Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Tako je bilo u bf2 nisi mogao napredovati ako si igrao recimo samo infantry,mogao si do odredjene granice i onda za iduci cin ti je bio uvjet 200h u tenku i ne znam tocno kolko kilova sa istim
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

Znači prava igra je ona u kojoj ti treba 5000 sati za maksimalni rank.WTF {#}

A ne bas 5000. :)

Ali ovo je sad puno prelagano. Pa rangu se ne vidi tko je bolji, a tko losiji igrac.

Vidi se samo tko je vise koristio boostove :)

Pa zasto bi trebao biti najvisi rang?

Evo, ja sam napr. antitalent u letecim vozilima, i ja se slazem da mi igra ne dozvoli preko ranga 50 dok ih ne savladam.

A i bas me briga za najvisi rank ako si bez njega mogu sve otkljucati i koristiti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
Hrca1981 kaže...
Tako je bilo u bf2 nisi mogao napredovati ako si igrao recimo samo infantry,mogao si do odredjene granice i onda za iduci cin ti je bio uvjet 200h u tenku i ne znam tocno kolko kilova sa istim

Znam,igrao sam.

Samo nezna tko bi danas imao toliko vremena da 200h sjedi u avionu,500h u tenku itd.

Kad bi to sve riješio,neki bi već igrali BF9,a ja bi bio general 1000 ljudi koji bi ostali na BF4 jer nemaju love za BF9.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ma to ne odgovara diceu zato sto sada svaku godinu skoro izdaju novi nastavak a bf2 se igrao godinama
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
A ne bas 5000. :)

Ali ovo je sad puno prelagano. Pa rangu se ne vidi tko je bolji, a tko losiji igrac.

Vidi se samo tko je vise koristio boostove :)

Pa zasto bi trebao biti najvisi rang?

Evo, ja sam napr. antitalent u letecim vozilima, i ja se slazem da mi igra ne dozvoli preko ranga 50 dok ih ne savladam.

A i bas me briga za najvisi rank ako si bez njega mogu sve otkljucati i koristiti.

Nisam ni rekao da je to sad ok,po meni je najbolje bilo u BC2,nekih 500-600h ti je trebalo za max rank.

I nisam rekao da bi morao biti maxsimalni rank...Jbt vi čitate moje postove?

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
Hrca1981 kaže...
Ma to ne odgovara diceu zato sto sada svaku godinu skoro izdaju novi nastavak a bf2 se igrao godinama

Pa i onda je BF izlazio svaku godinu-dvije.

Pa mislim neki i sad igraju BC2,BF3,BF2,pa i BF2142 ima 5 servera s ljudima(igrao sam ga prije koji mjesec)

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
berto kaže...

mislim da nije poanta u vremenu potrebnom za to, cak naprotiv vrijeme nebi smijelo biti cimbenik, u bf3 i 4 je jedino pitanje vremena kad ce netko dostici max rank, sta znaci da 100col teoretski uz dovoljno vremena moze biti i onaj tko idla na serveru i pokupi win ribbon na kraju...

S takvom igrom bio bi 100 rank za 500 godina.

berto kaže...

zasto nebi max rank bio rezerviran za kompletne igrace koji su jednostavno bolji od ostalih?!

Misliš na kompletne nolajfere sa 5000sati?

Pojima nemam o cem pricate al evo da se i prikljucim :D

Ista stvar je i sa ovim ladderom kaj su napravili. Ja sam u little birdu 95% vremena i imam 500+ necega (pojima nemam kaj se to uopce racuna?!) dok prvi u HR im 10k, a prvi u svijetu ima 25k. Ne kazem ja da on nije bolji od mene al da je tolka razlika nemoj me hebat. Znaci bolji je onaj koji ima vise vremena jel?. Bezveze ak se mene pita i taj ladder je za qurac...

I bojim se uopce upalit igru nakon ovog patcha -.- 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
Nikad u bf2 pro igraci nisu mogli imati 4 zvjezdice. Samo kompletni igraci, oni po meni jedini i jesu "pro". Jer ti je za prvu zvjezdicu trebalo 200h boravka u oklopu za drugu 200h u zraku plus bodovi i to a za cetvrtu si morao biti naj bolji po bodovima u jednom mjesecu "na svjetu" i to tek nakon trece zvjezde koju si mogao dobiti tek nakon 1400h igranja. Broj sati koji sam naveo mozda nije tocan pisem po sjecanju. Teoretski ja u bf4 nebi dogurao vise od 100 levela jer igram samo inf.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa onda bi se samo PRO igrači levelali?

nevidim kako bi to za tebe bio PROblem {#}

salu na stranu, ne nego jednostavno svatko bi dostigao neki rank koji svojom igrom zasluzuje, ako hoce dalje levelat mora se poboljsat, tako ni "PRO" koji igra samo sa jednom puskom i samo jedan mod nebi zasluzio biti max rank...
stvarno nevidim u tome problem, koliko ljudi zna da nikad nece biti pele pa i dalje igraju nogomet... cak mislim da je to bolje jer imas neki dodatni "cilj/izazov" dok se igras, a ako igras "samo iz zabave" onda ti valjda nebi trebalo niti bit bitno koji si rank?!?!

Battlelog: just_mau5
13 godina
Skilledžija kaže...

Dec 16 PC Game Update Notes
-Fix for a crash that would cause the game to stall, resulting in a sound loop. This should eliminate most of the problems relating to this.
-Fix for the SUAV (introduced in the China Rising expansion pack) not exploding when hitting enemy soldiers. While these indeed should be deadly, they were never designed for “roadkilling” opponents.
-Fixed one of the issues related to the so called “Netcode” (see below for details)
-Fix for player tags not always showing when needed to, resulting in players shooting team members.
-Fix for graphical flickering appearing on terrain.
-Fixed the instance where players suddenly would transition into Spectator Mode while playing the Defuse game mode.
-Fix for a Defuse bug where none of the teams would win a round by letting the timer run out. -Fix for players getting stuck in the revive screen after being killed.
-Fix for players getting stuck in the kill camera after being revived.
-Fix for the game mode specific ribbons being counted twice in the multiplayer progression.
-Made the NVidia 331.82 driver version mandatory for all players.
-Disabled DirectX 11.1 on NVidia cards that have outdated drivers.
-Fixed driver version not being properly detected on NVidia Optimus systems.
-Fixed a minor crash that could occur when bringing up the scoreboard.
-Fix for the issue where the game would get stuck in loading screen when players tried to join a Second Assault map without actually owning Second Assault.

“Netcode” improvement

We’ve addressed the so called “Kill trading”. This refers to when two players fire at each other and, seemingly, both die at the same time. The time window where a bullet could cause damage from an already dead player is now calculated as intended, decreasing the timeframe when players with high latency could get a kill, even though they should be dead according to the server.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
berto kaže...

salu na stranu, ne nego jednostavno svatko bi dostigao neki rank koji svojom igrom zasluzuje, ako hoce dalje levelat mora se poboljsat, tako ni "PRO" koji igra samo sa jednom puskom i samo jedan mod nebi zasluzio biti max rank...
stvarno nevidim u tome problem, koliko ljudi zna da nikad nece biti pele pa i dalje igraju nogomet... cak mislim da je to bolje jer imas neki dodatni "cilj/izazov" dok se igras, a ako igras "samo iz zabave" onda ti valjda nebi trebalo niti bit bitno koji si rank?!?!

Da je npr. antraks({#}) 110 rank,a npr. Zenge({#}) 100 rank,i s obzirom da je Zenge lošiji igrač on bi cendrao na forumu dajsu zašto on nemože biti 110 rank kao što je antraks,

a platio je igru isto ili više nego antraks...

Siguran sam da bi forum bi zatrpan takvima.

سمندری ڈاکو
13 godina
Soldier977 kaže...

-Fix for players getting stuck in the revive screen after being killed.

I moj video o novom patchu {#}:

P.S. Pirat, gdje je nestala moja poruka? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 19:12 (CyberDemonVZ).
13 godina
ček, trebaš imati k/d preko 2 da bi bio koristan? tja, ja sa svojih 0.88 sam onda poprilično beskoristan, a možda čak i radim štetu..
Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
Nakon nekog vremena evo i mene nazad. Vidim atmosfera ostala ista. I što ima novo na forumu?
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ček, trebaš imati k/d preko 2 da bi bio koristan? tja, ja sa svojih 0.88 sam onda poprilično beskoristan, a možda čak i radim štetu..

osim u iznimnim situacijama, ali uglavnom da{#}

16 godina
moderator
jameshook kaže...
 I što ima novo na forumu?

Drahić igra Armu 3,Berto CS:GO a fila Planetside 2.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
jameshook kaže...

Mi ostali uglavnom se svađamo kome igra valja, a kome ne.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
A da ne govorim onaj feeling u heliju i avionu pa i u tenku ne usporedivo sa ovim letecim balonima
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 19:22 (Hrca1981).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...
ElektričnaOvca kaže...

osim u iznimnim situacijama, ali uglavnom da{#}

nisi ti baš o tome razmislio, a ja ti neću objašnjavati jer će ispasti da patroniziram {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa ako imas neki argument zasto to nije tako ili se neslazes nevidim problem da to napises...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
berto kaže...

pa ako imas neki argument zasto to nije tako ili se neslazes nevidim problem da to napises...

Ne mora biti. Možeš biti dobar support, imati dosta uništenih vozila, općenito "mučiti" suprotnu stranu a da na kraju imaš npr 8-10 skor. Meni se to često dogodi na lancangu. Sam držim A, postavljam mine i izluđujem ih sa sraw-om i ne dam im da sa oklopom prođu dalje. Ubiju me i ajmo opet. Na taj način ekipi iza dam zraka da lakše drže zastave.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Ma Miš je mislio na TDM i tu se slažem s njim {#}

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

Pa mislio sam da je očigledno - pošto igraš bf već neko vrijeme, nema mi smisla objašnjavati ti da u scoreboardu, uz k/d, postoji i rubrika ''score''. Ta rubrika, iz nekog razloga, rangira ljude na kraju mape. Ona je u pozitivnoj korelaciji sa k/d, no ne znači da je uzročno-posljedično povezana. Drugim riječima, sa ''negativnim'' k/d-om sam među prva tri u momčadi koja je pobijedila, i imam više bodova od prvog tipa u suprotnoj momčadi koji ima k/d 2 ili više. Što misliš, tko je od nas dvojice više pomogao svom timu? Također, ja u partiji izgubim 5 ticketa za svoju momčad svojim lošijim omjerom k/d-a, a zaradim istoj momčadi 50 ticketa kroz popravljanje vozila seksi antraksu koji tako pobije pol servera, uzimajući zastave, ili oživljavajući etc.

Po tvojoj matematici, ja sam odmogao timu jer sam ubio 18 ljudi, a umro 20+ puta. Samo kažem da je tvoje gledište jednostrano. Imaš tipa koji ima k/d 7, na kraju je mape i pridonosi timu jedino svojim ubijanjem, koje je samo za sebe (izuzev deathmatcha valjda) najmanje efikasan način za pobijediti suprotnu momčad.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

sta znaci biti dobar support!?
napisao sam "osim u odredenim situacijama poput zrtvovanja da unistis neko vozilo, da si pilot helia pa gunner bere killove, popravljas i sl."

@antraks; ne nego sam mislio bas na cq

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 20:11 (berto).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

New Easter on Hainan Resort

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_DOR3/
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
ElektričnaOvca kaže...
berto kaže...

Pa mislio sam da je očigledno - pošto igraš bf već neko vrijeme, nema mi smisla objašnjavati ti da u scoreboardu, uz k/d, postoji i rubrika ''score''. Ta rubrika, iz nekog razloga, rangira ljude na kraju mape. Ona je u pozitivnoj korelaciji sa k/d, no ne znači da je uzročno-posljedično povezana. Drugim riječima, sa ''negativnim'' k/d-om sam među prva tri u momčadi koja je pobijedila, i imam više bodova od prvog tipa u suprotnoj momčadi koji ima k/d 2 ili više. Što misliš, tko je od nas dvojice više pomogao svom timu? Također, ja u partiji izgubim 5 ticketa za svoju momčad svojim lošijim omjerom k/d-a, a zaradim istoj momčadi 50 ticketa kroz popravljanje vozila seksi antraksu koji tako pobije pol servera, uzimajući zastave, ili oživljavajući etc.

Po tvojoj matematici, ja sam odmogao timu jer sam ubio 18 ljudi, a umro 20+ puta. Samo kažem da je tvoje gledište jednostrano. Imaš tipa koji ima k/d 7, na kraju je mape i pridonosi timu jedino svojim ubijanjem, koje je samo za sebe (izuzev deathmatcha valjda) najmanje efikasan način za pobijediti suprotnu momčad.

Evo tko ti krade skil {#}.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo nedavno nabacio igru sve mi super ali imam par pitanja ja sam kampanju odigrao dok sam bio offline i sad nemam ni jedan unlock na battlelogu od onih sto se mogu dobiti iz singleplayera. Ima kakvih prijedloga u vezi rjesnja problema?

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

pa ne možeš vjerovat da ostane ona traka za prihvaćanje ili odbijanje oživljavanja.i pola partije stoji na ekranu da ne vidim qurca

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 20:31 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
jameshook kaže...

Stari moj ostao sam paf, yebena igretina, gušt je biti onaj odvratni koksaker njub kojeg bučer prezire i tamo teamkillat ekipu jer niš ne kužim.

Ali vratim se kad budu oni cro-srb ogledi i tako :)

ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎(◔ д◔) ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 20:36 (fila2208).
13 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
pirat kaže...
jameshook kaže...

Stari moj ostao sam paf, yebena igretina, gušt je biti onaj odvratni koksaker njub kojeg bučer prezire i tamo teamkillat ekipu jer niš ne kužim.

Ali vratim se kad budu oni cro-srb ogledi i tako :)

Znaci Djukac odlazis na Tamnu stranu ? {#}

Vidim i Sajbera si povukal sa sobom .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice