Joooj, da bar ona hoce igrati :D
P.S. Al sam svejedno blji od tebe.
A to je baš uspjeh
Joooj, da bar ona hoce igrati :D
A to je baš uspjeh
A to je baš uspjeh
Blji sam, blji sam.
Kad pogledam statistiku, zapravo i nisam.
napiso sam im da me unban a oni su mi ovo napisali , ove zadnje 3 recenice ne kuzim hocu li na kraju dobiti unban ili ne http://prntscr.com/2cb62j
Jedan moj prijatelj je dobio sličan privremeni ban jer je na njihovom forumu napisao da problem cheatera trebaju riješiti sudskim tužbama ka proizvođačima haxova.
To što je linkao stranice proizvođača haxova ovi iz EA/Dice su protumačili kao reklamiranje i promoviranje varanja u igri -> 3 dana hlađenja od Battleloga.
Ima sreće što nije dobio 7 dana ili trajni...
Vjerojatno
Vjerojatno
Pitam jer bi se dobro pokazao u bfu 4 na nekih 720p na medium postavkama
RUSHER
Obtain 10 M-COM Attacker Ribbons
Sta tocno moram napravit za ovaj assignment?
Planto sam, defuzo, obranio nemam pojma sta sve nisam i jos uvijek mi je na nuli..
RUSHER
Obtain 10 M-COM Attacker Ribbons
Sta tocno moram napravit za ovaj assignment?
Planto sam, defuzo, obranio nemam pojma sta sve nisam i jos uvijek mi je na nuli..
dok 2 puta plantas mcom u jednoj rundi, dobis 1 mcom attacker ribbon
Bože dragi pa šta je ovo, samo par postova od jučer???? Armagedon se približava???
Antrakse, Zenga, tonći, džukac.................. špelaccc............
Bože dragi pa šta je ovo, samo par postova od jučer???? Armagedon se približava???
Vrijeme je da padne neki čiter sad nakon cro srb ogleda pa da imamo o čemu diskutirati pristojno.
Inače nnula bodova.
Vrijeme je da padne neki čiter sad nakon cro srb ogleda pa da imamo o čemu diskutirati pristojno.
Inače nnula bodova.
Da, to uvijek spasi situaciju.
A prepali se svi sada pa neće da koriste ćitove
Ma da, pa vidiš da neki ovdje dobijaju banove samo zato što igraju.
kao u bf3, sjećaš se onih koji su ni krivi di dužni dobili banove...
To ti je sudbina, ako te pogodi pogodit, trk po novi acc i dalje rokat.
Ma da, pa vidiš da neki ovdje dobijaju banove samo zato što igraju.
kao u bf3, sjećaš se onih koji su ni krivi di dužni dobili banove...
To ti je sudbina, ako te pogodi pogodit, trk po novi acc i dalje rokat.
Da...jadni....nevini.....
Pa ja sam pokupio dva ilivtri bana na battlelogu ni kriv ni duzan. Znam da je samo prvi bio zbog Bibera.
Pa ja sam pokupio dva ilivtri bana na battlelogu ni kriv ni duzan. Znam da je samo prvi bio zbog Bibera.
Džastina?
Pa da. Bio si vrlo bezobrazan prema mladom umjetniku
Antrakse, Zenga, tonći, džukac.................. špelaccc............
Špelac je na službenom putu i nema vremena za forumska sranja
A sta ces nema smisla za humor, jadnik. Dabogda mu Selena isla u Baste na remont.
Evo po BF4 statsima naše gore list je UBER skiller :)
Skillander!
Moze mi neko reci gdje je bf4 najjeftiniji za kupit? (zg) Hvala unaprijed.
ma takvi su ok, on si ljepo uzme strojnicu 200 metaka i pocisti server, haxa i ni ne pokusava to sakriti...
puno su gori oni papci koji se vjesto skrivaju i jos javno glume da su legit...
Nisam imao pritužbi na taj famozni netcode do ovog zadnjeg flastera, sad je katastrofa, moj bože, igra je još veće smeće.
Infantry combat je nekako drugaciji, ali na loš način, sve nekako laga, hit detekcija je loša, ispraznim liku spremnik u leda, okrene se i ubije me, health mu na 80, buljim u ekran i plačem, iako je ping dobar. Sve je bilo odlično prije patcha
A tek umobolna kill animacija,
Svi ti citeri koji imaju neki cit kao aimbot ili takav dmg cit igraju s suportom,obicno im je acc mali i tako,tip ima 23444 hits a 9197 kilova sto bi znacilo da ubije s 2.5 metaka,sve je to francuska optika.Sto kaze Maus oni su ok jer znas,puno gori su oni koji ga znaju koristit
Svi ti citeri koji imaju neki cit kao aimbot ili takav dmg cit igraju s suportom,obicno im je acc mali i tako,tip ima 23444 hits a 9197 kilova sto bi znacilo da ubije s 2.5 metaka,sve je to francuska optika.Sto kaze Maus oni su ok jer znas,puno gori su oni koji ga znaju koristit
Kaj, čovjek igra Hardcore i hitreg mu super radi. Nisi valjda zavidan?
Kaj, čovjek igra Hardcore i hitreg mu super radi. Nisi valjda zavidan?
A malo da moram priznat
Pita Antraks jel netko za 1vs1.
Evo uzeo sam palit gtx 650 1gb nadam se da ce raditi battlefield 4 na dobrim postavkama :D