Daj je meni :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigrali rundu esl-a, 5v5 se igra domination mape.
Osobno preloše.
Šteta da nisu složili neke malo kompaktnije mape da se iskoriste 5v5.
nadu polažem u defuse mode, domination 5v5 je preloš.
Kupih igru upravo sada. No već imam jogurt verziju tj. reloaded skinut, hoće li biti problema da samo stavim originu da chekira jer neda mi se skidat ponovo 23 gb :(
Inačicu od Reloadeda moraš otpakirati Winrarom ili 7-zipom u neki folder. Ako koristiš Reloadedov installer neće raditi.
Moraš pokrenuti preuzimanje igre preko Origina da ti preuzme barem 5%, ili ako hoćeš kao ja 10%.
Pauziraš skidanje u Originu, ne gasiš Origin, prekopiraš ekstraktirane fajlove iz foldera gdje si ekstraktirao od Reloadeda.
Kada te pita da zamijeniš fajlove, ne mijenjaj. Dakle da ti samo doda fajlove kojima nije početo skidanje.
Nakon toga nastaviš preko Origina preuzimanje, trebao bi ti skidati još nekoliko gigabajta.
Kada to završi pokreneš repair install i ono ti skine update od 570ak MB. I to je to.
Druge metode ne rade, provjereno. Mučio sam se time dok nisam isprobao ovu metodu (moj patent!).
Hvala ti, sa ovim procesom sam ubrzao proceduru za nekih 18gb. skinuo sam 10% napravio ovo što si mi reko i sada sam nastavio, cekao 1 minutu te mi je krenuo skidat od 80%.
Ty
Nisam ja kupio, al nema veze... Dobio sam...
Cek cek... Ako sam dobro shvatio... Jos mi treba igra??? I to znaci da se ona mora kupiti jos ili sto???
BF4 - igra
BF4 Premium - svi dodaci (DLC-evi) koji ce izaci za igru
BF4 Premium edition - igra i svi DLC-evi
Ovo zadnje sam vidio u samo jednom online ducanu.
Da, ako imas samo Premium... nemas igru :(
Ovo?
Ovo?
Slično, ima jednostavniji: http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html
I pokazuje, šteta, da BF4 ne može iskoristit više od quad-corea.
Ovo?
Daj onu drugu stranicu, koja je bila danas.
Gdje su ustanovili da nema razlike (1-2 FPS-a) izmedju i7, AMD x8 i starih cetverojezgrenih AMD-a
@ Tonci,
Ja sam u BF3 prelaskom s X4 AMD-a na X8 AMD dobio poboljsanje od nekih 80%-90%, tako da mi je ovo potpuno suludo da BF4 ne zna iskoristiti vise jezgri
cyber jesi vidio kako naš proc ima dobre rezultate po onim benchevima?
Daj onu drugu stranicu, koja je bila danas.
Gdje su ustanovili da nema razlike (1-2 FPS-a) izmedju i7, AMD x8 i starih cetverojezgrenih AMD-a
Ako to i je istina, nebi smjelo čuditi jer je očito da su Dajsovci skužili kako iskoristit proc na pravilan način.
Pogotovo na 64bitnom OSu...Ili su od prije znali pa su sad to uveli za BF4.
X8 amd po dosta portala i je bolji od i7 u igrama, intel više dere sa rendanjem videa, animacijama i grafikom općenito...
Ja svakako sretan sa svojim cpu-om a i sa tom činjenicom jer znam da će služiti još dugo dugo ;)
Jel zna neko kakve su bile razlike u cijeni u preorederu i nakon izlaska Battlefield 3?
Ovdje prije izlaska €37,90 a nakon €39.90.
Jutros je bilo na kratko i €41,90 al valjda skužiše da su pretjerali ;)
odigrao lancang dam
igra je na max postavkama lock na 60 fps radi besfakingprijekorno
zvjer od igre Z V J E R
nije mi jasno kako kad imamo skoro isti pc i meni nije lockana na 60 sve na max.
jesi upalio AA?koja rezolucija?koja mapa?koliko igrača.
meni pada do 45 što mi ustvari uopće ne smeta
jel imao ko ovakav problem?
Jednostavno igram nekih 5min i samo mi to izbaci ,prije nisam imao nikakvih problema(single player)?
ja sam imao, na mp... samo sam se reconnectao i sve radilo
Evo fraps log od noćas
CQ large - 2013-10-31 00:37:01 - bf4
Frames: 3606 - Time: 60000ms - Avg: 60.100 - Min: 43 - Max: 90
2013-10-31 00:50:56 - bf4
Frames: 3717 - Time: 60000ms - Avg: 61.950 - Min: 49 - Max: 122
CQ domination - 2013-10-31 01:12:37 - bf4
Frames: 4292 - Time: 60000ms - Avg: 71.533 - Min: 56 - Max: 104
2013-10-31 01:19:12 - bf4
Frames: 4450 - Time: 60000ms - Avg: 74.167 - Min: 54 - Max: 98
Znači, kako sam rekao ranije, 13.11 beta6, w8.1 pro x64. Grafa na stocku, proc na 4ghz, postavke sve ultra, hbao on, msaa 4x, motion blur off, reza 1920x1080.
ljudi jel igra tko na dual coru kakvome?
ljudi jel igra tko na dual coru kakvome?
Zašto bi? Battlefiled 4 je "Next gen" igra iz kraja 201e, nismo u 2005oj.
Ovo?
Slično, ima jednostavniji: http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html
Na prvoj stranici ti piše da je to test Single Player igre, a ne Multiplayer, tako da ovaj banchmark nije adekvatan pošto svi igramo MP komponentu.
Ovdje imaš MP benchmark, koji pokazuje da bolji procesori itekako daju ukupno bolje rezultate: http://www.bf4blog.com/battlefield-4-retail-gpu-cpu-benchmarks/
Ovo?
joooj daj citaj malo prije nego postas, stavio si test singleplayera normalno da tamo nema razlike
Pogledaj test sta je fila stavio pa reci da nema razlike
EDIT: kolega iznad bio brzi
ima li netko riješenje za rušenje igre u chapteru gdje je brana? vidim po netu da puno ljudi ima problema preć SP od tog novog patcha...
ili se moram strpit za novi patch. koji će ispravit to.
jel imao ko ovakav problem?
Jednostavno igram nekih 5min i samo mi to izbaci ,prije nisam imao nikakvih problema(single player)?
Meni izbaci taj error svaki puta dok spustim igru tj. odem na desktop.
Kratki rezime.
Radi. Dobra je. Ja vrlo zadovoljan. :D