Ne kužim objašnjenje bana? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nakon 2 tjedna neigranja sinoć se spojim samo da bi me izbacilo van... divno. jel vama bolje od ovog zadnjeg patcha? ili pitam gluposti?
Novi update???
Yep, i kod mene...
Novi update???
I kod mene!
Bez ikakve najave??
Samo se nadam da nije opet onaj bug pa da skida isti patch. Nekak je jako slican velicinom onom proslom.
Novi update???
Samo se nadam da mi neće nešto sje***,jer sad mi igra radi odlično.
SUAV je jači od sniper-a (on može 3-4 za redom skinut ak se dobro sjećam):
Da.. i vrlo je iritantno.
Jučer me frajer pokosi dok sam se spawnao na squadija (što je već samo po sebi iritantno). Tako brzo to malo smeće doleti da ne stigneš ni reagirati. A bacaju ga ko bonbone.
UCAV u usporedbi s ovim je zvečka.
Vjerujem da je toliko zabavno se s tim igrati koliko je iritantno biti pokošen.
Sigurno hoce. Samo je pitanje kak gadno
Čini mi se da je update sam iscurio pa sad kad su skužili su napisali da je lajv ;)
Ma treba napraviti da taj SUAV ne ubije kad se zaletiš u lika nego samo eksplodira ili da ubije maksimalno jednog i pri tom sudaru se strga. Kao što su napravili i sa MAVom u BF3.
Stvari koje me iritiraju jako su Active radar rakete protiv kojih nema obrane, a ne vidiš ih kad lete i još se reloadaju svakih 5 sekundi. Mislim da taj dodatak najviše ćini mobilni AA prejakim jer rakete nemaju limita pa s njima možeš gađati s svojega na njih deployment. Pa tako spori attack heli nebre ni prdnuti radi toga.
Staff shell isto tako uništava čar tenkovskih borbi. Ovaj dodatak isto tako nema limita, ne pada ni metra, leti ravno kamo god ga pošalješ, isto tako nema indikatora kad ga je netko poslao, a netrebaš ni znati ciljati samo pošalješ blizu tenka.
MBT law je još ok jer ima slabi damage i pada, pa je na daljinu s njim teže pogoditi iako ni tome nema mjesta u igri.
Jedino tko može zadržati Active radar rakete je stealth jet pošto je i bez tih raketa slabi.
I zašto su pobogu uzeli Javelinu njegovu glavu prednost? A to je fire and forget sistem.
Čini mi se da je update sam iscurio pa sad kad su skužili su napisali da je lajv ;)
Hmm da tipa, "Ej dečki, dajte nađite nekog da napiše šta smo stavili u ovaj patch. Sad kad su sve našli na Paracelu, moramo im konačno i Megalodona dodati."
Ma ne, oni su stavili update pa kad dobiju feedback od comunity-a kaj je patchano onda će stavit patch notes.
Valjda ni sami nisu sigurni kaj su popravili a kaj ne.
Možda su "slučike" pustili mantle
zhinto si je barem dao truda i napisao što je u patchu u detalje, a ovaj novi napiše sa zakašnjenjem i to svega 5-6 stavki ostalo prešuti, dok za server patch obično samo napiše da su ga izdali bez liste promjena.
zhinto si je barem dao truda i napisao što je u patchu u detalje, a ovaj novi napiše sa zakašnjenjem i to svega 5-6 stavki ostalo prešuti, dok za server patch obično samo napiše da su ga izdali bez liste promjena.
Nedavno sam gledao video nekog youtubera koji govori da su čak prčkali po nekim oružjima, a da uopće nisu objavili što su prčkali.
Ne znam koja pljuca u pitanju.
Možda pripremaju Mantle?ovaj mjesec su najavljivali zar ne?
ovaj je jos noob pa nezna :D
al da, slazem se sa ovim... dok igra ima tolko problema, i izadje patch na kojem pise "The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day"... stvarno iritanto
inace sve sto igram dobiva patch notes par dana prije, da stigneju ljudi naucit napamet promjene, a tu ih moras ponovno dozivjeti (nerjesene bugove ko promjene)
Da li je to samo do mene, pa ne znam i nisam upućen (n00b), ili je stvarno CZ-805 novi M16?
Šta nije ace 23 novi m16?
Ako su fixali AA i malo buffali atak čopija i stealth jeta bilo bi super.netcode će biti dugoračan problem koliko vidim,ionako sam u vozilima i odrađujem assignmente.čopi medalja je gotova i još jet medalju ubosti na parčetu,netko otvorio 30mm na stealthu?isto jaki kao na attack jetu?
al da, slazem se sa ovim... dok igra ima tolko problema, i izadje patch na kojem pise "The game update for PC is now live. Change notes will be published during the day"... stvarno iritanto
BF3 je imao jedan update u 2 mjeseca, pa valjda nije bilo toliko tesko napisati koje su promjene, a pogotovo jer su izdani nekoliko tjedana poslije zavrsetka, zbog konzola.
Ovo je sad treci update u roku od 2 tjedna. Bolje da rade update kak treba, pa onda kad imaju slobodno napisu sto su promjenili. Bar si ja tak razmisljam
oba 2 te puske su novi m16 :)
oba 2 te puske su novi m16 :)
Sve rifle puske su novi M16!
A pogotovo M16A4!
BF3 je imao jedan update u 2 mjeseca, pa valjda nije bilo toliko tesko napisati koji su udate, pogotovo jer su izdani nekoliko tjedana poslije zavrsetka, zbog konzola.
Ovo je sad treci update u roku od 2 tjedna. Bolje da rade update kak treba, pa onda kad imaju slobodno napisu sto su promjenili. Bar si ja tak razmisljam
pa da istina, al ovaj novi panj je zaduzeni za community, i jos k tome spama svakakve gluposti na forumu od battleloga umjesto da napise promjene.. ili se nebi cudio da ih niti nezna nego da mu budu kasnije javili da obavijesti napacen narod
Da li je to samo do mene, pa ne znam i nisam upućen (n00b), ili je stvarno CZ-805 novi M16?
Vidiš meni je scar heavy nekako bolji.. nezz..
"Change notes will be published during the day."
Dok vide kaj su zapravo popravili.
Šta nije ace 23 novi m16?
Vidiš meni je scar heavy nekako bolji.. nezz..
Ma nemam pojma, nego mi sinoć rekoše da kempam i igram sa novom M16, a ja skakao okolo i igrao sa CZ pa kontam jel se to nešto promijenilo u percepciji svijeta preko vikenda otkako 2 dana nisam komp vidio.
pa da istina, al ovaj novi panj je zaduzeni za community, i jos k tome spama svakakve gluposti na forumu od battleloga umjesto da napise promjene.. ili se nebi cudio da ih niti nezna nego da mu budu kasnije javili da obavijesti napacen narod
Aha, tip ima vremena za pisanje po Battlelogu? Vidis, to nisam znao. Hvala na ispravku.
Ali, po broju patcheva, pretpostavljam da se na njima radi do zadnje minute prije izlaska, pa mozda cak i stvarno do njega nije dosla potpuna lista ispravaka.
Al opet moram ponoviti, koliko god neki imali problema s BF4, sad se definitivno vidi da se trude nesto napraviti. Za razliku od BF3, gdje se tocno znalo sto su greske, kako ih ispraviti, a morali smo cekati 2 mjeseca
Pa treba napisati što su napravili u patchu da znamo što skidamo.