Vozdra ekipa, vidimo se za par sati na bojištu :D BF4 se počeo skidati hihi
Onda imaš dobar link ako ćeš za par sati skinuti tih 30-40 giga...
24gb , di si našao 40?
24gb , di si našao 40?
Na to ti još idu patchevi i DLC...
28,6GB, opet nije 30-40
28,6GB, opet nije 30-40
Nije ali bit će...35-36 je bio bf3 sa dlcevima jelte?
28,6GB, opet nije 30-40
Mozda, ali kako sada izgleda nacekat cemo se do novih dlc-ova, dok igra trenutno postaje pomalo zamorna.
Jel još netko ima problema sa spajanjem na servere?
Nikako da se spojim.
Jel još netko ima problema sa spajanjem na servere?
Nikako da se spojim.
ako misliš na "No contact with EA Online. Please try again later." onda da
No contact with EA Online. Please try again later
Da to mi piše,znači nisam jedini.
28,6GB, opet nije 30-40
Pa zahebancija je bila oko SADAŠNJE veličine igre budući da je lik SAD skida, pročitaj cijeli quote
Pa zahebancija je bila oko SADAŠNJE veličine igre budući da je lik SAD skida, pročitaj cijeli quote
Kužim jopis, ali mogao si mi još malo podebljat i ukositi pa dodati marker da shvatim, loly.
Kužim jopis, ali mogao si mi još malo podebljat i ukositi pa dodati marker da shvatim, loly.
BF je prdno kompletno il kaj?
Opet se pokvario! Mozda ih neko DDoS-a!
Bok ljudi
Nisam gamer, zanima me ima li šanse da na nešto liči ova igra na mom laptopu koji ima i3 procesor 3110M 2.40GHz, 4GB rama, grafičku ATI AMD Radeon HD 7670m .... nekih bar 30 framrate. I da li se pregrijavaju laptopi na ovoj igri, ima li koja dobra pucačina na kojoj se grafičke manje griju ?
Igra se mišom i tastaturom šta ne, jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ? Svaki prijedlog dobrodošao , hvala
jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ?
Ovo me uvrijedilo kao muškarca i kao forumaša... Šta ti pričaš čovječe???
jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ? Svaki prijedlog dobrodošao , hvala
Ne, mi koji igramo bf već smo stotinu tipkovnica mjenjali... stari moj gejming je skup sport...:(
(ontopic: igra ti neće raditi kako treba na tom laptopu jer je preslab)
jel se može programirati tipke za kretanje da budu bilo koje tipke s tipkovnice da ne pritišćem uvijek iste jer će mi crknuti ? Svaki prijedlog dobrodošao , hvala
Ne, mi koji igramo bf već smo stotinu tipkovnica mjenjali... stari moj gejming je skup sport...:(
Uz BF4 dobiješ i vaučer za links sa kojim imaš trajni popust na tipkovnice. Jednom do 2 puta mjesečno kupiš novu i nema brige!
Uz BF4 dobiješ i vaučer za links sa kojim imaš trajni popust na tipkovnice. Jednom do 2 puta mjesečno kupiš novu i nema brige!
Ja srećom imam kolegu koji igra na strelice pa mjenjamo tipkovnice. On strga strelice i desni dio pa mi da da ja riješim wasd. Jeftinije nas dođe.
jel se može ili ne može reprogramirati tipke na tipkovnici onda
BF je prdno kompletno il kaj?
Izgleda...
EDIT:
Nije da mi je rank nešto puno veći inače
-1,000
Ja srećom imam kolegu koji igra na strelice pa mjenjamo tipkovnice. On strga strelice i desni dio pa mi da da ja riješim wasd. Jeftinije nas dođe.
Ha - ha ha Blejd je ljevak pa trampate tipkovnice .
Opet se pokvario! Mozda ih neko DDoS-a!
China is rising !
http://www.hcl.hr/vijesti-kina-zabranila-battlefield-4-zbog-ugrozavanja-nacionalne-sigurnosti-10008-27.html
Ma to kinezi hokaju bf
veceras nista od svi serveri