Pa ako imaš DVD s igrom, šta onda imaš downloadat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što ti je reći naša domaća ekipa. Pišeš kolegama iz squada chat da se spawnaju na tebe kad si prošao iza MCOM-a
postavi u opcijam za igru da ti se i lokalni save synca sa cloudom.
Ja sam isto zapoceo SP preko VPN-a i danas sam normalno nastavio dalje.
zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ?
Jučer je meni bilo samo na jednom serveru...navodno imaju problema s time i čeka se fix, i koliko vidim kad kliknem refresh za servere ništa se ne dogodi nego mi i dalje stoje oni isti, refresha mi listu servera samo kad kliknem "apply filter"
inace ne igram tak agresivno, bas sam se ufurao u tu rundu
S obzirom da je igra vani ajde vi koji ste već probali da vidimo mišljenje:
Ovako na prvi dojam najbolja mapa:
4 | Zavod 311 |
---|---|
1 | Lancang Dam |
1 | Flood zone |
1 | Golmud Railway |
21 | Paracel Storm |
nastavak:
7 | Operation Locker |
---|---|
4 | Hainan Resort |
2 | Siege of Shanghai |
5 | Rogue Transmission |
0 | Dawnbreaker |
Najbolja mapa je definitivno paracel storm. Vidim da i drugi tako misle
joj fila molim te lijepo , evo sada sam proomjenio driver i nepadaju frejmoviu u crveno ali sada nakon 3 min battlefield stop worked, zato molim te suti, jer nisi bio u pravu. dobio sam zbugiraniji finalni proizvod nego betu.
beta mi se nije nikada rusila.
sta ces sada reci, pa sacekajte ljudi ipak je tek igra izasla sacekajte 2 gidne pa ce se rijesiti neki bugovi i problemi. mislim ono do kada ces govoriti takve stvari. nesto sto ocito neradi kako treba branis iz petnih zila kao da ti pistolj drze na glavi.
Stari dosadan si i trubiš gluposti.
Meni igra, nakon patcha i drivera radi flawless. Sereš po amd optimizaciji, ne vidim zašto, jer igra radi sad ok nakon pactheva i drivera. To što samo tebi tako radi je problem tvoj, sry.
Nema frizanja, štekanja niti crvenog ekrana. Predlažem ti da malo prođeš komp, pogasiš gluposti i onda probaš igrati.
Dečki sa tvojom grafičkom igru jedu doslovno, a samo tebi ne radi, dakle problem je u tebi.
Nisam naravno bio u pravu, a vidi sad, igra je dobra i antraksu, i zdenku, pa i tebi samo nećeš priznati.
Bf3 je isto imao probleme na launchu. Kad se sjetim dissconecteda i something went worng svakih 5 min kosa mi se digne.
Sad se ljudina pokrij po ušima i šuti. Srao si i sad sereš, tj. sad lažeš jer igra sada dobro radi. Ako ti ne radi, piši upravi vodovoda jer su oni jedini koji ti prostaju.
Ontopic:
ima ko ofišl cnangelog od ovog 670mb patcha? (tom, zoki...)
Hvala.
Najbolja mapa je definitivno paracel storm. Vidim da i drugi tako misle
Imaš na G2A.
jos jednostavnije, odi preko proxya za 170kuna
Boldano. Kad je igra postala dostupna htio sam otključati shank (oz style stab motherfukka) i tako sam igrao nekih pola sata-sat. Idući put kad sam pokrenuo kampanju, vratilo me na početak. Onda sam u komadu prešao prve 4 misije i idući put kad sam htio završiti SP me vratilo tamo gdje sam bio stao zadnji put. Čudno. Možda je neki bug, pa se ne spremi pozicija kad igraš prvi put ili wtf...
Na MP dijelu me drobe ko da nemam nikakvog iskustva u BF3 (a nisam baš za bacit), sram me je. I da, sprašim na lika šaržer, a on lijepo dođe i ubije me pištoljem ko tikvana. Nikako se naviknut na nove puške i osjetljivost miša. Experimentiram i pokušavam nariktati kako je bilo u BF3, ali mi nekako ne ide.
Koja bi mapa bila naj za odigrati prvu? Muku mučim s instralacijom igre, trebat će mi još najmanje sat i pol...
Vidim Vještica komandira dosta,poslao sam 10ak tomahawka,1 na kampera recona i ostale na kamper u AA i ostalo na flag,multi kill garantiran.e i teamkillao svog sa suply dropom,nije ni skužio .oops
Imam jedno pitanje.. nije bas vezano za bf4, samo jednim djelom.. znaci skinuo sam battlefield 4 u roku 4ipol sata sto je cudo.. tj moja normlna brzina je 1mb po skundi.. ali na originu sam nekim cudom dobivao 1.5mb po sekundi? kako? u cemu je kvaka?
Mnogi, pa i ja se često žalimo kako brzo jede municiju gun.
Problem je u odluci da se sa magazinom i dumpa ostatak municije, dakle svaki reload troši 30 metaka bez ozbira koliko od njih ispucali.
Kolega perky mi je napomenuo i dao ovaj link.
na o.40 točno se vidi kako nestane metaka a koliko je ispucao.
Dakle pazite na reload.
Osobno mislim da je bug jer je i u alfi tako bilo, ali bumo vidjeli.
Za mene bi to super bio dodatak, ako ostane, naviknut ću se na manje reloadanja.
Problem je u odluci da se sa magazinom i dumpa ostatak municije, dakle svaki reload troši 30 metaka bez ozbira koliko od njih ispucali.
Dakle pazite na reload.
Za mene bi to super bio dodatak, ako ostane, naviknut ću se na manje reloadanja.
iskreno tako bi oduvijek trebalo bit. Mene ne smeta i recimo ja bi stari BF 2 sistem reloada. nije uopce ammo bio izrazen u brojevima metaka nego u brojevima šaržera. Imas 4 komada,kad reloadas odbacujes cijeli clip (logično). Đenja bok,pa ti reloadaj kad imas cca pola.
Dakle pazite na reload.
To je najbolja odluka ikad. Tako je bilo prije Bad Companyja.
jos jednostavnije, odi preko proxya za 170kuna
Meksika?
... I da, sprašim na lika šaržer, a on lijepo dođe i ubije me pištoljem ko tikvana...
You are not alone brother
iskreno tako bi oduvijek trebalo bit. Mene ne smeta i recimo ja bi stari BF 2 sistem reloada. nije uopce ammo bio izrazen u brojevima metaka nego u brojevima šaržera. Imas 4 komada,kad reloadas odbacujes cijeli clip (logično). Đenja bok,pa ti reloadaj kad imas cca pola.
To je najbolja odluka ikad. Tako je bilo prije Bad Companyja.
34 | Cijeli mag, naravno. |
---|---|
12 | Samo onoliko koliko ispucam. |
zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ?
Mislim da su malo renovirali način spajanja. Ako pričekaš nakon što ti je javilo tu poruku, primjetit ćeš da svako toliko (10-15 sekundi) ponovo pokušava spajanje na taj isti server, dok ne promijeniš server..
http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/
Ta AMD optimizacija. Baš mi je drago što sam naručio R9 280x.
Jel zna neko ako kupim BF4 RU i PL je li moguće to vratit sve na engleski?