit rate na 53%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
Hurki kaže...

jel se meni čini, ili je 1hit opet u modi? :S lik zapuca na mene, i paf već sam mrtav... ne stignem ni kliknut mišem da uzvratim paljbu

Bio je i ostao moderan, samo sad imaš ikonicu kosturske glave da znaš kad te ubio oneshotom.

Btw.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1xtnyp/dear_dice_can_you_comment_at_all_on_the_state_of/

Eto, ljudi su više bez ikakve nade.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 0:21 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Roses are red - violets are blue battlefield 4 stopped working..

Ovo je kuca strave.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 0:27 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Roses are red - violets are blue battlefield 4 stopped working FOR YOU..

Ovo je kuca strave.

there i fixed it

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne brini,doci ce i tvojih 5 minuta. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

nece, posto neigram ovo remek-djelo (smece) {#}

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 0:35 (p4wner).
Moj PC  
3 6 hvala 0
15 godina
p4wner kaže...

nece, posto neigram ovo remek-djelo (smece) {#}

Nego dođeš ovdje trolat ljude koji piz.de jer im igra ne radi?

15 godina
Battlefield 4

Ne, nego čitam vaše postove i razmišljam kako mi je lijepo u životu {#}

Moj PC  
3 6 hvala 0
15 godina
p4wner kaže...

Ne, nego čitam vaše postove i razmišljam kako mi je lijepo u životu {#}

Je, lijepo ti je, u 1 ujutro čitaš gluposti i još pokušavaš trolat ljude kojima igra ne radi kako spada.

Baš ti je lijepo, imaš bome niske standarde.

15 godina
Battlefield 4

Upravo tako, povlačim se prije prijetnji smrću wnbe playera {#}

Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni četvorka radi za prste polizat: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/434432908112060224/247505760/

(LOL sad sam tek skužio da mi je i accuracy računao... pa i nije mi baš neki :D)

A trojka još bolje: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/73859316/247505760/

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hurki kaže...

Bio je i ostao moderan, samo sad imaš ikonicu kosturske glave da znaš kad te ubio oneshotom.

Btw.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1xtnyp/dear_dice_can_you_comment_at_all_on_the_state_of/

Eto, ljudi su više bez ikakve nade.

zato ja pošto znam da je tik rate 10hz pucam i prije nego sto treba... jedino i sigurno riješenje. dok on mene vidi server već registrira jedno 20 metaka u tipa. a oni se čude. jesmo ih poderali na lockeru.

znači ne pucati tamo di je neprijatelj, već tamo di će biti. shebano ali minimapa dobro dođe ako je se zna koristit. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 2:32 (ranko091).
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovako, nedugo sam stavio 14.1 drivere za ati i igrao tak neko vrijeme (nije bilo nikakvih problema). Onda je došo patch ovaj zadnji i problemi su počeli. Freeze uz sound loop najčešće na lockerima, ali i ostalim mapama svaku 2.-3. rundu, itd.. Postalo je neigrivo. Nakon toga sam obrisao 14.1 drivere i stavio "stare" 13.12 drivere i sad već igram dan i pol (više od 10 rundi sigurno) i nema freezanja i ostalih problema. Probajte tu soluciju, možda pomogne.

EDIT: I primjetio sam baš tu na forumu da sa 14.1 driverima su mi boje drugačije nego sam 13.12 (npr. na 14.1 bijela boja nekak dobi rozu nijansu dok je 13.12 full bijela, a primjeti se malo i kod ostalih boja). Zbog čega bi to moglo biti?

Battlelog: dr34mshake_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 20:22 (patoHD).

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

I tako, danas me nema cijeli dan, dodjem ovdje i vidim 4 nove stranice {#}

No uglavnom, bio sam na svadbi. U jednom trenutku zeleni reflektor osvijetli bend i opremu, a ja si pomislim zasto su sad ukljucili reactive armor? {#}

Mislim da je vrijeme za odvikavanje....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
24 0 hvala 3
15 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

No uglavnom, bio sam na svadbi. U jednom trenutku zeleni reflektor osvijetli bend i opremu, a ja si pomislim zasto su sad ukljucili reactive armor?{#}

{#}

Nisi jedini, vjeruj mi!

EDIT: Wait, what? Active protection možda? {#} 

Battlelog: dr34mshake_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 3:58 (patoHD).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim Bf4 rađen za AMD {#} a sami problemi

Evo jedna bez veze jučer snimljena sa Shadow Play, squad je bio dobar i svi su radili ono što treba pa sam je snimio. 

I5 2500k

8GB rama

GTX 670

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 7:19 (ARazer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Stolnik kaže...

Pratim temu i vidim sami problemi, onda sam ja pravi sretnik, nikad nikakav problem s igrom, pa cak ni sad nakon ovog zadnjeg patcha {#}

Kod mene isto pa onda uzivam citajuci sve moguce vrste problema koje ja niti cuo niti vidio.........stvarno smo sretnici u pm{#}

Battlelog: Ratkapa16
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad sam odigrao jednu na lancangu. Mantle radi trunčicu bolje nego prije ali i dalje je to neupotrebljivo. A 1 shot kill definitivno nisam primjetio jer sam znao dosta vatre izmjeniti sa protivnicima prije nego padnu oni ili ja.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 8:54 (Friday).

0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

FIXED

BF3, BF4: [G] Pamark

20 0 hvala 4
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

No uglavnom, bio sam na svadbi. U jednom trenutku zeleni reflektor osvijetli bend i opremu, a ja si pomislim zasto su sad ukljucili reactive armor? {#}

Pa vjerovatno zato sto ih je neko lockao, mislim stvarno :smajlikojisepodmuklosmije: Edit:Ko voli locker only servere nek me doda ( battlelog u potpisu) I evo jedan odlican lockeronly server http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ca306873-4642-458a-a286-3bcb24491064/Two-and-ah-half-Soldier-4Netplayers/
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 9:55 (SiNkE.Zgb).
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ne pričaj gluposti, fight fire with fire, sad je pravo vrijeme da igraš još više i u potpunosti zamijeniš realnost za digitalno, bugovito, zglitchano bojno polje!

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
 U jednom trenutku zeleni reflektor osvijetli bend i opremu, a ja si pomislim zasto su sad ukljucili reactive armor? {#}

To se mora UKLJUČITI??? {#}

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo ove godine umjesto opreme za PC sam dobio bolji poklon za valentinovo. Zena odlucila da me zeli kazniti da mi se smije cijelo selo pa me iznenadila{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 11:16 (3.0 TDI).

16 4 hvala 0
12 godina
3.0 TDI kaže...

evo ove godine umjesto opreme za PC sam dobio bolji poklon za valentinovo. Zena odlucila da me zeli kazniti da mi se smije cijelo selo pa me iznenadila{#}.

U kuhac sad ce se vozat po praznim serverima
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Malo sam pratio i čini mi se da su sredili zvuk kada te pogađa metak. Ono tup tup tu tup gotov :-) Ali i dalje mi je to bolje urađeno u bf3.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
3.0 TDI kaže...

Dobro da se vidi registracijska oznaka. Trebao si staviti i sken prometne i osobne...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice