Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Ma ako sam danas od 20 rundi dvije uspio zavrsit,{#}

valjda ce sad popravit s ovim

he sad valja

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 10:53 (pamark).

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
pamark kaže...

Ma ako sam danas od 20 rundi dvije uspijo zavrsit,{#}

Untisumpora! {#}

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
volegradele kaže...

hahah,skoro na svaki server dobijem istu poruku,katastrofa,nisam više od 10 min još zaigrao! :((

Zato jer su, kako je najavljeno, serveri pogašeni. TA-DA! Šok i nevjerica.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

znaci stavis mis na pocetak podloge iz hipoa stavis ciljnik na neku tocku zatim lagasno pomices mis do kraja podloge. kada dodes do kraja i sada precizno brzo vratis mis do kraja podloge i vidjeti ces da ce ti mis preletjeti pocetnu tocku. a kada taj test pravim sa optickim misem nema sance da preskoci ili uspori prije pocetne tocke.

ali opet ponavljam acelerccija ima najkveci utjecaj kod low senns igranja(znaci tko brzo mice mis po podlogi)

ali ako igras na high sens(da nemices mis brzo po podlogi) onda neces imati problema sa akceleracijom

Mislim da taj efekt moze smanjiti brzina osvjezavnja misa. Znaci, sto je brzina osvezavanja manja to je efekt manji (Barem kod mene, imam logitech G3). To sam shvatio prije par godina i od tada ga drzim na 125mhz, vise od toga mi je jednostavno neigrivo, iako ga mogu staviti i na 1000mhz.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

zašto praktički nema razlike između normalnog pogleda i ads-a??

jeste skužili kad naciljate da se slika minimalno zoomira?

bezveze...

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bezveze...

Zato jer su svi scopeovi 1x dakle ne povećajavu ništa...vjerovatno da bi malo povećali korisnost 3x i 4x scopea koji sada otkidaju.

ontopic:

razlike  next i current gena

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

zanimljivo da crysis iz 2007 jos uvijek izgleda bolje{#}

xfact
Moj PC  
12 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bezveze...

Zato jer su svi scopeovi 1x dakle ne povećajavu ništa...vjerovatno da bi malo povećali korisnost 3x i 4x scopea koji sada otkidaju.

ma znam ali fakat bi trebali to malo više zoomirat.

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bezveze...

ontopic:

razlike  next i current gena

Namjerno smanje kvalitetu na current kako bi se next više kupova i onda daju ovakva videa da neznalicama zamažu oči.

16 godina
moderator
Battlefield 4

Ujutro na mapi "Operation Locker" počne dobro, i nakon 5min počne sve više i više legati i onda mi se smrzne igra.WTF je s tom mapom?

To samo meni il je imao tko od vas sličan problem?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ne igram više bf4 dok ne stave novi update, nema smisla da poslije svake mape moram restart računala da bih mogao igrat.

hebem im sve i sa poluproizvodom.

https://www.g2a.com/r/mnik987
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Sta vise napravit osim vracanja igre, svaku rundu u koju udem mi frezza ili se srusi, ovaj maintence sto je bio danas nista nije napravio dobro 

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 11:48 (pamark).

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Budino realni,igra će biti stabilna i donekle patchirana za 6mj,dotad patimo.
Hit reg na jetovima je opet sheban,skinem ga sa tenkom i ništa.samo puff dobijem.helići su smeče,reload countea je predug,spori su i tromi.kao da su smanjili throttle(snagu motora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

vidim svi se žale. pa reko. da i ja udijelim koju. igra radi kako treba. nikad se ne ruši. i jedino esc -> exit, može pomoć da se ugasi. inače mogu igrat satima.

što se tiče servera, tu ima ponekih problema. trzavica i rušenje kompletnog servera. ali rijetko. i ne žalim se jer mi spremi battlelog pointse...

tako da sve u svemu ja zadovoljan. a dok ne dođe gtx 860, morat ću igrat na low... :D

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina

ja igram na low sa gtx 550Ti. imam teške fps dropove na najcudnijim mjestima (nekad indoors nekad outdoors,nema veze gdje sam). inace radi na cca 50-60 fps.

i igra mi kreša UVIJEK kada neboder na shanghai padne. jednostavno mi kreša na dekstop.

16 godina
Battlefield 4

mene frustrira jako i kaj svi koji igrate, a na mojoj ste frend listi, igrate na punim serverima?! ali uvijek?! 

15 min ti treba da ulovis jedno slobodno mjesto pa onda conect na brzinu....

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moj PC  
9 0 hvala 4
14 godina
ivanec kaže...

mene frustrira jako i kaj svi koji igrate, a na mojoj ste frend listi, igrate na punim serverima?! ali uvijek?! 

Ma ni sam battlelog ne pokazuje realno stanje popunjenosti servera......

Jučer sam hrpu puta kliknuo na server i 20+ slobodnih mjesta i posaljem svojoj rulji poziv (njih 4-5) i samo ja upadnem jer je server odjednom  pun.......... {#}

A ima servera gdje sve mape rade savršeno, skoro pa ni L od laga, a na drugima pak ne možeš ni trčati normalno :/

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
=xfact= kaže...

zanimljivo da crysis iz 2007 jos uvijek izgleda bolje{#}

Dobra stara vremena, kad se developeri nisu bojali da ce im korisnici izraditi mod koji ce igru pretvoriti u jos bolju i ljepsu.

13 godina
ivanec kaže...

Je, jucer smo bili na TS-u i vidli smo da se hoces spojiti, pa smo se dogovarali da idemo na pune servere. Just for fun {#}

Ma salim se. Probaj klikati refresh na nekom serveru koji ima jos 10 slobodnih mjesta. Svake sekunde se popuni jedno ili dva mjesta.

Izgleda da je jos uvijek premalo servera za broj igraca koji trenutno igra.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 12:59 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 4

Ekipa ajde dodajte me na origin, da se i ja mogu druzit svema a ne samo sa unknown soldierima {#}

nick mi je Svrzic

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

a đaba ti i ako nađeš nekoga... jer bez mikrofona ti je to nemoguća misija pratit ljude.

e i evo neki server od bih

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BOSNIA-ServeR-Nr-1-HWB-clan/

pa ubacite još koje. di su "balkanci"... :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 13:02 (ranko091).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Istina, ali opet velim, to je igra i moraju paziti na balans, jer u bf3 nitko nije nosio ništa više od holo.

Ovako holo i 2x scopeovi su baš fajn, a da ne pričam 3.4 mini sniper :)

probaj budeš vidio

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže..

Istina, ali opet velim, to je igra i moraju paziti na balans, jer u bf3 nitko nije nosio ništa više od holo.

probaj budeš vidio

Na proslom LMG-u sam imao dodatni zoom i preporodis se kad ga "ukljucis". Samo steta sto na LMG-u nije od puno koristi {#} A i slovo T mi je malo predaleko od WASD.. moram ga ubacit negdje na misa.

Nego, upravo gledam Loadout, i sve mi je resetirano! Pa da vas upozorim :)

Nisam isprobao u igri, mozda je samo trenutni Battlelog glitch.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže..

probaj budeš vidio

Na proslom LMG-u sam imao dodatni zoom i preporodis se kad ga "ukljucis". Samo steta sto na LMG-u nije od puno koristi {#} A i slovo T mi je malo predaleko od WASD.. moram ga ubacit negdje na misa.

Nego, upravo gledam Loadout, i sve mi je resetirano! Pa da vas upozorim :)

Nisam isprobao u igri, mozda je samo trenutni Battlelog glitch.

Piše da je statistics engine down.

Ugl. na lmg je ok, ali moraš jako tapkati, ali npr. karabiner ili assualt, jako lijepo zoom sjedne kad imaš neku metu koja je nešto više udaljena.

Ja sam si ga stvaio na miš, izbacio sam firemode changer, ionako ga malo koristim jako...:(

usporedba ocijena na metacritic.

Bf4 86 user 6.2

Bf3 89 user 7.4

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 13:31 (fila2208).
16 godina
ranko091 kaže...
ivanec kaže...

a đaba ti i ako nađeš nekoga... jer bez mikrofona ti je to nemoguća misija pratit ljude.

e i evo neki server od bih

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/0d5068ae-5bf5-4649-91ea-b31e1f3cac12/BOSNIA-ServeR-Nr-1-HWB-clan/

pa ubacite još koje. di su "balkanci"... :D

rankec, bez mikrofona oni mene ne mogu pratit, a ja njih mogu!{#}

jaooo super mi je igra, iako me ubijaju sam tak!

samo da mi ne steka...

cijelo jutro nije a eto sad pocelo

16 godina
neaktivan

Ja imam jako puno problema s lagom na vecini servera, ide 10 minuta normalno, pa krene lagat uzasno pa onda nakon nekih 5min opet normalno .. Tako stalno

GL&HF
13 godina
Battlefield 4

Eee, sad su uveli Spottong ribbone i medalju!

Ajde, svi se inace bunite da nitko ne spota. Pa da vas vidim, ko ima Spotting medalju? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

wtf igram SP 3 chuke i izbaci me lol kad je najnapetije onaj dio kad moram obranit valkyru tj kovica pogodi helich  lol {#}

a i temperature mi dosezu do 100ke {#} dok sa ostalim igrama nije tak tj 25 stupnjeva je manje !

stavio sam play claw i jezgre su iskoristene samo oko 40ak posto {#} a oba gpu-a 90ak na 4.2Ghz wtf ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:03 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ekipa,

na poslu sam do 20 h večeras, a jutros mi stigla fizička kopija Overseasom. Zanima me na kojim ću cca postavkama moći smooth igrati na 1680 X 1050? Imate kakav tip za najbolji balans između kvalitete slike i FPS-a?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 14:11 (catus69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice