Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jel mi se brže downloada ako imam fizički igru ili je isto? Pošto su me sad zvali iz sophos laba da me igra čeka u dućanu,a brijo sam je baš danas uzet prek g2playa

Pa ako imaš DVD s igrom, šta onda imaš downloadat? {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
LeftY_CRO kaže...
Soldier977 kaže...

Lefty, jesi li ovo pomagao Anderzelu {#}

nisam niti znao ko je taj lik sve do sad :D

dobra runda bila sve u svemu :)

Što ti je reći naša domaća ekipa. Pišeš kolegama iz squada chat da se spawnaju na tebe kad si prošao iza MCOM-a {#} 

15 godina
neaktivan

postavi u opcijam za igru da ti se i lokalni save synca sa cloudom.

Ja sam isto zapoceo SP preko VPN-a i danas sam normalno nastavio dalje.

16 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ? 

Jučer je meni bilo samo na jednom serveru...navodno imaju problema s time i čeka se fix, i koliko vidim kad kliknem refresh za servere ništa se ne dogodi nego mi i dalje stoje oni isti, refresha mi listu servera samo kad kliknem "apply filter"

Battlelog: D3XT3R_HR
12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
LeftY_CRO kaže...
Soldier977 kaže...

Lefty, jesi li ovo pomagao Anderzelu {#}

nisam niti znao ko je taj lik sve do sad :D

dobra runda bila sve u svemu :)

Što ti je reći naša domaća ekipa. Pišeš kolegama iz squada chat da se spawnaju na tebe kad si prošao iza MCOM-a {#} 

inace ne igram tak agresivno, bas sam se ufurao u tu rundu {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

S obzirom da je igra vani ajde vi koji ste već probali da vidimo mišljenje:

Ovako na prvi dojam najbolja mapa:

4 Zavod 311
1 Lancang Dam
1 Flood zone
1 Golmud Railway
21 Paracel Storm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

nastavak:

7 Operation Locker
4 Hainan Resort
2 Siege of Shanghai
5 Rogue Transmission
0 Dawnbreaker
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ispričavam se ako je već bilo.

Kako napraviti Levolution event na svakoj od mapa:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Najbolja mapa je definitivno paracel storm. Vidim da i drugi tako misle

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
BFBeast kaže...

joj fila molim te lijepo , evo sada sam proomjenio driver i nepadaju frejmoviu u crveno ali sada nakon 3 min battlefield stop worked, zato molim te suti, jer nisi bio u pravu. dobio sam zbugiraniji finalni proizvod nego betu. 

beta mi se nije nikada rusila. 

sta ces sada reci, pa sacekajte ljudi ipak je tek igra izasla sacekajte 2 gidne pa ce se rijesiti neki bugovi i problemi. mislim ono do kada ces govoriti takve stvari. nesto sto ocito neradi kako  treba branis iz petnih zila kao da ti pistolj drze na glavi.

Stari dosadan si i trubiš gluposti.

Meni igra, nakon patcha i drivera radi flawless. Sereš po amd optimizaciji, ne vidim zašto, jer igra radi sad ok nakon pactheva i drivera. To što samo tebi tako radi je problem tvoj, sry.

Nema frizanja, štekanja niti crvenog ekrana. Predlažem ti da malo prođeš komp, pogasiš gluposti i onda probaš igrati.

Dečki sa tvojom grafičkom igru jedu doslovno, a samo tebi ne radi, dakle problem je u tebi.

Nisam naravno bio u pravu, a vidi sad, igra je dobra i antraksu, i zdenku, pa i tebi samo nećeš priznati.

Bf3 je isto imao probleme na launchu. Kad se sjetim dissconecteda i something went worng svakih 5 min kosa mi se digne.

Sad se ljudina pokrij po ušima i šuti. Srao si i sad sereš, tj. sad lažeš jer igra sada dobro radi. Ako ti ne radi, piši upravi vodovoda jer su oni jedini koji ti prostaju.

Ontopic:

ima ko ofišl cnangelog od ovog 670mb patcha? (tom, zoki...)

Hvala.

Firefox72 kaže...

Najbolja mapa je definitivno paracel storm. Vidim da i drugi tako misle

paracel, zavod, flood, fantazija mape., locker isto steroid metro...
Zasad mi se ne sviđa jedino golmund i lancang dam, previše je vozila, ali previše.
Ali dok se ne naviknem.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 12:42 (fila2208).
17 godina
Battlefield 4

TV missile i za Attack boat (malo previše možda?):

Shosho je Commander (djeluje dosadno):

Nemam patchnotes

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 4
Gdje ono ima još ključića za Premium Ed? G2Play potrošen...
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Imaš na G2A.

Twitter: @191x7
14 godina
Tonči kaže...

jos jednostavnije, odi preko proxya za 170kuna

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Par pitanja i problemi ... Nije mi sejvao apsolutno nista iz SP. Znaci moram sve nanovo prelazit. Jos netko? Igra mi se random smrzne. Slika i zvuk se smrznu i mogu samo ugasit kroz task manager ili se srusi kao bf4 stopped working. Nakon toga nema sanse ponovo pokrenut ako ne restartam komp. Kad pokusam pokrenut kaze da ugasim u task manageru ali nigdje nema bf4.exe. Molim vas,imali itko fix ili info za to? Koristim firefox. I nesto sta se tice igre- dali vam se dogada da pocnete pucat puskom po nekome i da vas ubije sa 1-2 metka iz sugavog pistolja?

Boldano. Kad je igra postala dostupna htio sam otključati shank (oz style stab motherfukka) i tako sam igrao nekih pola sata-sat. Idući put kad sam pokrenuo kampanju, vratilo me na početak. Onda sam u komadu prešao prve 4 misije i idući put kad sam htio završiti SP me vratilo tamo gdje sam bio stao zadnji put. Čudno. Možda je neki bug, pa se ne spremi pozicija kad igraš prvi put ili wtf...

Na MP dijelu me drobe ko da nemam nikakvog iskustva u BF3 (a nisam baš za bacit), sram me je. I da, sprašim na lika šaržer, a on lijepo dođe i ubije me pištoljem ko tikvana. Nikako se naviknut na nove puške i osjetljivost miša. Experimentiram i pokušavam nariktati kako je bilo u BF3, ali mi nekako ne ide.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
Battlefield 4

Koja bi mapa bila naj za odigrati prvu? Muku mučim s instralacijom igre, trebat će mi još najmanje sat i pol...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Igrao Commandera,tek onda vidiš kako su ljudi izgubljeni.show živi.što više squadovi igraju što im zadaješ objective više ih supportaš sa bržim redeployanjem,ammo dropovima,vehicle dropovima,perk promotionima.
Vidim Vještica komandira dosta,poslao sam 10ak tomahawka,1 na kampera recona i ostale na kamper u AA i ostalo na flag,multi kill garantiran.e i teamkillao svog sa suply dropom,nije ni skužio .oops
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ima mozda ko ovaj problem?

meni se javlja svaku rundu, sve stane i izbaci me iz igre. (to se desava nakon ovog patcha)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Imam jedno pitanje.. nije bas vezano za bf4, samo jednim djelom.. znaci skinuo sam battlefield 4 u roku 4ipol sata sto je cudo.. tj moja normlna brzina je 1mb po skundi.. ali na originu sam nekim cudom dobivao 1.5mb po sekundi? kako? u cemu je kvaka?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Mnogi, pa i ja se često žalimo kako brzo jede municiju gun.

Problem je u odluci da se sa magazinom i dumpa ostatak municije, dakle svaki reload troši 30 metaka bez ozbira koliko od njih ispucali.

Kolega perky mi je napomenuo i dao ovaj link.

na o.40 točno se vidi kako nestane metaka a koliko je ispucao.

Dakle pazite na reload.

Osobno mislim da je bug jer je i u alfi tako bilo, ali bumo vidjeli.

Za mene bi to super bio dodatak, ako ostane, naviknut ću se na manje reloadanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 13:59 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 4
13 godina
fila2208 kaže...

Problem je u odluci da se sa magazinom i dumpa ostatak municije, dakle svaki reload troši 30 metaka bez ozbira koliko od njih ispucali.

Dakle pazite na reload.

Za mene bi to super bio dodatak, ako ostane, naviknut ću se na manje reloadanja.

iskreno tako bi oduvijek trebalo bit. Mene ne smeta i recimo ja bi stari BF  2 sistem reloada. nije uopce ammo bio izrazen u brojevima metaka nego u brojevima šaržera. Imas 4 komada,kad reloadas odbacujes cijeli clip (logično). Đenja bok,pa ti reloadaj kad imas cca pola.

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dakle pazite na reload.

To je najbolja odluka ikad. Tako je bilo prije Bad Companyja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
odjavljen
ProTeinZ kaže...
Tonči kaže...

jos jednostavnije, odi preko proxya za 170kuna

Meksika?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
animosity_frenzy kaže...

... I da, sprašim na lika šaržer, a on lijepo dođe i ubije me pištoljem ko tikvana...

You are not alone brother {#}

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

uopće nije tematsko kučište. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Rocinante2112 kaže...

iskreno tako bi oduvijek trebalo bit. Mene ne smeta i recimo ja bi stari BF  2 sistem reloada. nije uopce ammo bio izrazen u brojevima metaka nego u brojevima šaržera. Imas 4 komada,kad reloadas odbacujes cijeli clip (logično). Đenja bok,pa ti reloadaj kad imas cca pola.

Danny_HR kaže...

To je najbolja odluka ikad. Tako je bilo prije Bad Companyja.

Slažem se dečki, i ja bih volio da tako ostane, ali kako će ljudi moji neki ljudina ili oni pro igrači, pa oni morajui jump switch weapons knife crosshair glitch reload canceling izvodit, bit će im problem.
Teba se naviknuti, ali svakako, ako bude neka anketa volio bih da ostane.
zapravo, ajde da vidimo.
Koji vam je bolji sistem reloada, mag dump, dakle da se cijeli magazine potroši prilikom reloada, ili samo onoliko koliko si ispucao
34 Cijeli mag, naravno.
12 Samo onoliko koliko ispucam.
16 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ? 

Mislim da su malo renovirali način spajanja. Ako pričekaš nakon što ti je javilo tu poruku, primjetit ćeš da svako toliko (10-15 sekundi) ponovo pokušava spajanje na taj isti server, dok ne promijeniš server..

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/

Ta AMD optimizacija. Baš mi je drago što sam naručio R9 280x.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 14:36 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Jel zna neko ako kupim BF4 RU i PL je li moguće to vratit sve na engleski?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice