Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Blade Runner31 kaže...
Friday kaže...

Nismo ono pivo još odradili - to je timska igra {#}

Sta ne vidis pod moj PC da on pije kavu,caj,mlijeko {#}

Oprezan sam sa time otkako sam slučajno otvorio MOJ PC (ali baš moj) i sav u čudu gledam kako taj netko ima identične komponente kao ja, ali baš u slovo... I počnem liku pisati poruku već - ono tipa "koja slučajnost". I kontam si ajd da još jednom ipak provjerim... {#}

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
bennyPro kaže...

Tvoj stil igre me jako podsjeca na moj. Bas bi volio igrati zajedno sa tobom na serveru. Malo da razvalimo neke njubove na podu.

A onda poslije možda malo lemon party...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...
Samo šteta da ne stignem vise igrat radi posla i fuš posla {#}

Volio bih igrati bf squadovski. cekam da frend kupi novi pc pa se nadam da cu jos nac 2-3 ljudi pa da nas 4-5 igra timski. Gledam video-e od lvl capa i zaista je zabavno igrati timski.

Kad si opet u KC? {#}

Blade Runner31 kaže...
Friday kaže...

Sta ne vidis pod moj PC da on pije kavu,caj,mlijeko {#}

Ako roknem koju pivu uz BF4 onda mi statistika tone {#}

bennyPro kaže...
Putn1k kaže...

Se isplati kupovati BF4 u trenutnom stanju, ili da čekam kad se igra patchira i kad bude na nekim većim sniženjima? Za sad mi BF3 pravi društvo.

Ako volis igrati sa snajperom definitivno se isplati, jednostavno ogromne mape su revolucija dansnjeg gejminga. Nesto najbolje unazad zadnjih 10  godina.

Dobro veli kolega Ljudevit. Ako igras sa snajperom kupi igru,ako ne nemoj.. Mislim da dosta ljudi slusa ovaj savjet,u zadnje vrijeme samo nešto snajperišu po mapama, tesko mi je naci uopce nekoga za close combat, trzim odjednom padnem i vidim m98 ili srrr61 {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
17 godina
odjavljen
GrimReaperKC kaže...
Dobro veli kolega Ljudevit. Ako igras sa snajperom kupi igru,ako ne nemoj.. Mislim da dosta ljudi slusa ovaj savjet,u zadnje vrijeme samo nešto snajperišu po mapama, tesko mi je naci uopce nekoga za close combat, trzim odjednom padnem i vidim m98 ili srrr61 {#}

U KC sam opet vjerojatno kroz tjedan-dva. Vidjet ćemo. A ovo sa snajperima me više uopće ne smeta. Igram uglavnom Lancang i Zavod. Lako ih je počistiti sa scoutom ili attack boatom, ponekad shank ili sraw. Prije sam se sekirao, sad na njih gledam kao na berbu bodova...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
GrimReaperKC kaže...

U KC sam opet vjerojatno kroz tjedan-dva. Vidjet ćemo. A ovo sa snajperima me više uopće ne smeta. Igram uglavnom Lancang i Zavod. Lako ih je počistiti sa scoutom ili attack boatom, ponekad shank ili sraw. Prije sam se sekirao, sad na njih gledam kao na berbu bodova...

Produži nekih 10 km dalje i možeš platit pivu {#}

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo je nekaj novo jel? {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...

Ovo je nekaj novo jel? {#}

Nije, to je svaki puta kada server mijenja rundu (tj. između rundi dok je odbrojavanje i load nove mape)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bennypro

Ti si jedan od ponajboljih snipera hrvatske, sigurno od tebe imam sta nauciti. Moram ja jos dosta vjezbati. Tek sam par mapa naucio napamet, ima tu kod mene jos posla. Al svakako moramo odigrtati koju skupa.

3 2 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Netcode..... je los, namjerno??? DICE fags????

2 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Neznam bas ima li to veze s netcodeom.Ovdje vidim da spectator kasni,to znam i moze kasnit sekundu jer mi neigra ulogu u igri e sad dali je ovo povezano s onim da od dva igraca jednom kasni ili rani slika naspram drugog neznam nisam strucnjak,mozda ima

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 0:45 (Blade Runner31).
11 godina
Blade Runner31 kaže...

Neznam bas ima li to veze s netcodeom.Ovdje vidim da spectator kasni,to znam i moze kasnit sekundu jer mi neigra ulogu u igri e sad dali je ovo povezano s onim da od dva igraca jednom kasni ili rani slika naspram drugog neznam nisam strucnjak,mozda ima

Spectator ne bi smio kasnit ni milisekundu, u tome je problem. Pogledaj video na YT i procitaj, ovdje je video premali i necitljiv.

11 godina
protjeran
Super64 kaže...

Ma vi stvarno niste normalni ako jos zaglupljujete svoj mozak sa ovom igrom{#}. Prave lakrdiju od BF serijala, a sto mi je najkrivlje smatraju nas igrace glupima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 0:59 (bennyPro).
14 godina
neaktivan
Super64 kaže...

Spectator ne bi smio kasnit ni milisekundu, u tome je problem. Pogledaj video na YT i procitaj, ovdje je video premali i necitljiv.

A i napisao sam da si mozda u pravu i da nisam strucnjak samo ja osobno mislim da nema veze sto ne znaci da je tako fala bogu.A si primjetio i kako na spektatoru gledas nekog pa kad puca izgleda koda puca centimetar od nekog a u stvari na njegovom monitoru puca u njega znaci ni to nije kako treba

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 1:07 (Blade Runner31).
13 godina
Battlefield 4

Rush s ekipom!!! {#}{#}

Odigrali smo tocno 22 runde. 5 sati igre!

Najbolje je bilo kad su protiv nas upali CHC!

Steta sto je Dama dosao sam, a ne s ekipom {#}

Fala ljudi, bilo je odlicno! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
14 0 hvala 6
13 godina
neaktivan
Putn1k kaže...

Se isplati kupovati BF4 u trenutnom stanju, ili da čekam kad se igra patchira i kad bude na nekim većim sniženjima? Za sad mi BF3 pravi društvo.

Igra je u vrlo igrivom stanju, tako da možeš bez straha kupiti. Ako hoćeš proći jeftinije, imaš puno key resellera, a tu je i opcija s Mexicom/Brazilom.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Rush s ekipom!!! {#}{#}

Da, bilo je super. Odmah je zanimljivije čim se sa nekim "poznatim" napucavaš, vidimo se opet {#}

vilyuska_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Rush s ekipom!!! {#}{#}

Ekipa je na godisnjem, kao i ja, ali sam poželio koju odigrat pa upao par dobrih rundi :)
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Sad sam se slucajno sjetio..

kaj je s mantleom? ima kakvih info. trebao je bit vec ne?

spelac, jesi nasao onaj kebab? {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
GrimReaperKC kaže...

Sad sam se slucajno sjetio..

kaj je s mantleom? ima kakvih info. trebao je bit vec ne?

spelac, jesi nasao onaj kebab? {#}

Mantle je otprilike kao izlazak iz recesije - samo što nije.

Nisam išao tamo, otkrio sam dobru pekaru na trgu pa sam tamo par dana zalazio, a u prekidima sam išao u "njam njam" {#}

Freak Show Inc.
13 godina

kako ovi grafovi izgledaju? nisam to radio nikad na BF3, jučer sam stavio Win8.1 i bolje igra radi, obzirom da je grafa 4 godine stara ja prezadovoljan :)

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prije kojih mjesec dana sam dobio pristup Mantleu i tada API i rekao Spelcu da nije bio u nekoj fazi da imaš povjerenja, a od zadnjeg builda isto nije nešto pretjerano produkcijski spremno, tako da ćemo se vjerojatno načekati da dođe u BF4.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bennyPro kaže...

Ma vi stvarno niste normalni ako jos zaglupljujete svoj mozak sa ovom igrom{#}. Prave lakrdiju od BF serijala, a sto mi je najkrivlje smatraju nas igrace glupima.

"Imam jednu molubu za STEAM!!!!!! "

"hvala krlaju, nism mogao da pisem na engleskom posto me secer opalio zbog citera, pa sam kucao na slepo na jedio meni znanom jeziku, ali ovo je jezivo ne znam vasa iskustva ali mislim dacu da prestanem da igram ako se ovo nastavi na ovaj nacin. !!! sad cu ovo da postavim sto si preveo kao novu temu"

http://steamcommunity.com/discussions/forum/10/648814843752073026/

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/ad8db292-81da-4fb4-9c68-3bf11f751078/24-7-Domination-only-by-g-portal-de/#live evo svi koji vole Domination pozivam da pomognu napuniti server....ko voli domination dodjite pa da zajedno igramo...
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Poz ekipa,

Samo jedno brzo pitanje.....probo sam trazit po ovih 600 stranica ali mi abs nesto nejde...

Najme kad god igram bf4 me nakon nekih 10-15 min igra izbaci van i kaze da je ERROR: game discconected, clinet closed down connection. Probo sam nesto googlat i skino neki program za port forwarding ali se nista ne dogadja. pa me samo zanima da li postoji neko rijesenje za ovo jer polako gubim zivce.

Hvala!

1 0 hvala 0
13 godina
Gogica01 kaže...

Poz ekipa,

Na routeru UPNP mora biti OFF.

U suprotnom te izbacuje svako malo.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Gogica01 kaže...

Poz ekipa,

Samo jedno brzo pitanje.....probo sam trazit po ovih 600 stranica ali mi abs nesto nejde...

Najme kad god igram bf4 me nakon nekih 10-15 min igra izbaci van i kaze da je ERROR: game discconected, clinet closed down connection. Probo sam nesto googlat i skino neki program za port forwarding ali se nista ne dogadja. pa me samo zanima da li postoji neko rijesenje za ovo jer polako gubim zivce.

Hvala!

Rado bi ti pomogao isto ko i sebi ali ne znam u čemu je problem.

Mene je isto to počelo zahebavat prije tjedan dana i zbog toga nisam ušao u igru već par dana jer mi je popilo živce.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.12.2013 16:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
Gogica01 kaže...

Poz ekipa,

Hvala!

Trebao bi pravilno sloziti portforward. A ako ti nejde, spoji se na router, pronadji UPNP i ugasi ga.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

A vidi vraga. Sad sam se sjetio da sam nedavno prčkao po ruteru zbog jedne igre i očito sam slučajno ponovo uključio UPnP.

Pa skilleru di si bio cijeli moj život {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

''Leakani'' game modovi:

onslaught, combat mission, scavenger, gunmaster...

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vozdra ekipa, vidimo se za par sati na bojištu :D BF4 se počeo skidati hihi

Moj PC  
3 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice