Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

A da nije famozni Mantle?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Alien 22 kaže...

Ha - ha ha  Blejd je ljevak pa trampate tipkovnice {#} .

Ljevaci igraju sa strelicama? {#}

Uvijek mi je blejd bio sumnjiv...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Čudno, kliknuo sam na server i dobijem ovo:

Kao prvo - kod kuće sam. A i pokušao sam se malo odmaknuti u nazad i nije pomoglo. Ima netko još neku ideju?

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Da, vidjelo se kako mu se igrač drukčije kreće i uvijek je nalijevo nakrenut malo. Streličari su sumnjivi jako.{#}

potpis uklonjen, staff
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Da, vidjelo se kako mu se igrač drukčije kreće i uvijek je nalijevo nakrenut malo. Streličari su sumnjivi jako.{#}

Sigurno i malca šamara sa lijevom rukom {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Da sumljivi {#}. Od kada se druzi s Damom ljudi masovno qvitaju na serverima . Izgleda da igraju na jednoj tipkovnici - jedan na ( wasd ) drugi na strelice {#}.

13 godina
protjeran
Friday kaže...

Čudno, kliknuo sam na server i dobijem ovo:

Kao prvo - kod kuće sam. A i pokušao sam se malo odmaknuti u nazad i nije pomoglo. Ima netko još neku ideju?

svi serveri su down, i na trojci i cetvorci..

EDIT: proradilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 21:18 (digitall1982).
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Sigurno i malca šamara sa lijevom rukom {#}

To ga Ti pitaj preko ts a {#}

12 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...
fila2208 kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...
ALVIN kaže...

jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ? Svaki prijedlog dobrodošao , hvala

Ne, mi koji igramo bf već smo stotinu tipkovnica mjenjali... stari moj gejming je skup sport...:(

Uz BF4 dobiješ i vaučer za links sa kojim imaš trajni popust na tipkovnice. Jednom do 2 puta mjesečno kupiš novu i nema brige!

Ja srećom imam kolegu koji igra na strelice pa mjenjamo tipkovnice. On strga strelice i desni dio pa mi da da ja riješim wasd. Jeftinije nas dođe.

jao majko :D crkoh na sve gore napisano {#}

17 godina
odjavljen
Hurki kaže...

jao majko :D crkoh na sve gore napisano {#}

Očito si nov ako smo ti još uvijek zabavni...

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 4

Evo i mene napokon..........dodajte me.....GaGo_CRO

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 21:58 (Gago4).

2 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Pa gdi si do sad?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa gdi si do sad?

Novac..... ;)

17 godina
odjavljen
Gago4 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa gdi si do sad?

Novac..... ;)

Pa mogao si igrati piratsku verziju kao većina nas...

Freak Show Inc.
15 godina
Gago4 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa gdi si do sad?

Novac..... ;)

Kakav novac? Mi skinuli key generator i aktivirali igru.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Hvala svima koji su dosli na server...bilo je par rundi odlicnih di je pobjedio tim za 2-3 ticketa...sry malo nas je balans zafrkavo al sutra i to rjesimo...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
ALVIN kaže...

jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ?

Ovo me uvrijedilo kao muškarca i kao forumaša... Šta ti pričaš čovječe???

{#}{#}{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Upravo sam na nagovor ekipe odigrao prvu partiju TDM-a jer je tako rotacija stigla (možda je bila neka prije, nisam siguran). Igralo se na Dragon Pass-u. Vrlo je zabavno, dosta podsjeća na damavand TDM. A razlog zbog kojeg pišem je sljedeći - noževi se sami nižu. Gotovo da uopće nisam sa nožem igrao četvorku (imam 30-ak killova), a u bf3 sam igrao dosta. U ovoj partiji sam nekima po 3 puta skinuo tag. Eto, ako neki od vas imaju potrebu iz gušta ili radi assignmenta skidati tagove moja preporuka vam je ova mapa jer je vrlo zgodna zbog dosta uskih prolaza. Za kill iz okreta - izmišljeno {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Haha samo nek mi strelice rade

