Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.606.789
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
jameshook kaže...
Javna isprika Cyberu što sam ga ostavio (sama nasred puta) na serveru. Zbog spomenutih problema sa HDDom bio je i problem sa routerom. Zbog prevelikih radnih sati a premalo odmora dotični je otišao u štrajk a s njime i moj ping.

{#} Nemas beda.

Dosao mi je Kendo u pomoc. A onda su i njega kickali {#}

Vise se ne mogu spojiti na Bosasnski server. Svi ostali rade normalno! {#}

Error
Game disconnected: could not join server.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
jameshook kaže...
Javna isprika Cyberu što sam ga ostavio (sama nasred puta) na serveru. Zbog spomenutih problema sa HDDom bio je i problem sa routerom. Zbog prevelikih radnih sati a premalo odmora dotični je otišao u štrajk a s njime i moj ping.

{#} Nemas beda.

Error

Ja u zadnje vrime samo na bosanskom serveru imam problema ostali rade dobro.

E, danas sam prvi put imao problem sa hitreg-om od kad je izašao BF4 {#}.

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Error

Također

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
jameshook kaže...

{#} Nemas beda.

Error

Može link na server? Da se malo joinam domaćoj ekipi (ako smijem naravno :) )

15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
Hurki kaže...

"Ako smijem" {#}

Izvolis:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BosniaN-ServeR-BALKAN-VotinG-MaP-CHINA-RISING-BY-i3D-NeT/

Naravno....

I ovo:

"There was some information that with Mantle, AMD’s FX 8350 will have the same performance as a i7 4770k at only 2GHz clock speed, if this is true then we will truly see a revolution in PC gaming."

Haha, mos mislit, onda ce moj na 4,5GHz raditi ko dual i7 {#}

I sto je sad ovo, pa nikad nisu Mantle povezivali s CPU-ima, nego samo s GPU-ima?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 0:43 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hurki kaže...

"Ako smijem" {#}

Izvolis:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BosniaN-ServeR-BALKAN-VotinG-MaP-CHINA-RISING-BY-i3D-NeT/

Naravno....

I ovo:

"There was some information that with Mantle, AMD’s FX 8350 will have the same performance as a i7 4770k at only 2GHz clock speed, if this is true then we will truly see a revolution in PC gaming."

I sto je sad ovo, pa nikad nisu Mantle povezivali s CPU-ima, nego samo s GPU-ima?

Sve mi se čini da će taj Mantle završit isto sa još par patcheva.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Error

Također

isti problem, a to mi je bio jedini server na kojem sam igrao, sada bauljam okolo :(

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
Battlefield 4

Meni kad se neda spojiti na neki server restartam računalo i router i onda se mogu spojit.

Jos mi 2 portraita ostala za otkljucat i nikak otkljucat onaj koji zelim jos otkad mi j ih je bilo 10 za otkljucat. Danas opet otvorio gold battlepack i dobio portrait,trljam ruke kad ono nista.. 2 portraits remaining {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Na kojem serveru smo za doček? {#}

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Na ovom, već je složen{#}

17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Pa nisam tjednima skupljao šljive da bih pio neke pederske cugice... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...
Friday kaže...

Pa nisam tjednima skupljao šljive da bih pio neke pederske cugice... {#}

A zato si ti tako plav ispod očiju{#}

14 godina
Battlefield 4

Evo malo sebi za gušt :D (nemorate gledat video samo poslušajte)

http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 13:06 (Komunist Izet).

7 0 hvala 1
11 godina
Battlefield 4

Jel ima netko problema sa joining server?Kod mene samo stoji i ne pali se igrica?

Battlelog: GaGo_CRO

0 0 hvala 0
14 godina
Gago4 kaže...

Jel ima netko problema sa joining server?Kod mene samo stoji i ne pali se igrica?

Kad ti se to dogodi, pokušaj izgastiti browser(odnosno battlelog) i exit Origin. Zatim uključi battlelog i joinaj se na server, meni uglavnom uspijeva ;)

14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
Super64 kaže...

Netcode..... je los, namjerno??? DICE fags????

Neznam bas ima li to veze s netcodeom.Ovdje vidim da spectator kasni,to znam i moze kasnit sekundu jer mi neigra ulogu u igri e sad dali je ovo povezano s onim da od dva igraca jednom kasni ili rani slika naspram drugog neznam nisam strucnjak,mozda ima

Evo drugi dio o ovome sto smo razgovarali za netcode  

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zna li netko u cemu je sada problem , instalirao sam win 8.1 i battlefield 4 laga ko ... U cemu je problem ? Jedini sto je drugacije je da sam na win 8 imao beta drivere od nvidia

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hurki kaže...

"Ako smijem" {#}

Izvolis:

Naravno....

I ovo:

Mantle nije povezan sa CPU već GPU-om, ali opet je povezan sa CPU-om,....

a to je ovo: Mantle će iskorištavati snagu GPU a ne CPU kao što je do sada bilo sa drugim API-ijima (DX, Open,...)

Neke stvari su bile usko vezane za CPU jer DX je tako napravljen da krka CPU umjesto GPU (za neke stvari)

a Mantle hoće da sve krka GPU, ali neke stvari će raditi i CPU ( po njihovome bit će maximalno optimizirano za više jezgrene CPU-e)

Tako da CPU sa više jezgri će imati bolje iskorištavanje ovog API-ja i općenito igre (npr. Mantle će iskorisitit CPU od 8 jezgri tako da ih raspodjeli na zadatke jedna jezgra radi ovo druga jezgra ono)

tako nešto

ali to sve treba viditi kad to izađe,...

iako mi se čini da to neče imati neke velike promjene u BF4 pošto je igra napravlajna u DX API-ju, možda kad bude BF5 ili nešto drugo kad Mantle potpuno preuzme ulogu DX-a onda bi imalo više korisiti od tog API-ja.

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
Battlefield 4

Imam pitanje u vezi classova...

Znaci ima Assault, Engineer,Support i Recon... i sad Engeneer, Support i Recon imaju jos po 4 jednake grupe oruzja: PDW, DMR, CARBINE I SHOTGUN...

Sa Assoult grupom orzuja se nit ne ispati igrat..em nemoze unistit vozilo jer nema sa cime te su puske slabije od CARBINE pusaka!

Ne razumijem sad koji je to smisao igre? Assault sam skupio svo oruzje , Engeneer ima bazuke, Support dobvalja zalihe metaka a RECON ima c4...

Recimo u Conquest-u,Assault igrac nema kaj tam radit..nit moze unistit vozilo(jer nema sa cime), niti ima zalihe metaka(jer ih nitko ne dijeli) ..a skupina CARBINE ima puno bolje puske... 

Assault orzuje jedino je dobro u TDM-u... jer uzmem si Recon grupu + Carbine pusku..znaci em mogu ubit protivnika kak spada jer su puske dobre a mogu i unistit vozilo jer imam C4 , ili kod 

Engineera je slucaj da ima bazuke...

I jos jedno pitanje: Kad otvorim scoreboard , neki igraci (3-4) su mi oznaceni zelenom bojom , kaj to znaci? 

Jbg novi sam , pa neznam

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 16:37 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ajde živili 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
14 0 hvala 6
11 godina
protjeran

Kako se mjenja kamera i kad sam u vozilu što znaći slovo X? Ja ga pritiskam ali ništa se ne događa.

14 godina
GTXGamer kaže...

Kako se mjenja kamera i kad sam u vozilu što znaći slovo X? Ja ga pritiskam ali ništa se ne događa.

Po defualt postavkama:
X= countermeasure(smoke, active protection, IR flares, ECM jammer...)

C= 3rd person view

@Sandro

Cilj igre je timska igra.
Ako se igra otvorena mapa sa vozilima, nitko ne ide sa Assaultom, jer nije učinkovit.

Assault je učinkovit na Lockerima, Domination i TDM modovima.

Carabines, DMR, Shotguns je tu za sve klase.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 17:16 (Komunist Izet).
15 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...

Kameru mjenjas sa slovom "C",  a "X" je za bacat flarese/ecm jammer (obrana protiv raketa) i za smoke screen/active protection/itd u tenkovima lav-ovima.

Battlelog: D-Ki11aML
12 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Znaci ima Assault, Engineer,Support i Recon... i sad Engeneer, Support i Recon imaju jos po 4 jednake grupe oruzja: PDW, DMR, CARBINE I SHOTGUN...

Sa Assoult grupom orzuja se nit ne ispati igrat..em nemoze unistit vozilo jer nema sa cime te su puske slabije od CARBINE pusaka!

Ne razumijem sad koji je to smisao igre? Assault sam skupio svo oruzje , Engeneer ima bazuke, Support dobvalja zalihe metaka a RECON ima c4...

Recimo u Conquest-u,Assault igrac nema kaj tam radit..nit moze unistit vozilo(jer nema sa cime), niti ima zalihe metaka(jer ih nitko ne dijeli) ..a skupina CARBINE ima puno bolje puske... 

Assault orzuje jedino je dobro u TDM-u... jer uzmem si Recon grupu + Carbine pusku..znaci em mogu ubit protivnika kak spada jer su puske dobre a mogu i unistit vozilo jer imam C4 , ili kod 

I jos jedno pitanje: Kad otvorim scoreboard , neki igraci (3-4) su mi oznaceni zelenom bojom , kaj to znaci? 

Jbg novi sam , pa neznam

zeleno su oznaceni igraci iz tvog squoda

12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Jbg novi sam , pa neznam

Oh, igrao sam s tobom jučer :D ubio si me 'ko budalu haha ^^

P.S.

Jel samo meni retardirano što ima tolko snajpera po mapi? Prava je rijetkost da poginem u borbi prsa u prsa... stalno me snajperi skidaju -.-' 

13 godina
Battlefield 4

Pa da...

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

1 11 hvala 0
17 godina
ramzocro-HCR kaže...

Pa da...

A šta bi ti, ko mala djeca ste vi neki sa tim svastikama, muškim spolnim organima itd itd...

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina

zeleno su oznaceni igraci iz tvog squoda

Ne razumijem...u mom squadu ima 20 igraca, i od tih 20, 3-4 su oznacena zelenom bojom a ostala imena bijelom..

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 17:45 (Sandro HR Zagorje).
13 godina
TomoR kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Pa da...

A šta bi ti, ko mala djeca ste vi neki sa tim svastikama, muškim spolnim organima itd itd...

Stvar je u tome što su svi sada na godišnjim odmorima i kod frenda smo već zadnjih 3-4 dana igrali sam bf4, ja ni neznam šta se desi s accountom kad na jednoj mapi se nas troje izmijeni, emblem su ovi rekli da su složili jučer - danas već ban, tako da je bilo frke i od mene nema više dijeljenja accounta za nikog od njih, jer su to namjerno učinili. Još ja danas vidim emblem i svastika(ili kak se već piše) se uopće nije vidila jer ju je slika vojnika prekrivala(početni screen na battlelogu).. Teško su me zeznuli sad s ovime jer sam planirao u društvu na tabletu kad mi bude dosadno CM-a bacit... Jako loše, i jako djetinjasto, razočaran sam, ovakve vrste prank-ova ne volim, pogotovo kad je riječ o premium računima.

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice