Nisam u toku.....šta je bio taj Cro-Srb okršaj........i ako je bio kakav je rezultat i dojmovi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo uzeo sam palit gtx 650 1gb nadam se da ce raditi battlefield 4 na dobrim postavkama :D
Šta si imao prije?
Pita Antraks jel netko za 1vs1.
Pusti sad njega, zasto ti ne igras?
Jos nisi nabavio igru ili si promjenio nick?
7750

Nisam u toku.....šta je bio taj Cro-Srb okršaj........i ako je bio kakav je rezultat i dojmovi?
Nije.
Daj se i ti ukljuci :)
Ma ja sam star i refleksi su mi loši(čitaj noob),ali za neku zahebanciju ...... to svakako.
Ma ja sam star i refleksi su mi loši(čitaj noob),ali za neku zahebanciju ...... to svakako.
I ja, zato igram u tenku
A Nex je jos stariji, pa rastura! Vjerojatno jer se zdravo hrani. Sigurno i vjezba
Ma bas te briga, prijavis se i odigras jednu. Ak ti ne pase vise se ne prijavljujes i to je to
Makar, ovo bi moglo biti dobro jer pretpostavljam da ce se javljati iskusni igraci koji kuze sto se dogadja, slusaju commandra, pokrivaju svoje, bacaju ammo i medikitove, popravljaju vozila....
Pita Antraks jel netko za 1vs1.
Zašto ne dođe sam pitati...oh wait...
Ontopik: meni je hitreg netcode i sve što ima veze sa pucanjem i ubijanjem u bf4 bolji od zadnjeg patcha, ljudi padaju realno kad sam ih i ubio. Trade je postao rijetka vrsta, jedino je čudna death animacija kad onako padneš u ''nesviejst''.
Ali ok je.
revive screen svira qurcu, čudno da nisu hotfixali odmah.
Nego Djukac gdje ti je prijatelj - siledjija - jeste isli 1 vs 1 ?
Ne znam, crveni se negdje, čuči na kuruzi.
Išli smo 1v1 sa mp-apsom. odustao je nakon 3 headshota što sam mu prodao.
MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE FOR UP TO 1 HOUR DEC 20, STARTING 20/12/2013 10:00 (UTC+1)
Sutra od 10 do 11.
MULTIPLAYER WILL BE unbelievable FOR UP TO 1 HOUR DEC 20, STARTING 20/12/2013 10:00 (UTC+1)
Sutra od 10 do 11.
Nije.
Daj se i ti ukljuci :)
Piše u pravilima ak se ne varam da se treba prijavit tamo na kalendaru ali ja ne vidim tamo nikakav event
Ja cu si kroz par dana narucit Bf4 preko Elite Tigers hostinga- 235kn.
Htio sam pitat jel su popravili laggove, crashanje itd.?
Ako si sretan sve će ti biti u redu. Većina nije sretna.
Kad si sretan zaigraj battlefield čet-iri!
MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE FOR UP TO 1 HOUR DEC 20, STARTING 20/12/2013 10:00 (UTC+1)
Sutra od 10 do 11.
Da,to je zbog novog patcha...
PC Patch will go live tomorrow morning, fixes issues with SLI & Crossfire and some other fixes, patch notes to be posted in the control room
Tonci ce dobit pod u helicu , travu - stvarno mu zavidim :)))))
Sutra od 10 do 11.
Oprosti, morao sam
Upravu si
Ma, uvijek netko pita "Ne radi mi Battlelog, vama?". Pa sam pokusao unaprijed javiti jer ocito ljudima promakne taj natpis
Piše u pravilima ak se ne varam da se treba prijavit tamo na kalendaru ali ja ne vidim tamo nikakav event
Tako je.
Jos je sve u izradi. Kad nastane event onda se moze prijavljivati.
Da,to je zbog novog patcha...
PC Patch will go live tomorrow morning, fixes issues with SLI & Crossfire and some other fixes, patch notes to be posted in the control room
Ovo mi je promaklo!
Valjda pod to spada (ponovo) Revive screen.
Daj pojasni to "sretan" xd ! Koja razlika izmedu premium keya i obicnog?
Kaj je s Mantleom? Nitko ga više ne spominje, očito će bit 0 bodova
Ne znam, crveni se negdje, čuči na kuruzi.
Išli smo 1v1 sa mp-apsom. odustao je nakon 3 headshota što sam mu prodao.
Jesi ti kumovao crvendacu?
Evo po BF4 statsima naše gore list je UBER skiller :)
lol kakav lik...accuraci 10.55 haha kralj....pa za njega ne trebat cekat PB da su pametni odma bi ga banali cim vidis statse http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/CroatianPsycho/detailedstats/929604847/pc/
Jesi ti kumovao crvendacu?
naravno da ne!
Znaci ako vas kcik zbog idle skill pada za 45. LOL
Sad je sve nekak glibavo i kilavo, laggy, prva dva tri metka kao da uvijek failaju, soundloop crash prvi puta u igri.
Dakle, imali smo il je totalno u qurcu il je totalno ok. Sada cemo svi pomalo biti u qurcu da se nitko ne buni :)
Nego, da li netko zna da li su sta petljali po oruzjima, Type88 mi nekak plese lijevo desno , puno vise nego prije plus kao da
da je neki mini spawn protection uveden ili mozda brijem????
Nego, da li netko zna da li su sta petljali po oruzjima, Type88 mi nekak plese lijevo desno , puno vise nego prije plus kao da
da je neki mini spawn protection uveden ili mozda brijem????
Ništa od spawn protectiona. :(
Stalno rade stealth nerfove s oružjima.
Odlicna ekipa. Nema sta. Samo noz, kad nema motorne pile.