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 0:40 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Glupi ste i ne znate naštimati macro na miša.... idem u Budimpešu taslačiti brazilke.. Pusa {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Upravo sam na nagovor ekipe odigrao prvu partiju TDM-a jer je tako rotacija stigla (možda je bila neka prije, nisam siguran). Igralo se na Dragon Pass-u. Vrlo je zabavno, dosta podsjeća na damavand TDM. A razlog zbog kojeg pišem je sljedeći - noževi se sami nižu. Gotovo da uopće nisam sa nožem igrao četvorku (imam 30-ak killova), a u bf3 sam igrao dosta. U ovoj partiji sam nekima po 3 puta skinuo tag. Eto, ako neki od vas imaju potrebu iz gušta ili radi assignmenta skidati tagove moja preporuka vam je ova mapa jer je vrlo zgodna zbog dosta uskih prolaza. Za kill iz okreta - izmišljeno {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
12 godina
Arabarran kaže...

Glupi ste i ne znate naštimati macro na miša.... idem u Budimpešu taslačiti brazilke.. Pusa {#}

Čiter
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kakvo smeće je ovo računanje skilla... Odigram "krvavu" partiju na lancangu i ostavim jaja tamo da bi me nagradili sa +1 skill (prije par dana sam imao vrlo sličnu partiju i -6 skill). Sinoć se zajebavam na TDM-u i dobijem +18 skill za 12 minuta trčkaranja. Stvarno su neki žešći mulci smišljali taj algoritam, stjeram im ga mami! I onda se čudim kako kojekakvi likovi što igraju sve osim CQ imaju toliki skill...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kakvo smeće je ovo računanje skilla... 

Bas nikakvog smisla nema,kad si idle par minuta padne i -40

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 7:33 (Blade Runner31).
11 godina

Novac..... ;)

Pa mogao si igrati piratsku verziju kao većina nas...

hahaha........nemoj me sad :P

Battlelog: GaGo_CRO
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kakvo smeće je ovo računanje skilla... Odigram "krvavu" partiju na lancangu i ostavim jaja tamo da bi me nagradili sa +1 skill (prije par dana sam imao vrlo sličnu partiju i -6 skill). Sinoć se zajebavam na TDM-u i dobijem +18 skill za 12 minuta trčkaranja. Stvarno su neki žešći mulci smišljali taj algoritam, stjeram im ga mami! I onda se čudim kako kojekakvi likovi što igraju sve osim CQ imaju toliki skill...

Gledanja skilla iz partije u partiju nema smisla jer može jako puno skočiti i pasti nakon jedne runde, ali kad ga općenito gledaš mislim da je dosta u skladu s onim kako i mi doživljavamo "skill" igrača. Ako pogledaš leaderboards za HR uglavnom su po skillu pri vrhu bolji igrači. Istina, bilo bi dobro kad bi tu nekako osmislili da  se i mode uzme u obzir, odnosno nekakva raznovrsnost korištenja oružja, vozila i igranja različitih modova...

17 godina
Battlefield 4

Nije, najveći skill će imati oni koji igraju Domination i TDM, jer se najveći faktor za skill uzima SPM, KPM i K/D - tim redoslijedom.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Nije, najveći skill će imati oni koji igraju Domination i TDM, jer se najveći faktor za skill uzima SPM, KPM i K/D - tim redoslijedom.

Ne znam što i kojim redom uzimaju u obzir, ali gledaš li nexa koji je na vrhu po skillu trenutno (onog prvog cheatera ne brojim), nema posebno visoko ništa od ovog troje što si nabrojao niti igra Domination i TDM.

11 godina
protjeran
Battlefield 4
Ja igram cq large samo sa snajperom i skill mi je vecinom 900+.

Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
TomoR kaže...

Ne znam što i kojim redom uzimaju u obzir, ali gledaš li nexa koji je na vrhu po skillu trenutno (onog prvog cheatera ne brojim), nema posebno visoko ništa od ovog troje što si nabrojao niti igra Domination i TDM.

Ali nešto definitivno ne valja jer je glupo što za neki smijeh od TDM-a dobiješ golemi skill bonus.

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice